Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Saç Bakım KürleriSinemeki ile haftada,saçı 1 cm uzayanlar..Resimlerimizi paylaşalım..
daha ne istiyorsun ki canım 2 ayda 2 cm uzaması gerekirken 4 olmuş sevinmelisin... 1 2 ayda öyle hemen 10 cm uzucak diye birşey yokki sürekli tekrarlarsan ancaa istedigin uzunluga gelir
daha ne istiyorsun ki canım 2 ayda 2 cm uzaması gerekirken 4 olmuş sevinmelisin... 1 2 ayda öyle hemen 10 cm uzucak diye birşey yokki sürekli tekrarlarsan ancaa istedigin uzunluga gelir
ben yaptım arkadaşlar katlarımı çok kısa kestirdiğim için pişman olmuştum ve bu formüle ağustosta başlamıştım saçım omuzlarımdaydı ve yeni açma işleminden geçmişti 1 ay boyunca yaptıktan sonra ara verip tekrar yaptım ve saçlarımda belirgin bir uzama kaydettim arkadaşlarımda bunun farkına vardı ve en önemlisi açma işleminden geçen yıpranmış saçlarımda belirgin şekilde düzelme oldu şimdi ise saçlarımı kestirip tekrar başladım..
formülü yapacak arkadaşlar saçının uzamasını beklemek gerçekten zordur ve sabır ister hemen uzamasını beklerseniz olmaz bence sıkılmadan sabırla devam edin bırakmayın ben yaptım oldu saçlarımda sağlığına kavuştu şimdi ise tek isteğim uzatıp boyadan kurtulana kadar kestirmek saçlarım bu yıl içinde birçok işlemden geçti çünkü umarım olur..
herkese sevgiler..
Bende 10 hafta sinemakili kürü uyguladım ayrıca şampuanıma sarımsak katıp yıkadım.
Saçım hem uzadı hemde gürleşme oldu farkedilir şekilde.
Şimdi 1 ay ara verdim Şubatta tekrar bu kürü uygulamayı düşünüyorum.....
Ben foto çekmedim eğer çekseydim koyardım
Kızlar benim saçlarım boyadan dolayı çok yıprandı 2 hafta sonra kına yapıcam. Bu bakımıda yapmayı düşünüyorum acaba kınalı yıpranmış saça ters etki yaparmı? benim saçlarım kuru bu bakım saçları sertleştiriyormu ? Ona göre yapmaya karar vericem çünkü:26:
Kızlar benim saçlarım boyadan dolayı çok yıprandı 2 hafta sonra kına yapıcam. Bu bakımıda yapmayı düşünüyorum acaba kınalı yıpranmış saça ters etki yaparmı? benim saçlarım kuru bu bakım saçları sertleştiriyormu ? Ona göre yapmaya karar vericem çünkü:26:
saçına kına yapmayı önermem çünkü saçların nefes almasını engelliyor. Asla kurutmuyo saçları benim saçlarımda kuru ve yıpranmıştı boyadan ve fönden dolayı hem bu kür sayesinde hemde gliserin sayesinde kuruluk kalmadı canım..