Sınıf arkadaşımdan etkilenmeye başladım

canım maalesef gelemedi beraber geleceği arkadaşlarının işi çıkmış oda gelemedi kusura bakmayın siz kız kıza takılın dye msj atmış bnde birşey demedim sonra biz arkadaşlarla gittik filmde iğrençti çıktık :)) hiç iyi bir gün olmadı. Sonra ben msj attm bak gelmediniz ama film zaten çok kötüydü falan sonra o sordu hangi filme gittiniz diye bende söyledim öyle konuştuk anlayacağınız hiç birşey olmadı :)) hiç facebooktada karşılaşmadık bugün :)) dün gece msjlaşmıştk birz ama hiç gelişme falan yok bakalım beklemekteyim

ya bana ilgisi olup olmadığını anlamam lazım ama nasıl anlayacağım bilmiyorum zaten 2 hafta sonra falan ailesinin yanına gidicek hiç görüşemeyeceğiz

cnm az önce facete konuşuyorduk napıyosun falan dedi bende okey oynuyordum face te çıktım şimdi dedim oda yenildinn yine dimi dedi üff ewet dedim oda dediki ya snn erkek arkadaşın falan yok mu öğretsin sana okey oynamayı dedi bende maalesef yok + öğrenmek için erkek arkadaşım olmasına gerek yok ben öğrenebilirim dedim oda niye maalesef dedin dedi bende yok anlamında dedim falan dedim oda tmm neyse ya dedi öyle

Bana sanki okeyi bahane ederek erkek arkadaşım olup olmadığını öğrenmek istemiş gibi geldi ama yanılabilirim tabiki bilmiyorum

Bana sanki okeyi bahane ederek erkek arkadaşım olup olmadığını öğrenmek istemiş gibi geldi ama yanılabilirim tabiki bilmiyorum

Çok tatlı zamanlardasınız ilişkinizin. Arkadaşlık "ilişkinizin"
İnşallah zamanla sizin istediğiniz yöne gider ve gidecek gibi de görünüyor.
Takipçinizim :)

evet, en tatlı zamanlarınız ama acele ediyorsun gibi geldi bana :26: yani erkek vardır duygularını hemen açar, erkek vardır uzun süre bekler yavas yavas yaklasır.. sana ilgisi varsa hoslanıyorsa o sana mutlaka ulasır merak etme sen isi oluruna bırak cnm ve unutma ki duygularınla hareket edip kapris yapma bazı sözlerine alınıp trip moduna girme.. daha en bastan kaybetmis olursun tek yapman gereken sabretmek

söylediklerini dikkate alıcm cnm teşekkürler

dün gece facebookta konuşuyorduk yine şu erkek arkadaş konusunu açtı niye yok falan bende ya olması mı gerekiyor dedim oda ya hayır sen mi istemiyorsun kimseyi beğenmiyorsun galiba dedi bende bilmem belkide dedim :)) ooda dedi ki bnimde şansım yok mu yani :)) bende ne gibi dedim anlamamazlıktan gldim :)) oda boşver ya falan dedi bnde tmm dedm snra piknik yapmıştık tüm arkadaş grubumuzla ben orda telimi bir yere bırakmıştım unutmuşum o getirmişti dün msj atmış bende görmedim oda çok unutkansın dedi :)) bende eh sayılır dedim pikniktede sen getirmeseydim aklıma gelmezdi dedim oda bana borçlusun o zaman dedi bende eh biraz dedim ee nasıl ödemeyi düşünüyorsun borcunu dedi bende bilmem senin aklında birşey varsa olabilir dedim 1 gününü alırm dedi bende tmm dedim söz mü dedi ya tmm dedim öyle kızlar sanırım oda hoşlanıyor açıkça belli etti ama ben acele etmek istemiyorum yani arkadaş olarak tanıyorum ama çok fazla değil normal sınıftaki herkesi tanıdığım kadar oyüzdn hemen sevgili olmak falan istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba

çok sevindim cnm. acele etmemn güzel ama fazla naza da çekme

cnm güzel vakit geçirmeye çalısın o zaman, demek ki hisleriniz karsılıklıyms.. görüsme sırasnda artık onu tanımaya yönelik sorular sor ilk adım bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…