Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki Kürünü Uygulayanlarr ? :)

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
az öncee sinemaki kürünü uyguladım 3 aylık süreyle düzenli uygulayıp güzel sonuç alan var mı kaç cm uzadı saçlarınızz kızlarrrrr :) ?

kaçıncı uygulayışın canım ve sende etkili oldu mu???
bir çok konu var sinemaki kürüyle ilgili onlara bakabilirsin. ben neredeyse tüm yorumları okudum. bir çok kişide etkili olmuş=D ben de 25 ağustosta başlıycam uygulamaya.=D

Son düzenleme:

canm benm 3 . uygulamam daha belli olmaz sanırım 1 2 ay geçsiin bakalım cok heyecanlıyım

Merabalar ,dün kırıklarımı aldırmak için kuaföre gittim ve kırıktan başka saçlarımın yarısını aldı nerdeyse bir an önce uzasınlar istiyorum ama bana sinemaki kürünün tarifini verirmisiniz ? bende denemek istiyorum...

1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

8 haftadan sonra 2 hafta ara verip tekrar uygulayabilirsin..

sinameki ve badem yağı aktarlarda bemiks ampulse eczanede bulunuyorr , anlamadıgın bişey olursa sorabilirsin canımm

ben daha önceden hazırladm bunlarn hepsını bir kavanoza koydum ama kafam karıştı hemen uygulamadan öncemı kaynatıp surmek gerekıo yoksa onceden hazırlamakla oluyomu etkisi falan kaybolmasın??

ben daha önceden hazırladm bunlarn hepsını bir kavanoza koydum ama kafam karıştı hemen uygulamadan öncemı kaynatıp surmek gerekıo yoksa onceden hazırlamakla oluyomu etkisi falan kaybolmasın??

cnm yapıcagından önce yap taze hazırlayıp surmen daha ii olur die düşünüorum ..

Ben yaklaşık 2 aydır uyguluyorum. Kahküllerim kaşıma değmiyodu elimle çekince bile. Şu an elimle aşağı doğru tutarsam burnumda, hatta burnumun ucunda, hatta burnum küçük değildir benim

Ben de bugün 2. defa uyguladım bu kürü ve gayet memnunum.İnşallah saçlarımı da uzatıcak

1 aydır uyguluyorum 5 kere yaptım. hızlı bi uzama yok ama bakım yapmasını ve ışıltı kazandırmasını cok seviyorum bana uzamıs gıbı gelmıyo ama annem uzadığını söylüyor. yapmaya devam edicem bakalım hayrlısıyla uzar inşallah...

kızlar bende baslıycam hazır beklıyorda hanı su bakım gunlerı varya ayın 4 une kadar bakım yapmayın yazıyordu 4 unden sonra baslıycam bakım gunlerıne gore yapınca daha etkılı oluyomus

kızlar bende baslıycam hazır beklıyorda hanı su bakım gunlerı varya ayın 4 une kadar bakım yapmayın yazıyordu 4 unden sonra baslıycam bakım gunlerıne gore yapınca daha etkılı oluyomus

evt cnm bende duydum onu cok güzell yaaa saçı parlatıyoo bakımm yapıo dene benceee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…