hepsi de çok güzel, güle güle kullan...
canım hepsı cok guzeller gule gule askla huzurla mutlukla kullanmayı nasıp etsın rabbım :)
su yumurta dılımleyıcının yanındakı kase ıcındekı kırmızı seyler ne dekor amaclı mı ?
çeyizinin her parçasına bayıldım, iyi günlerde kullan canım. bende cumartesı trabzona gelıyorum . su en son bernandodan aldılarından istiyorum.indirim varmıdır suan ve trabzonda gezebılecegım ceyızlık yerler nerelerdır ılk defa geliyorumda yardımcı olursan sevınırım :116:
canım bilgilendirdiğin için tesekkur ederım. trabzona bayram tatilini için geliyorum hava güzel olur insallahda şöyle bi güzel gezerim. evlenince istanbul çamlıcada oturucagız benim annem trabzonlu babam tekirdağlı sevgilimde muşlu baya karışık oldu dimiCanımmm Çok teşekkürler:)) Hep birlikte iyi günlerde kullanalım:)))...
Ben Ordu'da oturuyorumm Trabzon'a gezmek amaçlı gitmiştim; Sadece forum avm 'de gezdim bernardoda bir kampanya yoktu ancak tantitoni ve essede indirim vardı karaca da sadece çeyiz seti için indirim vardı beyaz eşyalar için vestelde indirim vardı.. Trabzon merkezde de çok güzel mağazalar var ama açıkçası benim bir bilgim yok yerleri hakkında...
Bernardodan en son yağlık sirkelik aldım aslında onun şeker-çay kavanozunu alacaktım ama çok kullanışsız geldi kapakları zor açılıp kapanıyordu diğer parçalarla takım yapamadım o yüzden ama çoook sevdiiim yağlık sirkeliği de aldım :)))
Bu arada trabzon'a mı gelin gelioosun? düğün ne zaman?
canım bilgilendirdiğin için tesekkur ederım. trabzona bayram tatilini için geliyorum hava güzel olur insallahda şöyle bi güzel gezerim. evlenince istanbul çamlıcada oturucagız benim annem trabzonlu babam tekirdağlı sevgilimde muşlu baya karışık oldu dimikısmetse ocakta nişan yıl sonundada düğün düşünüyoruz
Hayirli olsun Sinem hepsini güle güle kullan insaAllah :) Salon takimini satin mi aldin? Ben satin alicam da fiyatlarini bilmiyorum. Cok mu pahali olur satin almak?
maşallah canım baya bişiler almışsınama bence biraz durul bi de bunları koyucak yer mesele olmasın sonra ne kadar çok mutfak eşyan var of o tupperlar yok mu bende bi sürü aldım bide koca kocalar bi sürü yer işgal etcekler acaba o kadar çok almasamıydım diyorum bi yandan lazım olur diyorum bi yandan çok bişi almak istemiyorum bi yandan böyle sizleri gördükce almak istiyorum ama kendime hakim olucam
hayırlı günlerde mutlu bir şekilde kullanırsın hepsini inşalla:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?