mucize olsa bu kadar hızlı etki etmez. bu zaten saç uzatmak için bi kür dökülmeyi önleyeblr saçı daha sağlıklı yapar ama bu kadar kısa sürede saç çıkacağını da zannetmiyorm..belki de sende öyle bi etki yapmıstır bişey diyemicem ama bu konuda insanları yanlış yönlendirmeyelim bence..
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..
8 haftadan sonra 2 hafta ara verip tekrar uygulayabilirsin..
sinameki ve badem yağı aktarlarda bemiks ampulse eczanede bulunuyorr , anlamadıgın bişey olursa sorabilirsin canımm
2 gün önce saçlarımın kırıklarını evde kuaförde çalışan bi erkeğe kestirdim amacım sadece kırıklarını aldırmaktı kısalsın istemiyordum kuafördeki makaslardan olmadığı için ucu biraz ince bir makasla kesti ve epey kısaldı çok pişmanım bana saç küser uzamaz dediler nedeni farklı makasla kesildiği için doğrumu bu sizce bu tarifi uygularsam uzarmı sizce?????yardım edin
2 gün önce saçlarımın kırıklarını evde kuaförde çalışan bi erkeğe kestirdim amacım sadece kırıklarını aldırmaktı kısalsın istemiyordum kuafördeki makaslardan olmadığı için ucu biraz ince bir makasla kesti ve epey kısaldı çok pişmanım bana saç küser uzamaz dediler nedeni farklı makasla kesildiği için doğrumu bu sizce bu tarifi uygularsam uzarmı sizce?????yardım edin
makastan dolayı saçın küsüp uzamayacağına hiç inanmıyorum.. bnde 3 ay önce kestirdim saclarımı arada kendim makaslada uclarından alıyorum kırık görünce benımde baya kısalmıştı.. ama 3 ayda eski halinden bile daha uzun oldu omuzlarımdaydı kesildiğinde suan südyen hizama geliyo tam.. sinemakiyi 3 defadır yapıyorum anında uzatmaz tabi ama gerçekten saçı parlatıyo yumuşatıyo uzatacağına da inanıyorum :81:
off ben saçlarımı kestim erkek traşı yaptım. lütfen daha detaylı bilgi verir misin bana. sizinle ilgili bi kaç yazı okudum yardımcı olursanz sevinirim çok çaresizim
arkadaşlar uzatma konusunda bişey diyemıycem ama saçımı çalı süpürgesi yaptı resmen uçları iyice kırıldı gitti 5 kür uyguladım devam edermıyım bılmıyorum :// acaba bitkisel şampuan kullandığım için mi böyle yaptı?