Bizde kullandik super bisey :)Bizde raket gibi bisey var. Gibi degil gercekten raket ama elektrikli vurdugun anda oluyolar. Biz ondan cok memnunuz
Sinek kovucu tabletler,elektrikli ,ışığıyla kendine çekip öldüren cihazlar mevcut,
Bizde raket gibi bisey var. Gibi degil gercekten raket ama elektrikli vurdugun anda oluyolar. Biz ondan cok memnunuz
Belediyeyebildirin komsulara sorun ayni sey onlardada oluyo mu diye? Belediye ilaclana yapar ya..
Biz de kurban bayramindan beri kara sineklerden kafayi yedik, gecen gun biri yemegin icine düştü
Kabus gibiler her yerdeler. Kurban kesim alaninlarinda cogaldilar bence, hala onun devami, ben butun camlarin onune limon/karanfil koydum, tablet kullaniyorum, balkonlar haric sineklikler kapali (ama balkondan giriyorlar kapiyi kapatip actikca) çözüm bulamadik. Arada yerde ölü sinekler oluyor kedim mi öldürüyor tabletten mi oluyorlar, ecelleri mi gelmis oluyor bilmiyorum.
Bu ara kara sinek sezonu galiba heryerdeler kulagimin icine girecekler saclarimin arasina yapisacaklar cildirtici
Bizde de var bu sorun, sineklikleri açtığım an eve doluşuyorlar. Genel bir şey sanırım. Bildiğin kadrolu sineğimiz var iki tane, yakında maaşa bağlayacağım.
Guldurdun beni canim ya Allahta seni guldursunBenim camlarda sineklikte yok napcam bilmiyorum ev kira olmasa hemen taktiririm da ev kira
Belediyenize olmadı büyükşehir belediyesine şikayet/talep de bulunun.ilaçlama yapmak zorundalar.Kızlar evimizi son bir haftadır kara sinekler bastı. Diyeceksiniz ki ev mi pis... Apartman yeni bina, eşyalar yeni, çalıştığım için evde kirlenmiyor. Akşamları yemekten sonra yerleri de viledalıyorum. Mutfakta bulaşıkta bırakmamaya çalışıyorum. Çöp desen balkonda duruyor ve akşam atılıyor ki sadece akşam yemeği yediğimiz için çöp bile çok çıkmıyor. Peki neden sinekler arttı
Bir hafta sonumuz vardı. Hafta sonu da gün aydınlanmaya başlayınca tepemizde dönüp durdular uyutmadılar. Hafta sonumuzda burnumuzdan geldi. O değil kafama konup saçlarıma ayakları takılacak ve saçımda vızıldayacaklar diye aklım çıkıyor
Adam gibi yemek yiyemiyoruz, tv izleyemiyoruz sanki ev sahibi onlar da biz misafiriz. Şu an bunları yazarken bile orama burama konmakla meşguller. O kadar bunaldım ki konduğu organımı oynatmaktan tik oluşacak
Bu sinekleri nasıl kovabilirim, ne yaparsam gelmezler yada ölürler nolur bir akıl verin. Çıldırma noktasına geldik artık uyku da haram oldu.
Kızlar evimizi son bir haftadır kara sinekler bastı. Diyeceksiniz ki ev mi pis... Apartman yeni bina, eşyalar yeni, çalıştığım için evde kirlenmiyor. Akşamları yemekten sonra yerleri de viledalıyorum. Mutfakta bulaşıkta bırakmamaya çalışıyorum. Çöp desen balkonda duruyor ve akşam atılıyor ki sadece akşam yemeği yediğimiz için çöp bile çok çıkmıyor. Peki neden sinekler arttı
Bir hafta sonumuz vardı. Hafta sonu da gün aydınlanmaya başlayınca tepemizde dönüp durdular uyutmadılar. Hafta sonumuzda burnumuzdan geldi. O değil kafama konup saçlarıma ayakları takılacak ve saçımda vızıldayacaklar diye aklım çıkıyor
Adam gibi yemek yiyemiyoruz, tv izleyemiyoruz sanki ev sahibi onlar da biz misafiriz. Şu an bunları yazarken bile orama burama konmakla meşguller. O kadar bunaldım ki konduğu organımı oynatmaktan tik oluşacak
Bu sinekleri nasıl kovabilirim, ne yaparsam gelmezler yada ölürler nolur bir akıl verin. Çıldırma noktasına geldik artık uyku da haram oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?