• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sindirildim mi ne oldum ?Yorum yazar misiniz

Cok haklısınız ama ben bunu artık affetmek istemiyorum. Bugun bi aydınlanma yasadim ben oglumun babasına benzemesin istemiyorum. Sankı bu evlilikten kurtulmam ogluma iyilik olacak
Çalışıyor musun patilim? Çocuk kaç yaşında?

Sindirilmek demeyelim ama insan bir şeyleri yaşarken zamanla kanıksıyor her şeyi. Suda ısınan kurbağa gibi. Bekarken bana şu anki evliliğimi gösterseler, yok daha neler derdim. İnsanoğlu manipüle olmaya çok açık...

Sıddet olmasa bile deli gibi bagiriıyor o an düşmana bakar gibi bakıyor. Ama gene suçlu benim
Üstünlük kurmak, bastırmak için bağırıyordur, böyle yaptığı için bir süre sonra haklı da olsanız susmak zorunda kalırsınız, işte o zaman sindirilmiş olursunuz.

Eşinizi de evliliğinizi de en iyi siz bilirsiniz, kararı da siz vermelisiniz lakin şu da bir hakikattir ki insanların bazı huyları törpülenebilir ama karakterleri değişmez, bağırmak sindirmeye çalışmak, size el kaldırması eşinizin karakteriyse asla değişmeyecektir, ki şuna da inanırım o el bir kere kalkıyorsa maalesef devamı da geliyor.

Sizde bir annenin evladısınız ne demek tokat atmak
Ve scooter konusunda yüzde yüz haklısınız belki diğer konularda da haklı olduğunuzu bildiğinden öfkeyle bağırmayla..tokatla…??..daya…sindirip susturacak

Sizde bir annenin evladısınız ne demek tokat atmak
Ve scooter konusunda yüzde yüz haklısınız belki diğer konularda da haklı olduğunuzu bildiğinden öfkeyle bağırmayla..tokatla…??..daya…sindirip susturacak
Evden cıkarken böyle evllgn diye küfür ederek gitti anlamadim çocuğun güvenliğini düşünüp bağırdım cagirdim evet ama o benden daha cok bağırdı hatta az kalmıştı bı tokat daha yememe. Bu konuda nasil haksız olurum

Şiddetin bahanesi bu bir kenarda dursun. Siz çok uzatıyorsanız, eşiniz kendine hakim olmalı. Mesele burada başlıyor zaten, siz sinirlendirecek bir şey yaptığınızda da kontrollü olmalı.

Size gelince, çok takıntılı, bir şeyi sürekli gündemde tutan, iletişimi zor birisiniz. Konularınıza bakayım dedim, çoğunu hatırladım. Bunu eşinize hak vermek için değil, ondan bağımsız bir şekilde sizin için söylüyorum. Boşanıp eşinizden kurtulabilirsiniz ama bu yönleriniz sizinle kalacak. Üzerinde çalışmanız gereken, törpülemeniz gereken yanlarınız var.

Şiddetin bahanesi bu bir kenarda dursun. Siz çok uzatıyorsanız, eşiniz kendine hakim olmalı. Mesele burada başlıyor zaten, siz sinirlendirecek bir şey yaptığınızda da kontrollü olmalı.

Size gelince, çok takıntılı, bir şeyi sürekli gündemde tutan, iletişimi zor birisiniz. Konularınıza bakayım dedim, çoğunu hatırladım. Bunu eşinize hak vermek için değil, ondan bağımsız bir şekilde sizin için söylüyorum. Boşanıp eşinizden kurtulabilirsiniz ama bu yönleriniz sizinle kalacak. Üzerinde çalışmanız gereken, törpülemeniz gereken yanlarınız var.
Ben kendimin farkındayım zaten.Ama bu som örnek mesela cocugu dısarda tek bırakayım scoter sürsün demesi benim buna sok derece sert tepki vermemle onun iyice delirmesi üstüme yürümesi normal mi sizce

Ben kendimin farkındayım zaten.Ama bu som örnek mesela cocugu dısarda tek bırakayım scoter sürsün demesi benim buna sok derece sert tepki vermemle onun iyice delirmesi üstüme yürümesi normal mi sizce
Eşinizin üstünüze yürümesi, bunu ileri götürüp tokat atması bunlar normal değil.
Ben size zor derken eşinizin bu tarz eylemlerini anlaşılır bulmuyorum.

Ama siz normal tepkiler verecek, bir kere söyleyip duracak biri değilsiniz. Yedi yıllık evlilikte artık birbirinize tahammülünüz kalmamış, arada olması gereken bir sınır var o aşılmış. Bundan sonrasında benzer olaylar yaşamanız büyük olasılık.

Eşinizin üstünüze yürümesi, bunu ileri götürüp tokat atması bunlar normal değil.
Ben size zor derken eşinizin bu tarz eylemlerini anlaşılır bulmuyorum.

Ama siz normal tepkiler verecek, bir kere söyleyip duracak biri değilsiniz. Yedi yıllık evlilikte artık birbirinize tahammülünüz kalmamış, arada olması gereken bir sınır var o aşılmış. Bundan sonrasında benzer olaylar yaşamanız büyük olasılık.
Daha üc günlük evliyken bu tarz bi sey yasamistik o zaman mesela nasil zorlamis olabilirim? Ben zorum ama o da inanın kolay değil

Daha üc günlük evliyken bu tarz bi sey yasamistik o zaman mesela nasil zorlamis olabilirim? Ben zorum ama o da inanın kolay değil
Değil zaten.
Kolay olmadığını, yaptıklarının yanlış olduğu yazdım iki mesajımda da.
Size söylediklerim eşinizden bağımsız, o gitse kendinize kalacak özelliklerinizdi.

Değil zaten.
Kolay olmadığını, yaptıklarının yanlış olduğu yazdım iki mesajımda da.
Size söylediklerim eşinizden bağımsız, o gitse kendinize kalacak özelliklerinizdi.
Evt farkındayım onların sagolun

Sindirilmissin canim. Surekli "ben uzatiyormusum" diyorsun, sanki burada birileri evet ya sen uzatiyosun gibi duruyor dese hak verecek gibisin. Icten ice kendini sucluyosun gibi geldi bana. Sindirmis seni, suclu olduguna inandirmis. Calismiyormussun. Ondan mi bosanamiyorsun? Seni kendisine muhtac goruyor herhalde. Sunlari bi dusun: para kazanman mumkun degil mi? Annenlerin evi kac kisi, sadece annen baban mi var, yani cocugunla rahat eder misin orada, rahat edersen bosan, en kotu asgari bir ise girsen (meslegin, deneyimin yoksa yani) cocugunun ihtiyaclarini da karsilarsin. Nafaka alabilirsen de kar olur sana o da. Simdi bu adam duzelmez yani. Bosan gitsin, tokat yedigin adamla ayni ev agir geliyordur da tabii. Psikolojini, kendini, cocugunu dusun (cocuk da babadan gorduguyle buyuyecek ogrenecek) bosan bence. Tabii bosan demek cok kolay da ama sartlarini olusturmaya calis baska care gozukmuyor. Biraz kendini toplayinca cocugunla 1 arti 0, 1 arti 1 falan tutarsin belki

Bir an önce iş bulun, bir an önce boşanın ve bir an önce terapi almaya başlayın. Öfkesini fiziksel güçle dikte eden erkeğin zekası yetmiyordur süreci sakin yönetmeye. Yarın ergenliğe girdiğinde çocuğunuzla da aynı olacak. Önleminizi şimdiden alın.

Bir an önce iş bulun, bir an önce boşanın ve bir an önce terapi almaya başlayın. Öfkesini fiziksel güçle dikte eden erkeğin zekası yetmiyordur süreci sakin yönetmeye. Yarın ergenliğe girdiğinde çocuğunuzla da aynı olacak. Önleminizi şimdiden alın.
Korkum artık bu zaten sankı cocugumun bundan etkilenmesi benım yasadigim senden daha sgşr geliyor. O böyle bi insani örnek alsin ,ilerde annesini aciz biri olarak hatırlasin istemiyorum

Söyledim ben normalim diyor.Den sıkıntılısın diyor.Huy düzelmezmis anladım
Aynı arkadaşımın eşi, o da böyle sürekli sen haksızsın, sen böyle olduğun için ben de böyle davranıyorum diyor, onlar da karşılıklı şiddet var. Kızı delirtip delirtip sen delisin diyor.

Sizi de çok güzel sindirmiş adam, ben bağırmadsam bana vurmazdı diye düşünüyorsunuz. Hayır yine tokat atardı, atmaya da devam edecek. Çünkü siz de hak ettiğinize inanıyorsunuz.

Çalışmadığınız için mecbur hissediyor olabilirsiniz. Ama çocuğunız da küçük değil, çalışabilirsiniz.

Back
X