sınavız ıkıncı unıv hangı bolum ?yardımcı olur musunuz

Aşağıda paylaşılmış bölümlerden en çok tercih edileni Adalet ve Sosyal Hizmetler. Adalet çok uzun soluklu ve zor...Sosyal hizmetler olabilir gibi geldi.
pazarlama mezunu olarak adalet 2. sınıfa geçtim hemde hiç takılmadan, sanıldığı gibi zor değil adalet gözünüzü korkutmayın

pazarlama mezunu olarak adalet 2. sınıfa geçtim hemde hiç takılmadan, sanıldığı gibi zor değil adalet gözünüzü korkutmayın

kayıt ücreti vs masraflar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz

belki insan kaynakları vs gibi bölümler varmış onlardan okusam nasıl olur ki

Ben okumaktan değil de sonuçtan bahsediyorum. Bölüm bitince dgs ile hukuk 2. sınıftan devam ediliyordu sanırım? Asıl çile ondan sonra başlıyor sanki?

kayıt ücreti vs masraflar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz

belki insan kaynakları vs gibi bölümler varmış onlardan okusam nasıl olur ki
200 tl kayıt ücreti var, onun dışında masrafı yok ama aöfün verdiği kitaplar çok detaylı ben yardımcı kitap alıyorum onunda dönemliği 50 tl.

Ben okumaktan değil de sonuçtan bahsediyorum. Bölüm bitince dgs ile hukuk 2. sınıftan devam ediliyordu sanırım? Asıl çile ondan sonra başlıyor sanki?
sanırım 2. den devam edilmiyor, onu tam bilmiyorum ama 1.den başlıyolar heralde. tabi ben devam etmeyi düşünmediğim için dedim 2. yıldan sonra dgsye girmesen bile katip olma, icra memuru olma şansın yükseliyor

2 seneliklerden mi seçmeniz gerekiyor peki ?

4 yillik bolum bitirdikten sonra 2yillik bolum okumanin hicbr mantigi yok arkadaslar. Cunku yine lisans mezunu sayiliyorsunuz. Ornegin kpssye girerken onlisanstan giremiyorsunuz yine lisanstan girmek zorundasiniz. Yanlis mi biliyorum acaba? Bu durumda 2 yillik okumanin hicbir getirisi yok ama tabi 4 yila tamamlaniyorsa bilemem.

teşekkür ederim; kayıt ücreti sormuştum esasen

anladığım kadarı ile kitabı da veriyor
Bürodan aöfün verdiği kitapları alıyorsun aynen.
Ama yardımcı kitap edinmek istersen ona ayrı para vermelisin.
Ben şimdilik aöfün kitaplarıyla çalışıyorum çok da kötü değil yani.
Çalışılır

anladım; ben eğer düşündüğüm bölümü okursam yardımcı kitap vs ne gerekir bilemedim de

neyse hazır bulmuşken bir şey daha sorsam

Türkçe matematik inkılap tarihi falan daha önce okuduğunu sayıyorlar artık demişlerdi öyle mi

Türk dili , Tarih , Felsefe , Sosyoloji alınabiliyor bildiğim kadarıyla .

Türk dili , Tarih , Felsefe , Sosyoloji alınabiliyor bildiğim kadarıyla .

yani ilk üniversitede aldığın derleri geçmiş kabul eidyorlar mı demek istemiştim

sormayı beceremedim galiba

bizim zamanımızda onlara YÖK dersi denirdi

hatta ingilizce de vardı galiba; Türkçe İnkılap tarihi vs

evet kabul etmişler bende şu an türk dili , inkılap gibi 1. sınıfta alınan dersler yok .

merhabalar son durumu yazmak ıstedım
sonunda tercıhımı dıs tıcaret onlısanstan yana kullanıdım
ıkı dıl bılıyorum yanında dıs tıcaret okumak ozel sektor ıcın bana yararlı olur dıye dusundum

araya bayram tatılı gırdıgınden basvurular 29 eylule kadar uzatılmıs
basvuru yapan var mı hangı bolume ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…