- Konu Sahibi Estrella39
-
Aminnnn :) Erken bahar dedim, o tomurcuklardan sonra 5 gün hava çok sert geçecek ve don olacak...Bunuda atlattık mı bahar geldi...
kesinlikle canım ya.aslında öyle görünce kedileri köpekleri vs. yemek falan versek ne güzel olur aç kalmasınlar =58:
Yine minnoşlar için kömürlüklerin kapılarını açıyoruz ama insanların işi iyice zorelin ayağın tutuyor git çalış deyip yüzlerine bile bakmıyorlar, bu kadar duyarsız kötü bir millet olduk çıktık
evet tatlım ya..
bizim burada bir kasap var..adama söyledim,sürekli et ve kemik koyuyor minnoşlara..ben de hep kontrol edeiyorum koydu mu diye..
Ne güzel canım..Kedileri hiç sevmem aslında ama aç kalmalarını falan da isteyecek kadar kalpsiz değilim.
evet ya canım..bizler merhametliyiz ve bütün canlılara ve yaşama haklarına saygı duyuyoruz..
keşke herkes bizim gibi olsa..
açıyo valla hemde cok acıyo benım saclarımın boyasını
Ya saçlarım koyu kahve ve mavisiyah karışımı. Sinemaki kullansam ne gbi bi değişiklik olur renginde.. Bilen var mı
ben de sinamekili kürü 5. kez uyguluyorum..saçlarım mavi-siyahtı şuan kendi saç rengime yani kahveye doğru yol almış durumda..ama saça herhangi bir zararı yok.:92:
Ben kullanıyorum uzun zamandır :) Saclarımın doğal rengi kahverengi ben siyaha boyadım , Dipten kahverengiler var yani oda uzadığı içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?