• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Sinemeki ile haftada,saçı 1 cm uzayanlar..Resimlerimizi paylaşalım..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

dominant89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
83
14
98
Malatya
slm arkadaşlar sinemeki kürüyle hta da 1 cm uzatanlar resimlerimizi paylaşalım diğer arkadaşlara kolaylık sağlayalım şididen tşkler arkadaşlar.

cnm bişey sorcam ben bu sinamekili kür kirpiğimizi de uzatırmı acaba yoksa sadece saçlar içinmi geçerli:26:

cnm bişey sorcam ben bu sinamekili kür kirpiğimizi de uzatırmı acaba yoksa sadece saçlar içinmi geçerli:26:
:)uzatıyormuş canım Ama Dikkat etmelisin gözlerine kaçırmamn lazım
ben badem yağı katıyorum rimelimin içine bikaç damla
Hem parlatıyo hem besliyo

sinemeki de uzadı diyen çok ama 1 yıl kullanmışlar resim yok paylaşalım dedik ses yok sadece kontes arkadaşın resmi var

valla bu hafta 3 kez sinemeki yapıcam uzarsa dip boyamdan belli olur ama ben uzama göremiyorum arkadaşlar resim koysa gönül rahatlığı ile yapacağım yumuşama oluyo ve dökülmüyo şuan

arkadaşlar bu kür nasıl bi kür?? nerden temin edebilirim?? faydası oluyomu?? ay çok soru sordum :26:

arkadaşlar ben 6 ay öncesine kadar düzenli olarak yaptım ama öncesi ve sonrası şeklinde sizinle paylaşabileceğim fotoğraf bulamadım gerçekten faydalı bir kür 3-5 kullanımda bende fark ediyor uzaması tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum

bende bu hafta sonu uygulamaya başlayacağım unutmazsam inşallah bu halinin fotosunu çekerim kıyaslama yapabilmek için ama benim saclarım düz değil görüntüde çokta farkedileceğini sanmıyorum ama yinede deneyeceğim

Bende 2 sene önce turplu tarifi uygulamıştım 3ay kadar ama hiç bir faydasını görmedim onun. sinamekili kürede daha dün başladım ve fotusunu çektim inş uzarda sizlerlede paylaşırım.Denemediğim hiçbirşey kalmadı çünkü buda olmazsa pes edicem artık:2:

Back