Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bugün 3 dersten girdim.soruların çoğunu hatırlıorum :) iletişimle uygarlık tarihinden kesin geçtim.hukuktan emin değilim.bide yarın iktisat var malesef ona hiç çalışmadım büyük ihtimal alttan alıcam bu yıl.
bende ticaret hukuku ve muhasebe uygualamalrından girdim çok değişi,k sorular vardı hukuk idare eder bakalım muhasebeden ne olucak aslına bakrsanız ağır geldi bana ama eminde değilim karıştım birden yarın iktisat var biras ona bakıtyım inşalalh iyi geçer,
Daha önce çıkmış sorulara bakın 15 tane kadarı yıl sonu 2009 ve geçmiş bütlerden geldi geriside kitap arkası ve e-ögrenme bu akşam çalışanlara nacizane bir önerim...Benim tek dersim vardı bişeyler yaptım ama bilmiyorum...Allah kolaylık versin...
allah hepınızın yardımcısı olsun gecen sene bende gırmıstım bıde orucluydum cok zorlanmştım allah yardım ettsın hepınıze ben gectım sızlerdede gecersınız ıns
benim sinavim cok iyo gecti ytn 3 dersten kalmistim matematigi final sinavinda vermistim yani 2 . sinifim bu garanti ama diger derslerimde super gecti hepsinden gececegim cok mutluyummmmmmmmmmmmm
benim 3dersten bütüm vardı..3de süper geçti.hepsinden 100 alırım bütün sorular geçmiş senelerden çıktı..bende z<aten sadece çıkmış sorulara bakabilmiştim..o yüzden size tavsiye..bu seneden geçti ama seneye kesinlikle çıkmış sorulara bakın..açıköğretim artık çıkmış sorulardan sormuyor diyenlere inanmayın....ben seneyede öle çalışıcam