Çoook teşekkürler canım inşallaah:))
Salon takımımı annem yaptı tel kırmadan halk eğitimde sergilendi o zman fiyatına 500-600 tl demişlerdi iki yıl önce.. ama daha ucuzları bulunabilir diye düşünüyorum.. Açıkçası annem yapmamış olsaydı tel kırma felan almazdım.. İşte el emeği göz nuru:)))
Ay ne güzel annenin ellerine saglik gercekten, güle güle kullan. InsaAllah daha uygununu bulabilirim :)
İnşallah canım :)) Bence bulursun kesin çok daha uyguna tabi daha pahallıları da oluyor ama her keseye göre var:))
Ben hem cok abartili bisey de istemiyorum sade bisey olsun bana yeter :) Bakalim annem tutturdu türkiyeye gidelim diye. Gidince bi arastiricam. Eksiklerimi tamamlarim bende o zaman insaAllah.
hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan...
bunlar çok tatlı telaşlar seni çok iyi anlıyorum
kahvaltı takımına bayıldımmmallah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
Hepsi çok güel canım güle güle kullan inş. ağız tadıyla sevdiğinle
İşte en sevdiğiim hep gözümn önünde almak için fırsat kolladığım kenwood kettle ve ekmek kızartma makinesi:)))
Eki Görüntüle 290124
Eki Görüntüle 290125
çok şiriiiinn, güle güle kullanın sevdiğinizle :))
aaa çok az kalmışşş düğününeee
çok güzeller hepsini beğendim
çerezliklerin çok güzelmiş cnm güle güle kullan aslında dondurma kasesi olarakta kullanılabilir :124: tanesi ne kadar ve başka rengi varmıdır cnm
İşte en sevdiğiim hep gözümn önünde almak için fırsat kolladığım kenwood kettle ve ekmek kızartma makinesi:)))
Eki Görüntüle 290124
Eki Görüntüle 290125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?