Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki ve düzleştirici

MinaJ_38

Her Aşk öLümü Tadacak..
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
125
0
26
Kayseri
aranıza yeni katıldım merhaba :) size birşey sormak sormak istiyorum ben sinemakiye 6 haftadır devam ediorum onun yanı sıra ılık zeytinyağı kullanıyorum ama okula giderken düzleştirmek istiyorum ve düzleştiriyorum sizce uzamasını etkilermi lütfen cevab veriiiiiin

şaç düzleştirmek için soruyorsun sanırım.sinemaki nasıl bi etki yapar bilmiyorum ama saç düzleştirici kullanıyorsan yanında sacına serum sürmenide tercih ederim kırma yapmıyor.

Son düzenleme:
şaç düzleştirmek için soruyorsun sanırım.sinemaki nasıl bi etki yapar bilmiyorum ama saç düzleştirici kullanıyorsan yanında sacına serum sürmenide tercih ederim kırma yapmıyor.

bakım yapıyorum sürekli saçıma kırıklarım çok ... ama saçım ne düz ne kıvırcık çok saçma bi şekli var mecbur biryere giderken düzleştiriyorum sinemakiyide uzasın diye uyguluyorum....serum kullanmadım tavsiye edebilceğin bi marka varmı serum için

Son düzenleme:
Aynen bende haftada 2 kere bakım yapıyorum bi günü sinameki bi günüde yağları kullanıyorum,ama bende saçımı düzleştiriyorum düzleştirmeyince berbat bir hal alıyor düzleştirince kırılır uzamaz diye korkuyorum ama sonuçta kökten uzuyor diye kendimi teselli ediyorum ne yapacagım hiç bir fikrim yok boynumda şuan saçlarım temmuza kadar omzumu geçsin yeter (((( geçer mi sizce ya

Son düzenleme:

benmkilerde omzumda gögsümü gecsin istiyorum.. biraz uzadı bende senin gibiyim ya bakımı yapıyorum düzleştirmedenn de olmuyor ılık zeytinyağı dene canım süper oluyor birde yeni glissin ürünlerini aldım onlarda iyi geldi kırıklara umarım uzun saçlara bizde kavuşuruzzzzzzzzzzzz :))))

Vallah canim bu sorunun cvbini bnce sen daha iyi bilirsin sinemaki uzamasini saglar duzlestiricide kirik ve catalasmalara yol acar sonra ucundan kopar ve tel yin.e kisalir busrkilde bi uzama elde edebilcegini pek sanmiyorum ,, duzlestiriciyi at dolaba saclarina fõnsuz duzlestiricisiz modeller dene hangisiyle kndini iyi hissediyorsun onla cik mesela bende saclarimi artik hep topluyorum ama lastikle degil tokayla ,, o tokalardanda cok aldim yikaniyorum tariyip tokami takiyorum ne fön ne duzlestirici istedigim boye gelinciye dek böyle devam ve bu tokalar saci arkadan up uzun gosteriyor :)

eskisi gibi aman aman düzleştirmiyorumda okula giderken işte haftada 1-2 gün düzleştiriyorum aynı bende topuz yapıp cıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…