• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sindirildim mi ne oldum ?Yorum yazar misiniz

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
836
Puanlar
123
Herkese iyi akşamlar. Hic kimseye icimi dökemiyorum burda tanımadık birilerine artık içimi dökmek istiyorum 7 senelik evliyim.Daha ilk günlerden beri sıkıntı yaşıyoruz. Ona göre ben hep sucluyum ven uzatıyorum bi yerr kadar kabul ediyorum haklıysam direten bi insanim ama insan anlaşılmayinca nereye kdar sessiz kalir ki?Ona göre bem diretiyorum onu insanlıktan cikariyorum oda kendını kaybediyor. Bayramda kavga ettik evet uzattım ama bu bana tokat atmasi iicn sebep mi tokat yemenin gerekcesi olur mu ?Sinirlendiği an gözğ bi sey görmüyor.Son yasadigimiz olay oglumu disari cikardi scoter sürcek cocuk iceri gelmek istemedi diye onu tek bırakıyim iceri geleyim yorgunum dedi camdan .Sonra tabi cocuguda iceri aldım scoterla sokakta tek duramaz .Evde sinirledim yorgunluktan ölsen bile cocugu tek bırakamazsın dedim .Neymiş cok uzatmisim deli gibi bağırdı cagirdi gitti Simdi ben bu konuda kızmakla haklıyım. Ama tepkısını görseniz saka gibi.Bu son yasadigim seydi .Tek bildiğim bu evliliğin kesınlıkle biteceği. Ama bu huzursuzluk belirsizlik ne olcak?Daha önce annemin evine döndüm düzelir sandım ve geri döndüm ama insanlar asla degismez.

Evet insanlar değişmez. Herşeyi affeden yine affeder. Yapan da yapacağını yine yapar.
Cok haklısınız ama ben bunu artık affetmek istemiyorum. Bugun bi aydınlanma yasadim ben oglumun babasına benzemesin istemiyorum. Sankı bu evlilikten kurtulmam ogluma iyilik olacak

Şiddetin sebebi, bahanesi olamaz. Kocan olacak o kişilik de asla değişmez. Sen değişir misin ona da emin değilim. 3 gün baba evine dönüp, orası da zor gelince yine kocana dönme ihtimalin yüksek. Umarım hayatının iplerini bu kez eline alırsın.

Eee ne duruyorsun helva yapsana diye bir türkü mü şarkı mı vardı
Boşanmak için herşey mevcut eee ne duruyorsun
Neyi bekliyorsun

Şiddetin sebebi, bahanesi olamaz. Kocan olacak o kişilik de asla değişmez. Sen değişir misin ona da emin değilim. 3 gün baba evine dönüp, orası da zor gelince yine kocana dönme ihtimalin yüksek. Umarım hayatının iplerini bu kez eline alırsın.
Ben önceden bu olayı yasasam aglardim bugun aglamadim mesela cünkü kafamdaki her sey bir bir oturuyor sankı. Sevilmek nasil bi duyguydu acaba diyorum unuttum

Eee ne duruyorsun helva yapsana diye bir türkü mü şarkı mı vardı
Boşanmak için herşey mevcut eee ne duruyorsun
Neyi bekliyorsun
Simdi annemi arasam tüm gücleriyle yanımda olurlar biliyorum. Ama yaşanacak şeylerin üstesinden nasil gelicem ,nasil normale döneceğim cok karisigim

Cok haklısınız ama ben bunu artık affetmek istemiyorum. Bugun bi aydınlanma yasadim ben oglumun babasına benzemesin istemiyorum. Sankı bu evlilikten kurtulmam ogluma iyilik olacak
Çok doğru bir karar. Oğlunuz bu adamı rol model alacak. Kadınlara tokat atacak tıynette olmasın. Öküz. Tokat ne demek

Bayramda kavga ettik evet uzattım ama bu bana tokat atmasi iicn sebep mi tokat yemenin gerekcesi olur mu ?Sinirlendiği an gözğ bi sey görmüyor

Daha önce annemin evine döndüm düzelir sandım ve geri döndüm ama insanlar asla degismez.
Elbette istisnalar var ama genel olarak çoğu kadın kolay kolay evini eşini bırakıp gitmez, daha önce annenize gittiyseniz mutlaka haklı bir gerekçesi vardır.

Eşler arasında tartışmalar olabilir, birbirinize sinirlenebilirsiniz tartışma uzayabilir ama el kaldırmanın haklı bir yanı yoktur, siz tartışmayı uzatmışsanız ve uzatmakta hatalıysanız dahi eşiniz kendisine hakim olmalı, siniri çığırından çıkıyorsa da birkaç saat evden uzaklaşıp ikinizinde sakinleşmesini beklemeliydi.

Çok doğru bir karar. Oğlunuz bu adamı rol model alacak. Kadınlara tokat atacak tıynette olmasın. Öküz. Tokat ne demek
Ama bem cok diretmiism ama ben çok uzatmisim beni hep böyle sildiriyo tamam uzatmasam atmayacaktı o tokati ama bu sebep olamaz bi sebebi olamaz

Elbette istisnalar var ama genel olarak çoğu kadın kolay kolay evini eşini bırakıp gitmez, daha önce annenize gittiyseniz mutlaka haklı bir gerekçesi vardır.

Eşler arasında tartışmalar olabilir, birbirinize sinirlenebilirsiniz tartışma uzayabilir ama el kaldırmanın haklı bir yanı yoktur, siz tartışmayı uzatmışsanız ve uzatmakta hatalıysanız dahi eşiniz kendisine hakim olmalı, siniri çığırından çıkıyorsa da birkaç saat evden uzaklaşıp ikinizinde sakinleşmesini beklemeliydi.
Sıddet olmasa bile deli gibi bagiriıyor o an düşmana bakar gibi bakıyor. Ama gene suçlu benim

Ama bem cok diretmiism ama ben çok uzatmisim beni hep böyle sildiriyo tamam uzatmasam atmayacaktı o tokati ama bu sebep olamaz bi sebebi olamaz
Uzatıyorsanız da çeksin kapıyı gitsin dışarda sakinleşsin. Vurmanın gerekçesi olamaz.
Hanzo.

Hee atmayacaktı kendi kendinize manipüle olacak bahaneler türetmeyin Allah aşkına, herifin kumaşı bu siz öyle ya da böyle o tokatı bir gün yiyecektiniz ömrü boyunca ağzınızı açmasanız bile başka türlü bahanelerle yiyecektiniz.

Boşarsın boşamazsınız sizin bileceğiniz iş ama kendinize mana bulup durmayın, herif vahşi gün görmemiş hanzo, bir kadını çok rahat tokatlayabilecek potansiyele sahip yani.

Hee atmayacaktı kendi kendinize manipüle olacak bahaneler türetmeyin Allah aşkına, herifin kumaşı bu siz öyle ya da böyle o tokatı bir gün yiyecektiniz ömrü boyunca ağzınızı açmasanız bile başka türlü bahanelerle yiyecektiniz.

Boşarsın boşamazsınız sizin bileceğiniz iş ama kendinize mana bulup durmayın, herif vahşi gün görmemiş hanzo, bir kadını çok rahat tokatlayabilecek potansiyele sahip yani.
Aynen öyle ve ben böyle bi adamla devam edip onun karnini doyurup kirli üstünü yıkamayi ediremiyorum kendıme

Aynen öyle ve ben böyle bi adamla devam edip onun karnini doyurup kirli üstünü yıkamayi ediremiyorum kendıme
Tamam o zaman önce dilinizi değiştirin, ben uzatmasam o tokatı atmayacaktı demeyin.

Bayram biteli çok oldu, o günden bu güne aynı evdesiniz sistem aynı şekilde devam ediyor, daha önce de aile evine gidip sonra düzelir diye bu manyağa geri döndüğünüz için doz artıyor doğal olarak, ne yaparsam yapayım gider döner kafası yani.

Valla işin içinde dayak var hiç ılımlı olumlu falan yazamam çocuk mocuk var diye kusura bakmayın çünkü sizden sıkılınca çocuğu dövecek.

Geri gelmeyeceksen dön ana baba evine yani kısacası, bu sefer affedemem diye bir şey yok, çünkü sizden af dileyen falan yok , annenizi de aramayın mümkünse direkt pılınızı pırtınızı toplayın gidin bu psikopat farketmeden bir şekilde.

Neden döndünüz önceki gittiğinizde? Maddi sıkıntılar mı?

Back
X