Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşaya benziyo ama çok iri yapılmış olmalı önler de fönlü ortadan ayrılmış uzun perçem.. bnim de çk hoşuma gidiyo saç modelim hmen hmen aynı olduğu için yapabiliyorum azcık da maşayla üstünden doğal bukleler verdinmi süper duruyo
arkadaşlar saçımı boyatmak üzereyim fakat bi türlü karar veremedim ve ensonunda sinem kobalın saçı gibi karar verdim sanırım.bu saç rengi hakkında bilgi verirmisiniz.hani şu küçük sırlar dizisindeki su karakterini oynayan kız..
bende merak ettim boyatip boyatmadigini..
bi arkads alinti bi yorum yapmis koleston 8/3 yada 9/3 e boyanirsa olur diye.. bu boyalarin icinde acicida var heralde yoksa sade boya tutmaz diye biliyorum?
evet mükemmel yaa.. benim de saçım platin sarı bi süredir koyulaştımayı planlıyordum... o saçı nasıl tarif edebilirm kuaföre bilgisi olan var mı? çünkü tam sarı değil... ve o benim tam istediğim saç rengi:) (ama şu son bölümlerdeki saç rengi.. ilk bölümlerde biraz daha açık renk fark ettiyseniz)
bende merak ettim boyatip boyatmadigini..
bi arkads alinti bi yorum yapmis koleston 8/3 yada 9/3 e boyanirsa olur diye.. bu boyalarin icinde acicida var heralde yoksa sade boya tutmaz diye biliyorum?