- Emoji Skoru
- 836
- Puanlar
- 123
Herkese iyi akşamlar. Hic kimseye icimi dökemiyorum burda tanımadık birilerine artık içimi dökmek istiyorum 7 senelik evliyim.Daha ilk günlerden beri sıkıntı yaşıyoruz. Ona göre ben hep sucluyum ven uzatıyorum bi yerr kadar kabul ediyorum haklıysam direten bi insanim ama insan anlaşılmayinca nereye kdar sessiz kalir ki?Ona göre bem diretiyorum onu insanlıktan cikariyorum oda kendını kaybediyor. Bayramda kavga ettik evet uzattım ama bu bana tokat atmasi iicn sebep mi tokat yemenin gerekcesi olur mu ?Sinirlendiği an gözğ bi sey görmüyor.Son yasadigimiz olay oglumu disari cikardi scoter sürcek cocuk iceri gelmek istemedi diye onu tek bırakıyim iceri geleyim yorgunum dedi camdan .Sonra tabi cocuguda iceri aldım scoterla sokakta tek duramaz .Evde sinirledim yorgunluktan ölsen bile cocugu tek bırakamazsın dedim .Neymiş cok uzatmisim deli gibi bağırdı cagirdi gitti Simdi ben bu konuda kızmakla haklıyım. Ama tepkısını görseniz saka gibi.Bu son yasadigim seydi .Tek bildiğim bu evliliğin kesınlıkle biteceği. Ama bu huzursuzluk belirsizlik ne olcak?Daha önce annemin evine döndüm düzelir sandım ve geri döndüm ama insanlar asla degismez.