- 5 Ağustos 2023
- 882
- 1.584
- 33
Öncelikle belki size önemsiz gelebilir ama beni rahatsız eden bir konu
Yaz kış sürekli evi havalandırmayı seviyorum temiz hava, evdeki havanın yenilenmesi iyi geliyor ama sorunum şu ki son bir kaç gündür havaların ısınması ile evin içi sinek doluyor. Beynim zaten sineği pislik ile bağdaştırmış durumda, evde ortada uçuşan sinekleri gördükçe sanki ev çok pis gibi geliyor hani kokuyormuş da sinekler eve doluşmuş gibi. Küçükken bir komşumuzun evi o sekildeydi büyük ihtimalle ordan bilinçaltıma işledi. Geçen yaz sinek ilacı sıkıp kurtuluyordum şimdi hamileyim sinek ilacı zararlı diye onu da yapamıyorum
evde tüm günüm sinek kovalamakla geçiyor. Yok mu bunun bir çözümü çaresi
evden çıkarken sinek ilacı sıkıp çıkıyorum ama camları açınca hop hemen icerdeler. Belediyeden bile nefret ettim sineklere çözüm bulamıyor yok edemiyorlar diye. Önceki yıllarda bu kadar sinek yoktu ama yemin ederim geçen yazdan beri sadece 2 ay ortada yoktular
Sizin sinekler için bir çözümünüz var mı bebeği de etkilemeyecek, bu prize takılanlar zararlı mı nasıl çalışıyorlar? Sineklik bizim için çözüm değil çünkü ev sahibi aralığa kadar taşınmamızı istiyor o yüzden ona masraf yapmak istemiyorum

Sizin sinekler için bir çözümünüz var mı bebeği de etkilemeyecek, bu prize takılanlar zararlı mı nasıl çalışıyorlar? Sineklik bizim için çözüm değil çünkü ev sahibi aralığa kadar taşınmamızı istiyor o yüzden ona masraf yapmak istemiyorum