Sinem'in çeyizi

Bugün aldığım kahve makinem:)) Kızlar markofonide hisar ürünleri indirimde:))

güle güle kullan tatlm bu turbo cezveler iyimidir ki hisar olduğu için bende iyidir die düşünüorm ama yine de tercihimi norml cezve takımndan yana kullanıcam, bol köpüklü kahvelerrr:))))

Canım bizim evde de var bir tane bazen çok kalabalık oluoo acele ile bir sürü yapman gerekioor o zman tam bir kurtarıcı:)) Normal cezve takımım var bende açıkçası onu tercih ediyorum başbaşa keyf yapacaımız zamanlarda onu kullanır; içeris kahvelerimizi:)))

Canım bu cay pasta setıne bayılıyorum bende bunun yesıllısını begendım internetten pembesıde olabılırdı ama hıcbıryerde bulamadım turkıyede aramadıgım magazası kalmadı... Umudumu kestım bende

Canım bu cay pasta setıne bayılıyorum bende bunun yesıllısını begendım internetten pembesıde olabılırdı ama hıcbıryerde bulamadım turkıyede aramadıgım magazası kalmadı... Umudumu kestım bende [/QUOTE]

Canımm bende ona bayılıyorumm:)) Ben 12 kişilik set yaptım 6'sı pembe 6'sı yeşil karışık olarak masaya servis yapıldıında çok cici duruyorlar:)) Ben trabzon forum mağazasından aldım satış görevlisi türkiye'de son 6 ürün olduunu söylemişti ikisini ben aldım kaldı 4; 1'i de duruyordu mağazada... Yeniden üretilmiyormuş ama bence kesinlikle üretmeliler..

Baharat seti Raf içie yerleştirilecek

Elek

Kahvaltı-günlük ikimiz için

Reçellikler

Kelepçeli kek kalıbı

Forumdaa çok beğendiim nevresim takımını sonunda aldım !.. İstanbul'da aşkımın öğrenciliği geçti Çokk anlamlı oldu bizim için:)))

Eklentiler

• $nev.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 95
Forumdaa çok beğendiim nevresim takımını sonunda aldım !.. İstanbul'da aşkımın öğrenciliği geçti Çokk anlamlı oldu bizim için:)))

güle güle kullan canım aynı nevresim bende de var,bende nasipse İstanbul'dan Edirne'ye gelin gideceğim için İstanbul özlemime karşı aldım
yalnız geldiğinde resimdeki gibi 4 değil,2 yastık kılıfı çıkıyor,biraz üzülmüştüm ama olsun güsel yine de

Canım teşekkürler:) Sende görmüştüm zaten bayılmıştım... Evet 2 yastık die yazıyordu ürün açıklamasında öyle bir beklentim yok ama olsaydı bnde çok üzülürdüm...
Aahhh İstanbul özlenmez mii?

özlenir tabi ya özlenmez mi,ama sadece gezilcek yerlerini ve tatil günlerini özleyeceğim..çünkü trafiğinden hele de akşam trafiğinden illallah geldi

özlenir tabi ya özlenmez mi,ama sadece gezilcek yerlerini ve tatil günlerini özleyeceğim..çünkü trafiğinden hele de akşam trafiğinden illallah geldi

Tabii kii de ... Zaten istanbul yaşaması zor gezmesi harika bi şehir!:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…