sınavsız geçiş

eymeninannesif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
95
34
inşallah sonuçları alınca 4 yıllık isletme mezunu olucam ama ben çocuk Gelişimi okumak istiyorum tekrar sınava giricem zannediyodum ama ikinci üniversite için Sınavsız geçiş olduğunu duydum bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Bende sınavsız geçiş yaptım bazı derslerden de muaf oluyorsun. Bende çocuk gelişimi ve ev idaresi arasında kaldım sonunda ev idaresini seçtim dersleri daha kapsamlı geldi onu tercih ettim. İnşallah bunu bitirince çocuk gelişimi veya tarih düşünüyorum.

Lisans okuyanlarmi geçebiliyor sadece önlisans için geçerli değilmi acaba

Bende lisans okurken aciktan sinavsiz gecisle 2.ci unv yi okudum, daha dogrusu bitiremedim ingilizce yuzunden.

Bende sınavsız geçiş yaptım bazı derslerden de muaf oluyorsun. Bende çocuk gelişimi ve ev idaresi arasında kaldım sonunda ev idaresini seçtim dersleri daha kapsamlı geldi onu tercih ettim. İnşallah bunu bitirince çocuk gelişimi veya tarih düşünüyorum.
Canim sende lisans mi okuyordun? Bide hangi derslerden muaf oldun? Ben ingilizce yuzunden 2.ci unv yi bırakmak zorunda kaldim. Ama muaf olamadm bu lanet ingilizceden:KK43:

Muaf olma bu yıl çıktı. Ben siz yeniden başvuru yapın .
Ciddimisiniz? Eger oyleyse bana cok guzel bir haber vermis olursunuz. Ben 4 yillik Tarih mezunuyum, aciktan onlisanstan bi bolum okudum 3 senede mezun olamadm ingilizce yuzunden, sonunda da biraktm. Eger dediginiz gibi muafiyet yeni geldiyse ben tekrar kayit yaptirinca muaf sayiliyo muyum sahi?

Ciddimisiniz? Eger oyleyse bana cok guzel bir haber vermis olursunuz. Ben 4 yillik Tarih mezunuyum, aciktan onlisanstan bi bolum okudum 3 senede mezun olamadm ingilizce yuzunden, sonunda da biraktm. Eger dediginiz gibi muafiyet yeni geldiyse ben tekrar kayit yaptirinca muaf sayiliyo muyum sahi?
Evet canım ben bu yıl kayıt yaptım bana İngilizce ve temel bilgi teknolojileri kitabını tekrar verdiler şok oldum hani muaftı diye tabi hemen çalışmaya başladım edatları zamanları çalıştım sonra ta tam sistem açıldı muaf olmuşum.

Geçen dönem iktisat işletme hukuk davranış bilimleri iletişim birde aile ilişkileri toplam altı ders çok zevkliydi yüksek onur belgesi aldım bu dönem sonuçları bekliyorum. Ben eski sistemi bilmiyorum ama bu kitaplar süper hazırlanmış.

Evet canım ben bu yıl kayıt yaptım bana İngilizce ve temel bilgi teknolojileri kitabını tekrar verdiler şok oldum hani muaftı diye tabi hemen çalışmaya başladım edatları zamanları çalıştım sonra ta tam sistem açıldı muaf olmuşum.
Aa supermis valla cok sevindim canim cok sagol :))

X