Sinem'in çeyizi

Ay ne güzel annenin ellerine saglik gercekten, güle güle kullan. InsaAllah daha uygununu bulabilirim :)

İnşallah canım :)) Bence bulursun kesin çok daha uyguna tabi daha pahallıları da oluyor ama her keseye göre var:))

Ben hem cok abartili bisey de istemiyorum sade bisey olsun bana yeter :) Bakalim annem tutturdu türkiyeye gidelim diye. Gidince bi arastiricam. Eksiklerimi tamamlarim bende o zaman insaAllah.

hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan...
bunlar çok tatlı telaşlar seni çok iyi anlıyorum

Ben hem cok abartili bisey de istemiyorum sade bisey olsun bana yeter :) Bakalim annem tutturdu türkiyeye gidelim diye. Gidince bi arastiricam. Eksiklerimi tamamlarim bende o zaman insaAllah.

İnşallah canım.. Bencede çok abartılı birşeyler alma sonra insan sıkılıyor zaten sade birşeyler ideal:))

hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan...
bunlar çok tatlı telaşlar seni çok iyi anlıyorum

Çoook teşekkürler canımm :))Eveet eveet ççok tatlı üstüme başıma bişi almaz oldumm biri ufacık bi tas hediye etsin mutlu oluoorum :))

Bu da son tupperlarr:)))
Bebeğime beslenme çantası mama kutusu... Hediye geldi:))

İşte en sevdiğiim hep gözümn önünde almak için fırsat kolladığım kenwood kettle ve ekmek kızartma makinesi:)))

Cemile, bonvagonda indirimde:)))
Çok istediiim çerezliklere sonunda kavuştum :))
Çerezliklerden 8 adet aldım..

çerezliklerin çok güzelmiş cnm güle güle kullan aslında dondurma kasesi olarakta kullanılabilir :124: tanesi ne kadar ve başka rengi varmıdır cnm

Çok iyi yahu güle güle kullan, ben bongavonu ilk defa duydum

Canım bende iki gün önce öğrendim vee çook uzun zamandır indirime girmesini beklediim kaseleri buldumm:))

çok güzeller hepsini beğendim

Teşekkürler canımm:))

çerezliklerin çok güzelmiş cnm güle güle kullan aslında dondurma kasesi olarakta kullanılabilir :124: tanesi ne kadar ve başka rengi varmıdır cnm

Evet canımm çerezlik dondurma kasesi sütlaç gibi sütlü tatlılar misafire ikram için kaseler:)) Canım bu ürünlerin 4'ü 80 lira normalde ama indirimle 4'ünü 50'e aldım cemile'nin ürünleri olduu için inanılmaz akliteli ve şık duruyoo biraz pahalı evet ama değiyoo! tupperlara werioos da buna mı vermices dedim:))Başka bir sürü deseni var pembe çiçekli var orkide desenli var siyah beyaz var siyah mor var ama indirimde olan bu ve pembe çiçeklilerdii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…