Saç Rengi ve Saç Boyama sinem kobalın saçları

esralmina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
48
0
86
Diğer
arkadaşlar saçımı boyatmak üzereyim fakat bi türlü karar veremedim ve ensonunda sinem kobalın saçı gibi karar verdim sanırım.bu saç rengi hakkında bilgi verirmisiniz.hani şu küçük sırlar dizisindeki su karakterini oynayan kız..

Sinem Kobal'ın saç rengini beyaz tenli bayanlar rahatlıkla kullanabilirler.Koleston boyalarının 8/3 -9/3 (altın)numaraları ile Sinem Kobal saç rengine ulaşabilirsiniz.

alıntıdır... :)

arkadaşlar sinem kobalın küçük sırlar dizisindeki saç modeli çok hoşuma gidiyor ama çözemedim maşa mı o ne bi bilginiz var mı ?

maşaya benziyo ama çok iri yapılmış olmalı önler de fönlü ortadan ayrılmış uzun perçem.. bnim de çk hoşuma gidiyo saç modelim hmen hmen aynı olduğu için yapabiliyorum azcık da maşayla üstünden doğal bukleler verdinmi süper duruyo

sizin kesimler aynıysa eer, kuaföre ne dedinde kesti öle ya. şu ömrümde bi kere istediğim gibi kesmediler. bnmkide bi umut, sana danışıyorum işte. mazur gör yerimseniben

saç rengi güzelde senin tenin ve yüz tipine gider mi sen ve kuaförün verecek bu kararı

Ben de düşünüyorum bu renge boyatmayı, yakışıp yakışmayacağından çok emin değilim açıkçası şu an saçlarım da karamel rengi gibi. Sen boyattıysan fotoğraf yükler misin acaba ?

bende merak ettim boyatip boyatmadigini..

bi arkads alinti bi yorum yapmis koleston 8/3 yada 9/3 e boyanirsa olur diye.. bu boyalarin icinde acicida var heralde yoksa sade boya tutmaz diye biliyorum?

bi arkads alinti bi yorum yapmis koleston 8/3 yada 9/3 e boyanirsa olur diye.. bu boyalarin icinde acicida var heralde yoksa sade boya tutmaz diye biliyorum?

muhakkak vardır

sinem kobal'in sac rengini eklemek istedim ama fotoyu ekleyemedim

Son düzenleme:
evet mükemmel yaa.. benim de saçım platin sarı bi süredir koyulaştımayı planlıyordum... o saçı nasıl tarif edebilirm kuaföre bilgisi olan var mı? çünkü tam sarı değil... ve o benim tam istediğim saç rengi:) (ama şu son bölümlerdeki saç rengi.. ilk bölümlerde biraz daha açık renk fark ettiyseniz)

bakır sarı mıymış neymiş adı. en iyisi fotoğraf götürmek sanırım. başka türlü tarifi zor.

evet cnm kuafor bir siteden aldım sanırım acıcıda olabilir içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…