Sinem'in Çeyizleri:)) Sonundaa:))

ewt işinin gücünün olmadığı beni takip etmenden belli :)) ayrıca sunu sana belirtim ben burda ceyız resımelrını ekleyenlere görgüsüz demedım ben o madan denen arkadasına görgusuz dedım cunku hakatende görgüsüzdü kii onunla tartışmamı başlatanda kendisiydi ben ne kadar cok hawlu almıssın dedım kendi we siz bi anda parladınız :)) ayrıca bu sana nıe bu kadar koydu onuda hiç anlamadım ceyız resımlerımıde ekledım dahada eklicem warmı ddahası senide hiç ilgilendirmez benim sayfama girip durma yazıkk ne kadar merak etmişsinki gördüğün gibi atlamışsın :))))

ewt işinin gücünün olmadığı beni takip etmenden belli :)) ayrıca sunu sana belirtim ben burda ceyız resımelrını ekleyenlere görgüsüz demedım ben o madan denen arkadasına görgusuz dedım cunku hakatende görgüsüzdü kii onunla tartışmamı başlatanda kendisiydi ben ne kadar cok hawlu almıssın dedım kendi we siz bi anda parladınız :)) ayrıca bu sana nıe bu kadar koydu onuda hiç anlamadım ceyız resımlerımıde ekledım dahada eklicem warmı ddahası senide hiç ilgilendirmez benim sayfama girip durma yazıkk ne kadar merak etmişsinki gördüğün gibi atlamışsın :))))
Ayy tek derdim sendin yaa hiç unutamadım seni.Gerçekten çok komiksin :)Ben Madan arkadasa bana ve diger arkadaslara yazdıklarını hatırlıyorum,eminim hatırlayanlarda olacaktır.İstedigini ekle,madan arkadasa söyleyelim de o da yazsın bir şeyler :))Sen onun topigini kirletmiştin o da biraz seninkini kirletsin dimi ama :)))

hahaha ewt sizin topiğiniz we siz cok kirliydiniz..zawallılar acıdım smdi sana we ona daha fazla:) acınacak haldesin:) hahaha bu zamana kadar benı unutmamanda iyi bişeymiş adımı gördüğün gibi dalmışsın :)seninle daha fazla muhattap olmuorum sewıyenede asla düşmem yazdığın hiç. bişeye cewap yazmıorum sen beni takip etmeye dewam et:)

Senin ne kadar terbiyesiz olduğunu bu forumu uzun zamandır takip edenler bilir, senin gibilere burada çok rastlanmadığı için seni hatırlamamız gayet normal, ayrıca forumun amacı da bu zaten, insanlar birbirlerinin konularına bakıp güzel dileklerini sunuyorlar, maalesef ki sen onlardan değilsin.. Burada bir arkadaşımıza yazılan yorumu tabi ki önemseriz, forumun amacı bu, ama anlayabileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
hahaha ewt sizin topiğiniz we siz cok kirliydiniz..zawallılar acıdım smdi sana we ona daha fazla:) acınacak haldesin:) hahaha bu zamana kadar benı unutmamanda iyi bişeymiş adımı gördüğün gibi dalmışsın :)seninle daha fazla muhattap olmuorum sewıyenede asla düşmem yazdığın hiç. bişeye cewap yazmıorum sen beni takip etmeye dewam et:)

Ben amacıma ulaştım cnm daha topigine ugrayacagımı sanmıyorum.Seni tanımayanlara küçük bir hatırlatma yaptım ve topiginden ayrılıyorum :))

şu mesajınıza çok şaşırdım üzgünüm ama kötü içerik bildirimi yaptım. burdaki kızlar aylardır bazıları bir yıldan fazladır birlikte çeyiz hazırlığındalar. ben de onlardan biriydim ve ilk defa bu topikte bu tarz bir mesaj gördüm hiç yakıştıramadım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
siz benim mesajlarıma kötü diceğinize benımle uğraşan şu 2 şahsiyete söyleyın bunları.aylar önce madan die bi arkadaşları wardı topiğine rsımler ekledı bende begendığımın yorumunu yaptım we söylediğim tek sey bu kadar cok hawluyu napcaksın demekti.söylemediklerini we yapmadıklarını bırakmadılar bnde kendılerıne karşılık werdim olay bu! yinede fikrine saygı duyuyorum.

bende bu topicteki arkadaslrın ceyız hazırlıklarını takip ediyorum we su ana kadar o arkadastan baska kımseyle ağız dalaşım olmadı..herkesin paylastıklarını begeniyle takip ediyorum.az çok benide bilen bilio..

Arkadaşım bilmem hatırlar mısın aylar önce Madan arkadaşın konusunda şu cümleyi kullanmıştın aynen kopyalıyorum
"merak etmee benim de senin gibi ceyız uğrasım war ama emin ol ceyızımın resimlerini atacak kadarda görgüsüz deilimm"
daha da bir şey söylememe gerek yok sanırım...

aaa evet isim olarak aklımda değildi ama bende çok iyi hatırlıyorum bu mesajı

aklıma sadece şu geldi şimdi gereksiz ve yersiz eleştiri sadece GİZLİ HAYRANLIKTIR

sanırım başkada söz yakışmaz bu duruma teşekkürler duygu

Back
X