- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi nebilimben
pazarlama mezunu olarak adalet 2. sınıfa geçtim hemde hiç takılmadan, sanıldığı gibi zor değil adalet gözünüzü korkutmayınAşağıda paylaşılmış bölümlerden en çok tercih edileni Adalet ve Sosyal Hizmetler. Adalet çok uzun soluklu ve zor...Sosyal hizmetler olabilir gibi geldi.
pazarlama mezunu olarak adalet 2. sınıfa geçtim hemde hiç takılmadan, sanıldığı gibi zor değil adalet gözünüzü korkutmayın
Ben okumaktan değil de sonuçtan bahsediyorum. Bölüm bitince dgs ile hukuk 2. sınıftan devam ediliyordu sanırım? Asıl çile ondan sonra başlıyor sanki?pazarlama mezunu olarak adalet 2. sınıfa geçtim hemde hiç takılmadan, sanıldığı gibi zor değil adalet gözünüzü korkutmayın
200 tl kayıt ücreti var, onun dışında masrafı yok ama aöfün verdiği kitaplar çok detaylı ben yardımcı kitap alıyorum onunda dönemliği 50 tl.kayıt ücreti vs masraflar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz
belki insan kaynakları vs gibi bölümler varmış onlardan okusam nasıl olur ki
sanırım 2. den devam edilmiyor, onu tam bilmiyorum ama 1.den başlıyolar heralde. tabi ben devam etmeyi düşünmediğim için dedim 2. yıldan sonra dgsye girmesen bile katip olma, icra memuru olma şansın yükseliyorBen okumaktan değil de sonuçtan bahsediyorum. Bölüm bitince dgs ile hukuk 2. sınıftan devam ediliyordu sanırım? Asıl çile ondan sonra başlıyor sanki?
200 tl kayıt ücreti var, onun dışında masrafı yok ama aöfün verdiği kitaplar çok detaylı ben yardımcı kitap alıyorum onunda dönemliği 50 tl.
Bürodan aöfün verdiği kitapları alıyorsun aynen.teşekkür ederim; kayıt ücreti sormuştum esasen
anladığım kadarı ile kitabı da veriyor
Bürodan aöfün verdiği kitapları alıyorsun aynen.
Ama yardımcı kitap edinmek istersen ona ayrı para vermelisin.
Ben şimdilik aöfün kitaplarıyla çalışıyorum çok da kötü değil yani.
Çalışılır
Türk dili , Tarih , Felsefe , Sosyoloji alınabiliyor bildiğim kadarıyla .anladım; ben eğer düşündüğüm bölümü okursam yardımcı kitap vs ne gerekir bilemedim de
neyse hazır bulmuşken bir şey daha sorsam
Türkçe matematik inkılap tarihi falan daha önce okuduğunu sayıyorlar artık demişlerdi öyle mi
Türk dili , Tarih , Felsefe , Sosyoloji alınabiliyor bildiğim kadarıyla .
evet kabul etmişler bende şu an türk dili , inkılap gibi 1. sınıfta alınan dersler yok .yani ilk üniversitede aldığın derleri geçmiş kabul eidyorlar mı demek istemiştim
sormayı beceremedim galiba
bizim zamanımızda onlara YÖK dersi denirdi
hatta ingilizce de vardı galiba; Türkçe İnkılap tarihi vs
evet kabul etmişler bende şu an türk dili , inkılap gibi 1. sınıfta alınan dersler yok .