Sınavlar Sınavlar Sınavlar!!!

ayseyma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
960
1.038
313
Başlıktan da anlayacağınız üzere gireceğim birkaç sınav var, açıköğretim edebiyat bölümü 4. sınıf öğrencisiyim, ortaöğretim kpss ye hazırlanacağım hatta şimdi de tekrar üni. sınavına girip kendimi denemek istiyorum falan. Bakmayın bunca hevesime öyle oturup adam gibi ders çalıştığım görülmemiştir ama artık çalışmak istiyorum :126::65:
Normalde zaten ne kadar çalıştığımı tarih ve süre olarak yazıyordum deftere, artık buraya yazmak istiyorum, varsa çalışmalarınız sizler de yazarsanız belki hırslandırırız birbirimizi:1: Cümlemize Allah zihin açıklığı versin:16: Şimdi aklıma geldi başarı öyküleri olanlar da varsa okumaktan zevk duyarım

Dün gece erkenden yattığım için yazamamıştım, dün 40 dakika tarih çalıştım kpss içn, başlangıç için fena sayılmaz. bugün henüz çalışmadım, pc yi kapatıp çalışacağim birazdan. Bu arada bir işi alışkanlık haline getirmek için 21 gün yapmak gerekiyormuş ara vermeden, bunu deneyeceğim:1:

Haftasonu anneme gidip dün geldim, haliyle hiçç ders çalışamadım :50: o yüzden şu 21 gün olayına bugün başlayacağım tekrar, gün içinde ders çalışıp yazarım inşallah:126::128:

21 şubat-3. gün: türkçe 2 saat
22 şubat-4.gün:coğrafya 1 saat
23 şubat-5.gün:tarih 1 saat 20 dk
internete giremesem de not defterime her çalışmamı kaydediyorum
:32:

Back