Doğal Saç Bakım Kürleri * Sinemaki + Tatlı Badem Yağı + Bemiks <3

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

lovezac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
43
0
36
Ankara
Merabaa kızlarrr !!! Forumda bu 3lüden çokk bahsettinizz bende normalde inanmam pek bitkisel şeylere amaa denemek istedimm ve aldımm aktardan ve eczaneden malzemeleri
1 hafta önce başladımm şu an kafam yağlı 2. haftam . Psikolojkmn uzayacak saçlarım kanısındayım Saçlarım o kadar da kısa degil yani gogus hizamın biraz altında
yarım çay bardağı demişsiniz benm saçlara 1 çay bardagı gidiyor yaw Kokusu kotu olsada ki tüm vitaminlerin kokusu böyleymiş Annem çok kızıyor kokusuna Bakalım artık hayırlısıyla uzasın saçlarımm kalçama kadar uzatmak istiyoruuuum Acaba kaç ayda o kadar uzar yada çabuk uzaması için haftada 2 kez mi yapmalıyım bunları öğrenmek istiyorum. Bi bilginiz varsa yada uygulayanınız fikirlerinizi almak isterimm kızlarr Teşekkur ederiiimm şimdideen

canım inşallah kısa zamanda uzar saçların :) aslında bende sinameki kürünü denemek istiyorum ama bemiks çok kötü koktuğu için çekiniyorum, forumda bi ark. 2 damla lavanta yağı koyabileceğimi söylemişti bi dene istersen.. benimde 1buçuk aydır yaptığım bi maske var tatlı badem yağı, bepantene amp., evigen amp. istersen onuda deneyebilirsin 1buçuk ayda tam 4 cm. uzadı tavsiye ederim..

Aa çok guzel canımm bunu da denemeliyimm o zamann:)) Gerçkten çok kötü kokuyor evin heryerini sarıyorrr ya kestaneye benzer bi kokusu var Ama kestane daha iyi kokuyor yani bunun yanında. Dedigin maskeyi de deneyeyim. Evigen i de eczanede çalışan bir arkdşm önermişti şampuana katabilecegimi söylemişti. mutlaka denerim :)) Amiin inşallaah bende gelişme kaydederim Tavsiyen ve yorumun için çok teşekkurler cnmmm :*

Sinemaki + Tatlı Badem Yağı + Bemiks bende kullandım bunu harıka bı formul ve sampuanın ıcıne cam terebentın koyabılırsın cok etkılı oluyor denemelısın

Tatlım çam terebentini de denemiştim bi ara kokusunu sevmedim Ve saçlarımı keçe gibi yaptı ya resmen :)) Sonra attım şampuanı artık napıyım :)) Teşekkr ederm önerin için tabi tek bende öyle olacak diye birşey yok kimisine yarar kimisine benm gbi olrr hhee :))

organik şampuanlar, yağların hepsi zaten saçları sertleştirir o yüzden uçlarına saç kremi kullanmak lazım bir güzellik uzmanı bana kırmızı turpun da saçları çok hızlı uzattığını söyledi banyodan önce rendeleyip saç diplerine uygula demişti ama henüz denemedim

Kırmızı turpu yemesini çok severim Sürmek yerine yerim galiba Ama bunu da deneyecegim o zaman teşekkuur ediyorumm canımm bakalımm :))

rica ederim canımm inşallah kısa sürede bizimde belimize kadar upuzun saçlarımız olur

kızlar ben şampuanımın içine tatlı badem yağı + bephanten ampul kattım saçlarımı yumuşacık yapıyo ve uzadığınıda farkediyorum

ilk bir aydan sonra daha çok belli oluyor uzaması sanırım. haftada bir kez kullanman daha iyi olur çünkü sinemaki bir çok kişide saç dökülmesi yapıyor sende de yapabilir. bemiksin kokusu çok uzun süre saçta kalabiliyor ama saça yararı gerçekten fazla.

saç uzaması ise herkeste değişiyor. bazıları haftada bir cm uzattığını söylüyor, bazıları da hiç bir etkisi olmadığını söylüyor. ben kullandım saçım sağlık kazandı fakat normal hızına kıyasla az bir değişim oldu. yani bir ayda 1,5 cm gibi.

kızlar ...sinameki kürü ve turp ...röfleli saçın rengini bozar mı ??? bilenler lütfen acill cevap

bende bu kürü kullanıyorm şuan 6. uygulama başımda:) açıkçası başlarda eskisinden fazla uzuyordu ama artk pek etkisi yok gibi :S yine de pes etmeyeceğim bikaç ay daha denicem etkisi olmazsa başka bir küre geçicem artk:)

rengini az bir miktar koyulaştırabilir ve boyanın daha çabuk akmasına neden olabilir:26:

teşekkürler ........yeni yaptırdım röflemi3 gün falan oldu sanırım saçlarımda kesildi tekrar kısacık kaldı....dün denedim hiç birşey olmadı rengine çok sevindim

bende an itibariyle bu kürü şu şekilde uyguladım

- yarım çay bardağı suya dolu dolu bi tutam sinameki ekledim 5 dk kaynattım ılıyınca süzüp içine
themra dan aldığım karışık saç bakım yağını kattım..
bemiks ampül alcaktım unutum bu tarihleride kaçırmamak için eksikte olsa uygulamak istedim :)
bakalım sonuç ne olcak :)

kafam üşümesin diye de minik beyaz çöp poşetini yarıdan kestim kafama sardım üstüne de tülbent bağladım ohh sıcacık valla :))

ben de bu küre yeni başladım sinamekili bakıma fakat badem yağı genelde böyle tahta gibi kokar anlaşılır badem yağı olduğu ben hep mecitefendi kullanırdım şimdi talya aldım bu böyle kokmuyor sahte olabilme ihtimali nedir sizce talya bilindik bir marka mı? kullanan var mı

ben kullanmadım ama talya karınca yumurtası yağı ürettiğini söylüyordu onun yalan olduğu ortaya çıktı nitekim..

bende bugün ilk kürümü yaptım hala sacımda :) 1 saat sonra yıkayacagım... yaf bu arada onu sür bunu sür sacına yoruldum yaf ne zor iş yanmıs sacı adam etmek ( yok vitaminler, yok maskeler, yok serumlar ve sac kremleri, yok keratin şampuanlarııı offff offff yeterrrrr diyesim gelio artıkk ( hayatımda hiç bu kadar saçlarıma bakım yaptıgımı hatırlamıom... paramızla rezil olduk yafff (

ben ocağın ilk haftası başladım bemiks kürüne . 3 ay oldu ama öyle pek fazla uzamadı saçım. saçı besliyo güçlendiriyo ama çok fazla uzatmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…