Sinem'in çeyizi

cnm güle güle kullan, bende takipteydim bunları ne kdrmış ekmek kızartma makinesi

Canım normal fiyatı 150-160 arası değişiyor ama ykmde %30 indirim var 109 tl'ye aldım:)) diğer sitelere de baktım en ucuz 132 e kadar bulmuştum ykmde kargo ücreti de yok:))

Canım normal fiyatı 150-160 arası değişiyor ama ykmde %30 indirim var 109 tl'ye aldım:)) diğer sitelere de baktım en ucuz 132 e kadar bulmuştum ykmde kargo ücreti de yok:))
demek yine girmiş cnm indirimde ykmden sitesi dimi, bi ara %50ydi kaçırmıstm o zman ben onu %30da fena deil

kızlar morhipodan aldıım servisler teslim süresinden bi hafta geç geldi ve iki parçadan sadece biri o da kırık geldi.. Ürünü kırık da olsa gecikmeden dolayı teslim alıyorlarmış ama bn bilmediim için atmıştım zaten 20 lira bişi deyip geçmiştim öbürünü de iptal ettim ; aklınızda bulunsun... Müşteri ile ilişklierde gayet olumlu ve sıcaklar ama malesef ki ürün teslimi ve dağıtımı oldukça sorunlu!...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460888-sinemin-ceyizi-7.html
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=283901&d=1320313115

ee süpermiş o zman sinemcm, bende düşünmüştüm gecen ay fln ama işin içinden çıkamam die toptan aldm hepsini tupper çılgınlığına çevirmedm

Sende iyi yapmışşsınn; daa bişi kalmadı ama eksiğim düşündüğüm herşeyi aldım :))

Mudo'dan alınan ciciler
Sıcak su torbası ve buz torbası

Mutfak seti(Tepsi içinde önlük-tutacak-eldiven ve kurulama bezi)

Sufle-sütlaç vb. fırın tatlıları için kaseler:)

herşeyy çook güzel ve zevkli kelebekli 5 çayı setin ayrı bir güzel bende onlardan almak istiyordum ancak arkadaşlarım aldırmamıştı meğer bana hediye olarak almışlar bile çoktan :)))
herşeyi gönlünce huzurlu mutlu günlerde kullanırsın umarım

Canım benim; çok teşekkür ederim... Hep birlikte kullanırıs inşallah:))
Diimi o kelebekli takımlar bir harikaa:)) ben aynı zmanda kahvaltı takımı olarak da kullanacağım aldım küçük tabaklarından:))

Güzel bir çeyiz olacağa benziyor. Mutlu günlerde kullan tümünü... Buarada Mudo'nun katal kaşık bıçak takımını almışsın, benim de aynı bu modelin aperatif takımında kaldı aklım fakat buaralar her geçen gün epey mutfak masrafı yaptığım için ve daha öncelikli alacağım şeyler olduğu için onu erteledim şimdilik.

Teşekkürler canımm ama az bi zmanım ve alacak bir sürü şeyim var:)) 23 haziranda düğünüm:)) Bende şu an önceliklerimi başka şeylere verdim canım; o çatal kaşık bıçakta turkcel indirimini kullandım çok uyguna geldi benim için zaten günlük aldım onları çok beğenerek.. ama internette mağaza satışından daha ucuzdu ben alırken...

Hersey aliniyor canim merak etme. Bende cok sIkInti yapmistim ama cogu gitti azi kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…