Sineray'ın Kıymetlileri :)

Sineray

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.425
0
316
- Yurtdışı
2 ay önce başladım çeyiz yolculuğuna, 2014 geliniyim ancak herşeyimi kendimiz yapıyoruz. Bu rada bana destek olan başta 2013 gelinlerine ve diğer herkese çok teşekkür ederek merakla beklenen çeyiz topikçiğimi açmış bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve :nazar: koyuyorum :9:
iyi kötü her türlü yoruma açığım kızlar çekinmeyin :9:

Yatak odası
$0014522_276x385.webp
$0233661_431.webp
$0235197_431.webp
$0235220_431.webp
$EvTekstil_487455.webp 6 yastık
$EvTekstil_487798.webp 2 yorgan
$IC-00296_01_276x385.webp
$nova-gri_1308582223_1319274176.webp
$premium624.webp
$premium626.webp
$small_EVAKREMCK_1.webp
$tac-harmony-yatak-ortusu-colorful_1319274789.webp
$U-S-POLO-ASSN-TEK-KISILIK-MICROFIBER-YORGAN__46172319_0.webp
$premium617.webp Lila
$premium618.webp Somon rengi
$1250939271195931_o.webp
$Scarlett_Beyaz.webp

Mutfak

$4e670940ccfa7d871db50c53.webp
$Fileş.webp 2 kişilik kahvaltı takımımız :9:
$fresh.webp Günlük yemek takımımız 6 kişilik
$gfg.webp
$small_S-BOX_1.webp
$untitled.webp 12 kişilik çatal bıçak takımımız misafirlik
$beyaz_papatya.webp günlük tencere takımım
$hhh.webp
$15_LNT_C_4_066-ZS.webp
$NOBLE-LIFE-FRESH-43-PRC-LUX-KAHVALTI-SETI__35503576_0.webp 6 kşilik kahvaltı takımım günlük yemek takımım tabaklarıyla 12 kişilik oluyor :9:
$nb_fresh.webp
$183_1.webp
$KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-1686__37364278_0.webpYemek takımım 12 kişilik
$KARACA-CAM-BARDAK-SETI-61-PARCA-X5__36584013_0.webp$X5_1.webp 12 kişilik su takımım

Şimdilik bu kadar :9: Umarım beğenirsiniz :9:

Son düzenleme:
canım benim çeyiz topikin hayırlı olsun o güzel çeyizini bizlerle paylaştın umarım bu cicileri güzel günlerde kullanıp mutlulukla eskitirsin hepisini çok beğendim :1: çoğu bildiğimiz cicilerdi zevkli arkadaşım benim yatak odası bitmiş mutfakta bitmiş ohhh :52::52::52:

Ay hepsine bayildim ne güzel seyler almisin :nazar: Allah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Ben 2012 geliniyim ve iki üc ay icinde apar topar ceyiz hazirligi yaptim. Senin simdiden baslaman cok iyi olmus :) Kolay gelsin canim.

canım hepsi birbirinden güsel...hele nevresim takımların çoooook güseeel:nazar:
inşallah güsel günlerde kullanırsın sevdiceğinle tatlım:69:

ay ay ayyyyyyy hayırlı uğurlu olsun cemrem:nazar:
çok güzeller cnm benim inş.hayırlısıyla kullanmayı nasip eder rabbim ya:16:

canımmmmmmmmm, senin zevkini çok begenıyoorum ben :61: hepsı bırbırınden guzell aşkla kullanmak nasıp olsun bi ömür boyu :69:

İyi günlerde kullanın inşallah nevresimler battaniyeler çok hoş. Ben hiç battaniye almadım siz memnun kalmışsınız galiba Mink markalı birkaç tane almışsınız? Nasıl kalitesi sizce?

Iyi günlerde kullan inşallah çeyizlerini :nazar:

Nevreslerine bayıldım markası ne acaba? Birde rainforce mu yoksa pamuk-saten mi?

Çok soru sordum ama :17:

Masallah.. Zamanin cok olmasina ragmen en önemliler alinmis bile..
Kac tane nevresimin var ?:31:

canım benim çeyiz topikin hayırlı olsun o güzel çeyizini bizlerle paylaştın umarım bu cicileri güzel günlerde kullanıp mutlulukla eskitirsin hepisini çok beğendim :1: çoğu bildiğimiz cicilerdi zevkli arkadaşım benim yatak odası bitmiş mutfakta bitmiş ohhh :52::52::52:

Çok teşekkür ederim tatlım benim son zamanlarda çok harcama yaptım :9: Artık vakti gelmişti :9:

Ay hepsine bayildim ne güzel seyler almisin :nazar: Allah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Ben 2012 geliniyim ve iki üc ay icinde apar topar ceyiz hazirligi yaptim. Senin simdiden baslaman cok iyi olmus :) Kolay gelsin canim.

Amin ,nş. Hepimize nasip eder cnm :16: Yavaş yavaş alınıcakları alalım dedim biraz birikim yapıp bnyoyuda bitiricem inş. .16: Çok teşekkürler cnm benm

canım hepsi birbirinden güsel...hele nevresim takımların çoooook güseeel:nazar:
inşallah güsel günlerde kullanırsın sevdiceğinle tatlım:69:

Teşekkürler tatlım iyi dileklerin için :16: Hepimiz inş. kullanırız sevdiğimizle bi ömür :16:

ay ay ayyyyyyy hayırlı uğurlu olsun cemrem:nazar:
çok güzeller cnm benim inş.hayırlısıyla kullanmayı nasip eder rabbim ya:16:

Amin canım benm amin inş. hepimiz kullancaz çok az kaldıı :16: Çok teşekkürler balımmmm

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasipetsin canımm :16:

Amin canım benim en güzelleri daha güzelleri sizlerin olsun hepimiz sevdiğimizle bi ömür geçirelim inş. :16:

canımmmmmmmmm, senin zevkini çok begenıyoorum ben :61: hepsı bırbırınden guzell aşkla kullanmak nasıp olsun bi ömür boyu :69:

Amin tatlım Teşekkürler canım benm :16:

İyi günlerde kullanın inşallah nevresimler battaniyeler çok hoş. Ben hiç battaniye almadım siz memnun kalmışsınız galiba Mink markalı birkaç tane almışsınız? Nasıl kalitesi sizce?

Canım ilk minklerimi aldıgımda tereddütteydim kimse almamıştı cesaretle aldım ama yumuşacık ve kalın. Çok hoşuma gitti daha sonra 2 tane daha aldım. Daha sonra 2013 gelinleri topiğindede alan oldu herkes memnun şuana kadar cnm :9: 4 battaniye aldım 4 ü de mink cnm. İnce battaniye pek kullanılmıyo kalınlar misafir geldiğindede nevresim geçirili çarşaf olarak kullanılbilir diye böyle tercih ettim.

Iyi günlerde kullan inşallah çeyizlerini :nazar:

Nevreslerine bayıldım markası ne acaba? Birde rainforce mu yoksa pamuk-saten mi?

Çok soru sordum ama :17:

Sor tatlım aşk olsun :9: siyah ve beyaz nevresim takımım pamuk saten canım 2 tane saten nevresimim var diğerleri ranforce cnm. Markafoniden trendyoldan daybuyday dan indirimle aldım hepalırken tereddütte kaldım ama geldiklerinde çok beğendim %100 pamuklar cnm bi sorun yaşamam inş. Gerçi kendime tek kişiliğini almıştım kullanıyorum şuan ve bir sorun yaşamadım 2 yıkama geçirdi çekme solma olmadı.

Masallah.. Zamanin cok olmasina ragmen en önemliler alinmis bile..
Kac tane nevresimin var ?:31:

Alınıcak şeyleri aldım yavas yavas tşk ederim bozulmaz bişi olmaz :9:
8 tane nevresimim var cnm 4-5 tanesini misafire 2 saten ve 2 nevresimi kendimiz kullanıcaz cnm. Aslında dahada almak istiyorum çünkü pike kullanmayı sevmiyoruz ve almadık yazın 3-4 günde bir değiştirilir nevresim bakalım indirime rastlarsam alabilirm tekrar :9:

çok güzeller canım hepsinin güle güle ağız tadıyla kullan inşallah :31: bu arada maşallah iki ayda epey çeyiz yapmışsın :nazar:

çok güzeller canım hepsinin güle güle ağız tadıyla kullan inşallah :31: bu arada maşallah iki ayda epey çeyiz yapmışsın :nazar:

Çok teşekkür ederim cnm amin inş. Darısı hepimizin başına :16: Evet birikim yapıyodum dedim bi gün hazır altın yükseldi satıp alım kısa sürede aldım :9: Nazar değmesin darısı tüm isteyenlerin başına inş.

ama amaaa çok güzel bi topikmiş kii bu hemde cemremin topiiiiii:16:
cnm beklediğimize değmiş çok zevklisin zaten biliorm ama bi arada görmek çok güzel oldu, güle güle kullan hepsini eskit inşş:1:
artk senin topiktende çıkmam ben, nazar boncumuzu da takalmm:nazar::21:

Her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Karaca'nın 12 kişilik bardak takımından ben de alıcam çeyiz olarak çok beğenmiştim.

Canım Hepsi Çok Güzzel maAşallah :nazar: :nazar:
Güzel Günlerde Kullanmak NAsip Olur İnşaAllah..
Korkmazın tombik bakır rengi Çaydanlıklara bayıldımm bende istiyorum ondannnn :52::52:

.

Güle güle kullan canım aldıklarını cat by luyano'cu seni:54:İyi günlerde kullanırsın inş...

Back
X