• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava girmeye karar verdim fakat YGS ve LYS hakkında hiç bir şey bilmiyorum!!

kardanadammiolurmus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
491
677
103
Selamlar.. ben üniverste sınavına girerek sosyoloji bölümünü okumayı hedefliyorum. ancak sınavlar hakkında en ufak fikrim yok. hemen çalışmaya başlamak istiyorum. Şimdi ben neye ve nasıl hazırlanıcam :S yardımlarınızı beklıyorum.

Selamlar.. ben üniverste sınavına girerek sosyoloji bölümünü okumayı hedefliyorum. ancak sınavlar hakkında en ufak fikrim yok. hemen çalışmaya başlamak istiyorum. Şimdi ben neye ve nasıl hazırlanıcam :S yardımlarınızı beklıyorum.

sosyoloji bölümündeyim ben de bu bölümden kurtulmak için sınava gireceğim tatlım hayat ne tuhaf

öncelikle ygs ye girmen gerekiyor canım türkçe matematik geometri ve sosyal bilgiler testlerini cevaplandıracaksın sonra lys 1 (mat-geo) ve lys3(edebiyat-coğrfya1) sınavlarına girmen gerekiyor hiç daha çalışmaya başlamadın mı 86 gün kaldı sınava

ben aslında bu sene kendi seviyemi tespit etmek ve tecrube kazanmak amaclı gırmek ıstıyorum. cunkı daha once hıc gırmedım :) sonra durumama gore bı calısma stratejısı belırlemek kafamdakı. benım zaten olursa acık ogretımden olucak. cunkı okula gıtme gıbı bı sansım yok, ıkı tane oglum var bırı daha 8 aylık hemde :) eger orgun egıtımden sansım olsaydı bende baska bolumler tercıh ederdım elbette. ama gel gor kı aöf fazla secenek yok :(

ben aslında bu sene kendi seviyemi tespit etmek ve tecrube kazanmak amaclı gırmek ıstıyorum. cunkı daha once hıc gırmedım :) sonra durumama gore bı calısma stratejısı belırlemek kafamdakı. benım zaten olursa acık ogretımden olucak. cunkı okula gıtme gıbı bı sansım yok, ıkı tane oglum var bırı daha 8 aylık hemde :) eger orgun egıtımden sansım olsaydı bende baska bolumler tercıh ederdım elbette. ama gel gor kı aöf fazla secenek yok :(

anladım aöf nin puanları o kadar yüksek değil dert etme bence türkçeden başla çalışmaya tarih coğrafya falan çalış olur bu yıl da :)

yalnız bi taraftanda kafama şu takıldı. neden bu kadar kolay? ya da bu kadar kolaymı olmalı? alacagımız o diploma bu kadar kolay erişilebilir bişiyse o zaman ne anlamı kalır :S tamam örgün ve aöfsinin aynı kalitede olması beklenemez elbette. ama aralarındaki fark cok buyuk gibi duruyor. ve bu açık nasıl kapanabilir, nasıl eşit kaliteye getirileblir. mesela yüksek lisans çare olabilirmi?

Back