Saç Uzatma Yöntemleri Sinemakinin boyalı saça bir zararı var mı?

ewett oldukca acıyo saçın rengini ben yaptım akıtıyor baya ben formülü sinemakısz yapıyrm hemde kanımca sinemki bnm saçlrımı döktu umarım yardımcı olmustrm

ewett oldukca acıyo saçın rengini ben yaptım akıtıyor baya ben formülü sinemakısz yapıyrm hemde kanımca sinemki bnm saçlrımı döktu umarım yardımcı olmustrm

Saçlarım zaten epey açılmış durumda o yuzden pek fazla sorun olmaz.Sadece saçın rengini açıyordur umarım başka bir etkisi olmaz saça :S sağ ol bu arada canm

Sinemaki kürünü saçlarına uygulayanların saçları boyalı değildi heralde kimse bir şey yazmadığına göre..Ama illa ki boyalı saçlarına da uygulayanlar vardır.O yüzden yardımcı olun lütfen.. :107::107:

Kuzum ben dün denedim, saçlarımın doğal sarı olan yerlerinde bir değişiklik olmadı güneş balyajı yaptığım açık sarı yerlerdede sorun olmadı, deneyebilirsin çünkü öyle illet bir saçım var ki kafama şapka taksam saçımı boyar mesela ama sorun olmadı...

Son düzenleme:

Tatlım bende uyguladım sinamekini ancak konuyu nasıl sileceğimi bilmediğim için kaldı boyle=))

kızlar, benim saçlarım koyu kumral ve boya üstelik çıtçıt kullanıyorum. Yani saçın rengini açmıyo dimi üstleri açık altları koyu olmasın sonra :))

Kesinlikle yaz gelmeli !!!!!!!!! Dört gözle bekliyorum yazın gelmesini !! Bıktım bu soğuk havalardan kat kat giyinmekten !!

Offfff gerçektende öyle...Bu gün hava yine fena değildi ama kar geliyor diyorlar, mümkünse bize uğramasın Ruhum karardı yetti gayrı

Offfff gerçektende öyle...Bu gün hava yine fena değildi ama kar geliyor diyorlar, mümkünse bize uğramasın Ruhum karardı yetti gayrı

Aslında kar yağsa iyi olur şöyle bir kaç gün yağsın doldursun her tarafı hevesimizi alalım kardan, sonra da erisin bitsin havalar güzelleşsin Ama zannetmem kar yağıcağını yağmur yağar anca... :97:

Yağmasın kız yağmasın, bir sürü evsiz barksız insan, bir sürü sokak hayvanı var etrafta Az kaldı zaten 15 gün içinde ağaçlarda ilk tomurcukları göreceksiniz, erken tomurcuklar...

Yağmasın kız yağmasın, bir sürü evsiz barksız insan, bir sürü sokak hayvanı var etrafta Az kaldı zaten 15 gün içinde ağaçlarda ilk tomurcukları göreceksiniz, erken tomurcuklar...

yağmasın kar..
bugün bir sürü sokak köpeği ve kedisi gördüm.minnoşlar çok üşüyorlar yemek arıyorlardı..
yazık onlara,yaz gelsin onlar da rahat etsin değil mi .

Evet o açıdan bakarsak yağmasın kar, yağmur falan da yağmasın..Allahım bütün yardıma muhtaç insanlara, hayvanlara yardım etsin ve bizlerde elimizden geldiğince yardım edelim tabikii! =( Ne kadar güzell o tomurcuklar öyle hoş ediyor ki insanın içini heh tamam bahar geldi diyorsun.=)

yağmasın kar..
bugün bir sürü sokak köpeği ve kedisi gördüm.minnoşlar çok üşüyorlar yemek arıyorlardı..

Yine minnoşlar için kömürlüklerin kapılarını açıyoruz ama insanların işi iyice zor elin ayağın tutuyor git çalış deyip yüzlerine bile bakmıyorlar, bu kadar duyarsız kötü bir millet olduk çıktık

yağmasın kar..

kesinlikle canım ya.aslında öyle görünce kedileri köpekleri vs. yemek falan versek ne güzel olur aç kalmasınlar =58:

Aminnnn :) Erken bahar dedim, o tomurcuklardan sonra 5 gün hava çok sert geçecek ve don olacak...Bunuda atlattık mı bahar geldi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…