Sinay'ın Salonu için aldığı aksesuarlar bakmadan geçme:)

sinaycım, çoook şıklarmış..
senin salonunda çook daha güzel duracaak inşallh.
özellikle orta sehpaya koyduğun çok yakışmış.
güle güle kullan şekerim..

sinaycım, çoook şıklarmış..
senin salonunda çook daha güzel duracaak inşallh.
özellikle orta sehpaya koyduğun çok yakışmış.
güle güle kullan şekerim..

teşekkür ederim mandilinim :1hug: evet meyveliği bende çok beğeniyorum en pahalı parçası da o zaten, inş. orta sehpada misafir çocuklarına yem olmaz o zaman elimden kimse alamaz onları:mymeka:

Sinaycimmm harika parçalar bunlar bayıldimm resmenn fiatlarini hakediyorlar eminim yakindan cok daha güzellerdir resimlere aldanmamak lazimmm güle güle kullan arkadaşımmm

Sinaycimmm harika parçalar bunlar bayıldimm resmenn fiatlarini hakediyorlar eminim yakindan cok daha güzellerdir resimlere aldanmamak lazimmm güle güle kullan arkadaşımmm
Canım teşekkür ederim Azracım bende senin evini çok beğendim sende güle güle sağlıkla mutlulukla otura.s.oraya yorumumu yazdım zaten tatlım

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sizin bu güzel yorumlarınız beni daha da heyecanlandırıyor umarım tüm bekar arkadaşlar kısa zamanda muradlarına ererler kaydirigubbakcemile5

Sinaycım, gerçekten çok şık ve güzel şeyler almışsın. Eşyalarınla ve sizinle daha çok anlam kazanacaklardır. Yerlerine yerleşince daha güzel duracaklarına eminim. ıyi günlerde kullan tatlım

Sinaycım, gerçekten çok şık ve güzel şeyler almışsın. Eşyalarınla ve sizinle daha çok anlam kazanacaklardır. Yerlerine yerleşince daha güzel duracaklarına eminim. İyi günlerde kullan tatlım

Sağol tatlım umarım yakın zamanda hepimiz yuvalarımızı kurarıza.s.

Sinaycımm zevklerimiz pek uymuyor ama şıkır şıkır tam senlik bu cicileer tatlım yerimseniben
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

Sinaycımm zevklerimiz pek uymuyor ama şıkır şıkır tam senlik bu cicileer tatlım yerimseniben
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

teşekkür ederim canıma.s. Allahım herkese gönlüne göre ev döşemeyi nasip etsin inş.:Saruboceq:

Ben de çok beğendim.Çok asiller gerçekten.Biraz ağır bir salon takımıyla harika olur.ıyi günlerde kullan.

çok değişik ve güzeller canım tabi eşyalarla uyumunu iyi yaparsan süper olur. güle güle kullan, iyi günlerde

çok değişik ve güzeller canım tabi eşyalarla uyumunu iyi yaparsan süper olur. güle güle kullan, iyi günlerde

teşekkür ederim Niltol canım benim inş. senin evin kadar güzel :nazar:bir ev döşerim a.s.

sinay kıssss az kaldı degil mi:dance:
aksesuarlar cok hos. mobilyalarınıda gorelim devamında gamyoncuiremsu

çok şıklar , iyi günler de kullan canım
teşekkür ederim canım :1hug:a.s.
sinay kıssss az kaldı degil mi:dance:
aksesuarlar cok hos. mobilyalarınıda gorelim devamında gamyoncuiremsu
Nazalp canım benim teşekkür ederimŞeniz seninde az kaldı ikimizde aynı zamanlarda heyecan yaşayacaz inş.:utangac: evimin resimlerinide koyacam canım 6 haziranda temizlik yapılcak 15 inde çeyiz serilcek 21'inde falan sizlerle paylaşıcam inş.:lepi:

teşekkür ederim canım :1hug:a.s.

Nazalp canım benim teşekkür ederimŞeniz seninde az kaldı ikimizde aynı zamanlarda heyecan yaşayacaz inş.:utangac: evimin resimlerinide koyacam canım 6 haziranda temizlik yapılcak 15 inde çeyiz serilcek 21'inde falan sizlerle paylaşıcam inş.:lepi:

canım benim bekliyoruz sabırsıklıkla laelaelaelaelae

kıss sinay...güle güle kullana.s...bende çok kalabalığı sevmiyorum....kafiiii yani bunlar..resimleride bekliyorum..bakmadan geçmedikopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kıss sinay...güle güle kullana.s...bende çok kalabalığı sevmiyorum....kafiiii yani bunlar..resimleride bekliyorum..bakmadan geçmedikopuyorumnanaktan

zeysb canım benim sen iste yeter en kısa zamanda eklicem evimin resimlerini inş.:asigim:

Back
X