Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günlerde kullanın inşallah canımm...
şu günlük yemek takımını ve kahvaltı takımını birleştirmen çok mantıklı olmuş
nerden aldın canım bunları![]()
bu topiğe müdahale edebilirm amaaa
nette ucuzluk sitesnden aldı cnm bi bak istersen çok da mantıklı oldu bu şekilde almıs olması![]()
gerçekten çok mantıklı olmuş yaa.. çok teşekkür ederim canım cevabın için![]()
ama amaaa çok güzel bi topikmiş kii bu hemde cemremin topiiiiii
cnm beklediğimize değmiş çok zevklisin zaten biliorm ama bi arada görmek çok güzel oldu, güle güle kullan hepsini eskit inşş
artk senin topiktende çıkmam ben, nazar boncumuzu da takalmm![]()
Her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Karaca'nın 12 kişilik bardak takımından ben de alıcam çeyiz olarak çok beğenmiştim.
oooo sen şimdiden herşeyini almışssın güzelimmm.Maşşalahhh güleee gülee kullanmak nasip olur inşallah
Canım Hepsi Çok Güzzel maAşallah![]()
Güzel Günlerde Kullanmak NAsip Olur İnşaAllah..
Korkmazın tombik bakır rengi Çaydanlıklara bayıldımm bende istiyorum ondannnn
.
Güle güle kullan canım aldıklarını cat by luyano'cu seniİyi günlerde kullanırsın inş...
ne kadar çok nevresim takımı almışsın öyle,çokta iyi yapmışsın,bende bir kaç tane aldım ama daha almam gerekiyo.ayrıca kahvaltı takımınıda çok beğendim,güle güle kullan inşallah...
aldıkların çok güzel canım güle güle mutlu mutlu kullanın![]()
iyi günlerde kullanın inşallah canımm...
şu günlük yemek takımını ve kahvaltı takımını birleştirmen çok mantıklı olmuş
nerden aldın canım bunları![]()
bu topiğe müdahale edebilirm amaaa
nette ucuzluk sitesnden aldı cnm bi bak istersen çok da mantıklı oldu bu şekilde almıs olması![]()
ne demek rica ederm, cemrenin topiği hepimizin topiğip
cemrecim hayırlı olsun topiğin
taç harmony den sende de varmışgüle güle kullan hepsini
Teşekkür ederim canım amin inş.![]()
Korkmazın çaydanlığını alırken çok arastırdım cnm normal çaydanlığa vericeğime aynı fiyatı değişiklik olsun istedim![]()
Teşekkür ederim canım
Not: Allah herkese sevdiceğiyle aldığı cicileri bi ömür mutlu mesut sağlıklı kullanmayı nasip eder inş.![]()
Evet güzel tercih yapmışsın :) bende alıcam en kısa zamanda aynısından
Amin.. Hepimize nasip eder inşaAllah..
Onun hayaliyle yatıp kalkıyorum desem yeridirAynı evde sevdiğim ben ve bizim aldıklarımız
![]()
hayali bile süper![]()
Ah ah sorma canım senn gene az kalmış benim en erken 2014 agustosu olucak 6,5 senedirde bekliyorum![]()
Her anımda her saniyemde akımda rüyalarımda bile Allah inş. nasip eder bi ömür geçiririz sevdiğimizle
Ah ahh.. senin o gördüğün sadece askerlikten gelmesi :)
benimde 2 sene var :) askerden gelecek, işe girecek, söz nişan düğün :) çok var çookk![]()
![]()
Az kaldı Az bugün bi gün daha bitti 1 gün daha yaklaştık kavusmamızaa
Benimki askere gitmedi daha![]()
Allah kavustursunnnn![]()
cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullanmak dileğiyle![]()
iyi günlerde kullanman dileğiyle çok güzel hepsi...
maşallahhhhhhh
ne güzel valla erkenden başlamışsınız allah tamammına erdirsin çok güzeller hepsi. Hayırlısıyla kullanın inşallah...
canım öncelikle maşallahRabbim kullanmayı nasıp etsın askla huzurla
![]()