Sincan lokman hekim mi etlik lokman hekim mi

smasher06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
242
59
Arkadaşlar bu zamana kadar bir defa Sincan lokman hekimde Aysun Okay Özen hanıma gittim ilgili geldi. Ama daha önce bu doktorda doğum yapmış olan var mı?
Sincan lokman hekimde veya etlik lokman hekim doktor öneriniz var mı?
Daha önceden bu hastanede doğum yapan var mı?

Hakkınızı helal edin baya soru sordum.

9 yıl önce annem yapmıstı artık yoktur o doktor herhalde ama o zaman memnun kalmıstı

Arkadaşlar lokman hekim sincanda doğum yapan yok mu?? Lütfen yardımcı olun. Doktor önerisine ihtiyacım var.

Sincan lokman hekime gidip de memnun ayrilan bir kisi bile gormedim. Hatice isik diye bi doktora gittim sudan midem bulaniyor dedim aldi 1 lotre kadar suyu gozumun onude yudumlamaya basladi ve sonra isye boyle içeceksin dedi. Saglam giden hasta cikar oradan

Bir arkadasim orada dogum yapti aman Allahim onunden geçmiyorum artik diyor. Onunden gecince bile acilarim ilgisizliklerinden kaynanlanan sikintilarim aklima geliyor demisti

Ay gerçekten mi canım. Orada irade musagil diye bir doktora gidiyorum arada bir. Doktor çok ilgili gibi geldi. Ama Tabiki doğumda nasıl olur bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Devlette yapayım diyorum bazen. Şehir hastanesi nasıldır ki? Devlet hastaneleriyle ilgili bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…