- Konu Sahibi Estrella39
-
ewett oldukca acıyo saçın rengini ben yaptım akıtıyor baya ben formülü sinemakısz yapıyrm hemde kanımca sinemki bnm saçlrımı döktu umarım yardımcı olmustrm
Kuzum ben dün denedim, saçlarımın doğal sarı olan yerlerinde bir değişiklik olmadı güneş balyajı yaptığım açık sarı yerlerdede sorun olmadı, deneyebilirsin çünkü öyle illet bir saçım var ki kafama şapka taksam saçımı boyar mesela ama sorun olmadı...
Tatlım bende uyguladım sinamekini ancak konuyu nasıl sileceğimi bilmediğim için kaldı boyle=))
kızlar, benim saçlarım koyu kumral ve boya üstelik çıtçıt kullanıyorum. Yani saçın rengini açmıyo dimi üstleri açık altları koyu olmasın sonra :))
Saçın rengini açıyor canım, benim saçlarımın rengini birazcık açtı.
Bende bir değişiklik yok, azıcık açsa fena olmaz aslında, yaz gelsede papatya suyu kullansam yine :)
Kesinlikle yaz gelmeli !!!!!!!!! Dört gözle bekliyorum yazın gelmesini !! Bıktım bu soğuk havalardan kat kat giyinmekten !!
Offfff gerçektende öyle...Bu gün hava yine fena değildi ama kar geliyor diyorlar, mümkünse bize uğramasınRuhum karardı yetti gayrı
Aslında kar yağsa iyi olur şöyle bir kaç gün yağsın doldursun her tarafı hevesimizi alalım kardan, sonra da erisin bitsin havalar güzelleşsinAma zannetmem kar yağıcağını yağmur yağar anca... :97:
Kesinlikle yaz gelmeli !!!!!!!!! Dört gözle bekliyorum yazın gelmesini !! Bıktım bu soğuk havalardan kat kat giyinmekten !!
Yağmasın kız yağmasın, bir sürü evsiz barksız insan, bir sürü sokak hayvanı var etraftaAz kaldı zaten 15 gün içinde ağaçlarda ilk tomurcukları göreceksiniz, erken tomurcuklar...
Yağmasın kız yağmasın, bir sürü evsiz barksız insan, bir sürü sokak hayvanı var etraftaAz kaldı zaten 15 gün içinde ağaçlarda ilk tomurcukları göreceksiniz, erken tomurcuklar...
yağmasın kar..
bugün bir sürü sokak köpeği ve kedisi gördüm.minnoşlar çok üşüyorlar yemek arıyorlardı..
yazık onlara,yaz gelsin onlar da rahat etsin değil mi .
yağmasın kar..
bugün bir sürü sokak köpeği ve kedisi gördüm.minnoşlar çok üşüyorlar yemek arıyorlardı..
yazık onlara,yaz gelsin onlar da rahat etsin değil mi .
Evet o açıdan bakarsak yağmasın kar, yağmur falan da yağmasın..Allahım bütün yardıma muhtaç insanlara, hayvanlara yardım etsin ve bizlerde elimizden geldiğince yardım edelim tabikii! =( Ne kadar güzell o tomurcuklar öyle hoş ediyor ki insanın içini heh tamam bahar geldi diyorsun.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?