• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinemakinin boyalı saça bir zararı var mı?

Yine minnoşlar için kömürlüklerin kapılarını açıyoruz ama insanların işi iyice zor :( elin ayağın tutuyor git çalış deyip yüzlerine bile bakmıyorlar, bu kadar duyarsız kötü bir millet olduk çıktık :(

insanlar çok duyarsız canım ..ne yazıkki böyle umursamaz ve yalnızca kendini düşünen,bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığındaki insanlarla dolu etraf..
kibar ve düşünceli oluncada aptal yerine koyuyorlar insanı..benim sürekli başıma bu geliyor da..:50:

açıyo valla hemde cok acıyo benım saclarımın boyasını

Yalnız bende bu akşam geçtim aynanın karşısına arkadaki saçlarımı öne doğru aldım baktım rengi epey açılmış :s turuncu kısımları iyice sarılaşmaya başlamış :s açılsın bakalım nasıl olsa boyayacağım saçları.Senin saçların hangi renk canım (açılmış rengii)?

Ya saçlarım koyu kahve ve mavisiyah karışımı. Sinemaki kullansam ne gbi bi değişiklik olur renginde.. Bilen var mı

ben de sinamekili kürü 5. kez uyguluyorum..saçlarım mavi-siyahtı şuan kendi saç rengime yani kahveye doğru yol almış durumda..ama saça herhangi bir zararı yok.:92:

ben de sinamekili kürü 5. kez uyguluyorum..saçlarım mavi-siyahtı şuan kendi saç rengime yani kahveye doğru yol almış durumda..ama saça herhangi bir zararı yok.:92:

Ben tekrardan başladım küre ve 3. kürüm şuanda kafamda.yalnız saçlarımı daha yeni boyadım ondan sadece diplerime sürdüm normalde saçımın tamamına boca ederdim:)) evet saça bir zararı yok renginide o kadar çook açmıyor birazcık açılıyor o kaa:61:

Ben kullanıyorum uzun zamandır :) Saclarımın doğal rengi kahverengi ben siyaha boyadım , Dipten kahverengiler var yani oda uzadığı içindir :8:

Back