merhaba kızlar aranızda sincan lokman hekimde 4 boyutlu ultrason yaptıran varmı ? güzel ilgileniyorlar mı? nekadar sürüyor cd veriyorlar mı? ve ücret ne kadar bu konuda bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim :)
canım bu 4 boyutlu ultrasonu bende baya arştırdım kimi çok uçuk rakam verdi kimini ben beğenmedim.sonra etlikte özel ankara polikliniği var 15 haftalıkken oraya gittim..cd verdi 6 tane de resim 100tl kısmetse 28 haftalıkken bir daha gidicem...lokman hekimin etlikteki hastanesinden ağzım yandığı için adını dahi duymak istemiyorum.sincandaki nasıldır bilmem ama?
teşekkür ederim cevap için,etlik lokman hekimden neden ağzın yandı sakıncası yoksa sorabilir miyim? sincanda doğum yapanlar genelde hep memnun bende doktorumdan memnunum Aylin Totan.baya talep gören bir doktor ama bakalım kısmet tabi birazda bu işler.
teşekkür ederim cevap için,etlik lokman hekimden neden ağzın yandı sakıncası yoksa sorabilir miyim? sincanda doğum yapanlar genelde hep memnun bende doktorumdan memnunum Aylin Totan.baya talep gören bir doktor ama bakalım kısmet tabi birazda bu işler.
canım ben hamile kalmadan adet sancısıyla gitmiştim bilip bilmeden iğne yapmaya kalktılar ve dr un yüzünü bile görmedik.ultrason parası niye verdik o zaman deyince baya bi bozuldular yok geri çağıracaktık falan dediler.saçmaladılar kısaca.sonra dr bi zahmet baktı ve beni azarlamya falan kalktı bende tersleyince yok yanlış anladınız oldu..bende şikayet ettim.asla ve asla gitmem amaaan uzak olsunlar benden.
hımm anladım canım vallahi şimdilik bir sorun yok doktorumdan memnunum yinede içimden başka hastaneler geçiyor ama kararsız kaldım,doktoruda sevdiğim için şimdilik lokman hekimdeyim yani :) bu hafta kontrolde fiyatları sorarım da dediğim gibi fotoğraf cd falan veriyorlar mı iyice inceliyorlar mı onu merak ediyorum.teşekkür edeirm tekrar
merhaba sincan lokman hekim hastanesinde ayrıntılı usg. için cd vermiyorlar cd özele girdiği için ve ücretide yüksek olduğu için çok tercih edilmiyor ama hastanede ayrıntılı usg çok güzel resimleride güzel çıkıyor 150 civarında bir limiti olması gerek yanlış hatırlamıyorsam