• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavınız nasıldı kızlar

bugünkü güzeldi çok şükür ama bakalım yarın neler olucak..yarına da 2 tane daha vermem gereken ders varsenağlama

ben bugün 3 dersten girdim.soruların çoğunu hatırlıorum :) iletişimle uygarlık tarihinden kesin geçtim.hukuktan emin değilim.bide yarın iktisat var malesef ona hiç çalışmadım büyük ihtimal alttan alıcam bu yıl.

offf offf okaa çalışmıştım oysaki sanursam yine tosladım pöfffffffffffakannehir

bende ticaret hukuku ve muhasebe uygualamalrından girdim çok değişi,k sorular vardı hukuk idare eder bakalım muhasebeden ne olucak aslına bakrsanız ağır geldi bana ama eminde değilim karıştım birden yarın iktisat var biras ona bakıtyım inşalalh iyi geçer,

Daha önce çıkmış sorulara bakın 15 tane kadarı yıl sonu 2009 ve geçmiş bütlerden geldi geriside kitap arkası ve e-ögrenme bu akşam çalışanlara nacizane bir önerim...Benim tek dersim vardı bişeyler yaptım ama bilmiyorum...Allah kolaylık versin...

arkadaşlar neden bu yıl tic. hukukundan bütte 30 soru sordular geçmiş sınavlarda hep 36 soru sormuşlar hayırlısı artık inş geçmişizdir

mat ve huluk karışık ama temel biligi teknolojilerden eminim tabi nolcağı belli olmaz.. yarın ki sınavdad başarılar inş ii geçer

bende hukk ve muhasebedn girdm hukk tan inşş geçerim ama muh kötüü
yarında iktsat tn gircm umarım herşey yolunda giderrrrr

allah hepınızın yardımcısı olsun gecen sene bende gırmıstım bıde orucluydum cok zorlanmştım allah yardım ettsın hepınıze ben gectım sızlerdede gecersınız ıns

benim sinavim cok iyo gecti ytn 3 dersten kalmistim matematigi final sinavinda vermistim yani 2 . sinifim bu garanti ama diger derslerimde super gecti hepsinden gececegim cok mutluyummmmmmmmmmmmm

kamu maliyesi baya ii geçti,ticaret hukuku da beni geçirecek kadar iyiydi.
muhasebeyi salladım.kaydirigubbakcemile2

benim 3dersten bütüm vardı..3de süper geçti.hepsinden 100 alırım :D bütün sorular geçmiş senelerden çıktı..bende z<aten sadece çıkmış sorulara bakabilmiştim..o yüzden size tavsiye..bu seneden geçti ama seneye kesinlikle çıkmış sorulara bakın..açıköğretim artık çıkmış sorulardan sormuyor diyenlere inanmayın....ben seneyede öle çalışıcam

kızlar bende iktsattn girdmçok güsel geçti enaz 13 tane geçmiş yıllardan çıktı inşş 2.sınıf olcmm

Back