Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
woooww sinay bebişim harika. böle bi takımın olsun daha ne koycan zaten bende sadelikten yanayımkaydirigubbakcemile5
çok şık aksesuarlar bunlar canım...
güle güle kullan...
Çok güzel ev çok şıklar sinaycım. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Kırmızı simli mumlarda çok yakışmış içine.
gerçekten harikalar nereden kaça aldın çok merak ettim..
çok ama çook güzel iyi günlerde kullan.
canım hem çok şık hemde gerçekten çok sade ve öz güle güle kullan canım.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım çok beğendim güle güle kullan... çok güzeller
ESRACIM CANIM BENİM TŞK EDERİM :1hug:SENİN EVİNİDE ÇOK MERAK EDİYORUM UMARIM KISA ZAMANDA YUVANIZI KURARSINIZ BİZDE BURDAN EVİNİN RESİMLERİNE BAKIP SANA İYİ DİLEKLER YAZARIZCanım benim güle güle kullanırsın inşallah. Bir salona yakışacak kadar zarifler canımm..
EVET CANIM MAĞAZALARDA O KADAR ÇOK ÇEŞİTLERİ VAR Kİ KIRIK AYNA GİBİ OLANLAR ALÇIDAN YAPILANLAR BEN BİRAZ DAHA AĞIR KULLANIŞLI BİRŞEY OLSUN İSTEDİM AMAN SEN SAKIN ALMA BEN BİLE BİLE BU ZAMANA BIRAKTIM ÇÜNKÜ AKSESUARLAR HER YIL YENİLENİYOR İYİ Kİ DE 2009 A BIRAKMIŞIM YENİ MODELLERDEN ALMA FIRSATI BULDUM İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BÖCÜĞÜM :1hug:cok süperler yaa bayıldım cnm bugun beımde aklımda gectı cok guzellerı vardı mağazada ama tabı cok erken
ağız tadıyla mutlu yuvanda kullanman dıleğyle Şeniz
ARSİMACIM TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM BİR ÖNCEKİ YORUMUMDA BELİRTTİM NERDEN NE KADARA ALDIĞIMI DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN a.s.çok ciciler iyi günlerde kullan
nereden kaça aldın acep
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ÇOK BEĞENEREK ALMIŞTIM SİZİNDE BEĞENMENİZ BENİ DAHA DA MUTLU ETTİ İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUNa.s. ER-CA TATLIM BUNLARI KONYADA MEVLANA YA YAKIN BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN ALDIM HATTA ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM ESNADA VAR MISIN YOK MUSUN DA Kİ NACİYE TEYZEYLE BİLE KARŞILAŞTIK :roflol:FİYATINA GELİNCE 1.250 DEN 1.050 DEDİ AMA PAZARLIK MAZARLIK PEŞİN FİYATINA 900 E ALDIM BİLİYORUM ÇOK AMA EVİMİ INCIK CINCIKLA DOLDURMAK İSTEMİYORUM AZ OLSUN ÖZ OLSUN İSTEDİM BİRDE KIRMIZI ABAJUR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DAHA İYİLERİ KK'LILARIN OLSUN :1hug::1hug:
bacım kücük harfle yaz buyuk yasak tattlım
900 müüüü :1shok: (bayılan tubilik simileyi)
sinaycım pek cicilermiş şıkırtılı şeyleri seviyosun belli. dünkü elbiseyi de gördüm o da öyleydi.
iyi günlerde kullan.
Teşekkür ederim tatlıma.s. inş. tüm yeni evleneceklerin öyle:Saruboceq:Simay çok güzeller yaa...
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş...
o senin güzelliğin Gamzecim tşkr ederim:1hug: evimi bi yerleştiriyim hele en iyi fotoğraf makinesiyle net bir şekilde çekecem inş.sinaycım çok güzeller ben çok beğendim cnm gerçek yerlerine koyduğunda bidaha çek tamammı??:))
evet böcüğüm yaa ben bunları almadan önce 1 ay araştırma yaptım hatta alıyım mı? almayım mı? die çok düşündüm yön alışveriş merkezinde sormuştum aynısını sadece vazosuna 400TL demişlerdi burda komple takımını 900'e indirince hemen aldım parça halinde alırsan daha pahalı, taşları ve gümüşü para edio bunların fisfisfisgenelde bu fıyatlar bu takımlar ama gercekten cok pahalılar keske ındırm olsa cnm ama genede cok süper duruyolar
ben senın hayatını kurtardım demekkı:roflol:
güle güle kullan canim,cok hos duruyorlar gercekten..