• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavlarım ile ilgili..

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.342
3.030
448
Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim arkadaşlar ; ben Kamu yönetimi 2. sınıftayım 1. sınıftan olan derslerim yüzünden , 3' te olmam gerekirken geçemedim 3 'e. Bahar döneminde toplam 3 ders alıyorum alttan dersimin sınavı vizede pek iyi geçmedi. Sormak istediğim ;ortalalamam 2 'nin üzerinde olursa alttan olan dersimden de de geçmiş oluyor muyum?

Bildiğim kadarıyla geçmiş olmuyorsun.

Sadece 3. sınıfın derslerinden de alabiliyosun alttan kalanları aldıktan sonra :)

Bildiğim kadarıyla geçmiş olmazsın canım.Ortalamanı yükseltip diğer döneme geçersin kalan dersini de alttan ders olarak tekrar alırsın.

her okulun sistemi farklı diye biliyorum bu yüzden yorum yapamayacağım

Bizim okulda dönem ortalaman 2 ve üstü olursa dc olan dersinden geçiyosun daha aşağısı kalıyo.

bu dersten daha önce hiç FF'in üzerinde bir not almadıysanız 2'nin üzerindeki ortalamanız bir şeyi değiştirmez,yalnızca dönem tekrarı yapmanızı engeller. her dersi ayrı ayrı vermek zorundasınız.

ama anlayamadığım bir nokta oldu,siz bu dersi daha önce alıp geçtiniz de dönem tekrarı yaptığınız için mi yeniden almak zorunda kaldınız? eğer öyle bir durum varsa hangi okulda okuduğunuzu belirtirseniz ona göre yardımcı olalım, çünkü her okulun sistemi farklıdır.

bu dersten daha önce hiç FF'in üzerinde bir not almadıysanız 2'nin üzerindeki ortalamanız bir şeyi değiştirmez,yalnızca dönem tekrarı yapmanızı engeller. her dersi ayrı ayrı vermek zorundasınız.

ama anlayamadığım bir nokta oldu,siz bu dersi daha önce alıp geçtiniz de dönem tekrarı yaptığınız için mi yeniden almak zorunda kaldınız? eğer öyle bir durum varsa hangi okulda okuduğunuzu belirtirseniz ona göre yardımcı olalım, çünkü her okulun sistemi farklıdır.

AÇıköğretim okuyorum geçen sene kredili sistemde değildim.. matematik alttan dersimdi.. güz döneminde matematiği BA ile verdim. bahar döneminde matematiğin yerine sözel bir ders vardiler.

AÇıköğretim okuyorum geçen sene kredili sistemde değildim.. matematik alttan dersimdi.. güz döneminde matematiği BA ile verdim. bahar döneminde matematiğin yerine sözel bir ders vardiler.

bir açıköğretim sitesinde şöyle bir yazı gördüm şu anda

"Not ortalaması 2.0 üstünde olunca tekrar ders almaktan kurtulursunuz ancak notu FF olan veya Sınava gitmediğinizden dolayı kaldırdığınız dersleri gelecek dönemde almak durumundasınız. Bunlardan kaçış yok. O dersleri geçmek boynunuzun borcu."

yani dersi almak zorunda olduğunuzu söylüyor. emin olmak için açıköğretim bürosunu arayıp bir sormanızı tavsiye ederim yine de..

bir açıköğretim sitesinde şöyle bir yazı gördüm şu anda

"Not ortalaması 2.0 üstünde olunca tekrar ders almaktan kurtulursunuz ancak notu FF olan veya Sınava gitmediğinizden dolayı kaldırdığınız dersleri gelecek dönemde almak durumundasınız. Bunlardan kaçış yok. O dersleri geçmek boynunuzun borcu."

yani dersi almak zorunda olduğunuzu söylüyor. emin olmak için açıköğretim bürosunu arayıp bir sormanızı tavsiye ederim yine de..

hepinizin ilgisine teşekür ederim...ALLAH(C.C) razı olsun...

Beni anlatmışsın arkadaşım ya.
Açıktan-Kamu-1.sınıftan gelen tek ders- Bu dönem aldığım 4 ders-Ortalamanın sınırda olması

:))
Bende bu durumdayım ortalama 2y,i geçerse FF dışındakiler de geçiyor. :)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back