Sinbo'nun ürünleri nasıl ?

Ben iki yıldır narenciye sıkacağını kullanıyorum, kış aylarında hemen hemen her gün çalıştırırız. Çok memnunum.

sinbo varmı daha adisi...ben sloganlarını böyle değiştirme gereği duydum hep. fanlı ısıtıcı almıştım 1 ay geçmede fossssssssssss

robotu var yıllardır kullanıyoruz 20 liramıydı neydi ama iş görüyor
başka bişeyi yok bizde
sinbodaki tek sorun ürün kalite kontrolünün düşük olması nedeniyle
sorunlu malın size rastlama olasılığının yüksek olması

fritözünü aldım gayet güzel.el blenderini kullanıyorum sanırım 2 sene oluyor alalı.bi problem çıkmadı.eşim traş makinesini almıştı başta memnundu ama onun cildi bu tür ürünlere gelemiyor kullanmayı bıraktı yoksa iş görüyordu.bende ayak masaj aleti almak istiyorum şu sulu olanlardan.gün sonu yorgunluğum için faydalı olacağını düşünüyorum fiyatı 49.90 dı.umarım bundan da memnun kalırım.

ben saç şekillendirici setini almayı düşünüyorum.ama fiyatı ucuz o yüzden emin olamıyorum.kullanan varsa ne düşünüyor

bende saç düzleştiricisi var, kullanamıyorum
mahvetti saçlarımı

sinbonun katı meyve sıkacağı var bizde çok memnunuz ama saç düzleştiricisi falan hiç güzel değil ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım böyle diyo

bizde katı meyve sıkacağını, elektrikli ocağını, mikserini, dijital baskülünü, masa vantilatörünü ve yünlü giysilerde meydana gelen tüyleri toplayıcı aparatını kullanıyoruz.. hepsinden memnunuz. yalnızca mikser ilk alındığında hız ayarı düğmesine basınca çalışması gerekirken fişe takıldığı gibi çalışmaya başlıyordu kaydirigubbakcemile3 sonradan kendine geldi.

sinbo kettle vardı bizde ama uzun ömürlü olmadı malesef kaliteli değiller

cok fenaaa herşeyin çok fenaaa.Nasıl hala üretim yapabılıyolar anlamıyorum alan sazanlar var hala demekki.

ben sinbonun katı meyve sıkacağı,fritözü,tost makinesi ve baskülünü aldım hepsinden çok memnunum

bende ketil ve çırpıcısı vardı ikisinde de evi yakıyordum bir daha asla evime sinbo giremez

Son düzenleme:
bütün ürünleri hakkında bir fikrim yok genel bir şey söyleyemem ama bende elektrikli çaydanlığı var hiç memnun kalmadım çaylar çok kötü oluyor bende kullanıyorum...birde saç düzleştiricisini almıştım o da kötüydü tavsiye etmiyorum...

1 yıl önce sinbo dan saç kurutma makinesi aldık.2-3 kullanımdan sonra makinenin ucundaki plastik aparat eridi,çöpe attım.o şekilde kullanmaya devam ettim.bu sabah saçlarımı dalgalı olsun diye vigo aparatıyla yapmak istedim.ve tüm saçlarım tamamen yandı.tutam tutam koptu.uzun saçı sevdiğim için 2 yılda bir kesimini yaptırırım.şu an elime tutam tutam parça parça saç kopukları geliyor.sadece uçları yanmış olsa kestiririm,kökü bende nede olsa der sineye çekerdim.köklerinde bile yanıklar var.ancak kafamı kazıtarak kurtulabilirim yanık saçlarımdan.kelimenin tam anlamıyla depresyona girdim.fotograflarıda ekte

Eklentiler

• $1981767_10152581666357660_586217887429437949_n.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $10599514_10152581666002660_3508348412353136480_n.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…