sinem'in çeyizlerii :)

:3::3::3::3::9::9::9:
bir zamanlar çeyizlerimi sergilemişim ,şimdide başka bir telaşım var ,dünyada her an her şey değişiyor :)
ayrı ayrı ne güzel duygular yaşanıyor hayatta,şimdi bebişimi beklemedeyim :emir_bebek: :49:

Canım çok güzelmiş davetiyelerin ne güzeellll çook beğedimm :16:

$koza-sade-11002.webp

canım asıl davetıyem bu ondan vazgectım sonra :) ama kına daveteyım aynısı oldu

Öncelikle tebrik ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aldıkların çok güzel güle güle kullan içinde huzurlu mutlu olursunuz insallah :) Süpürgen nasıl içine sindimi arnica bora dimi sulu süpürge? :)

Buda çok güzelmiş tatlımmm:16:
teşekkür ederim canımcım,nikah şekeriminde resmini koyarım onuda beğenırsın belki :26:
Öncelikle tebrik ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aldıkların çok güzel güle güle kullan içinde huzurlu mutlu olursunuz insallah :) Süpürgen nasıl içine sindimi arnica bora dimi sulu süpürge? :)

teşekkür ederim canım , 2 yıldır kullanıyorum memnunum güzel çekiyor tozu,ama sesi çok :) ,sulu evet canım onu temizlemek sıkıntı aslında içinde bırakamadıgın ıcın :) ama haftada bır süpürüyorsan gayet pratık temızlemesıde

teşekkür ederim canım , 2 yıldır kullanıyorum memnunum güzel çekiyor tozu,ama sesi çok :) ,sulu evet canım onu temizlemek sıkıntı aslında içinde bırakamadıgın ıcın :) ama haftada bır süpürüyorsan gayet pratık temızlemesıde[/QUOTE]

Hım bende onu alıcaktım ama pek önermediler bende philipsin küçük şirin bi süpürgesini aldım, gülerek kullan
:23::23:

Back
X