rica ederim canımm inşallah kısa sürede bizimde belimize kadar upuzun saçlarımız olurAa çok guzel canımm bunu da denemeliyimm o zamann:)) Gerçkten çok kötü kokuyor evin heryerini sarıyorrr ya kestaneye benzer bi kokusu varAma kestane daha iyi kokuyor yani bunun yanında. Dedigin maskeyi de deneyeyim. Evigen i de eczanede çalışan bir arkdşm önermişti şampuana katabilecegimi söylemişti. mutlaka denerim :)) Amiin inşallaah bende gelişme kaydederim Tavsiyen ve yorumun için çok teşekkurler cnmmm :*
Merabaa kızlarrr !!!Forumda bu 3lüden çokk bahsettinizz bende normalde inanmam pek bitkisel şeylere amaa denemek istedimm ve aldımm aktardan ve eczaneden malzemeleri
1 hafta önce başladımm şu an kafam yağlı2. haftam . Psikolojkmn uzayacak saçlarım kanısındayım Saçlarım o kadar da kısa degil yani gogus hizamın biraz altında
yarım çay bardağı demişsiniz benm saçlara 1 çay bardagı gidiyor yawKokusu kotu olsada ki tüm vitaminlerin kokusu böyleymiş Annem çok kızıyor kokusuna Bakalım artık hayırlısıyla uzasın saçlarımm kalçama kadar uzatmak istiyoruuuum Acaba kaç ayda o kadar uzar yada çabuk uzaması için haftada 2 kez mi yapmalıyım bunları öğrenmek istiyorum. Bi bilginiz varsa yada uygulayanınız fikirlerinizi almak isterimm kızlarr Teşekkur ederiiimm şimdideen
kızlar ...sinameki kürü ve turp ...röfleli saçın rengini bozar mı ??? bilenler lütfen acill cevap
rengini az bir miktar koyulaştırabilir ve boyanın daha çabuk akmasına neden olabilir:26:
ben de bu küre yeni başladım sinamekili bakıma fakat badem yağı genelde böyle tahta gibi kokar anlaşılır badem yağı olduğu ben hep mecitefendi kullanırdım şimdi talya aldım bu böyle kokmuyor sahte olabilme ihtimali nedir sizce talya bilindik bir marka mı? kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?