• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınava az kaldı heyecanlımısınız?

çok önemli bir konu bu ben heycandan karıştırıyorum şuanda dersleri 3. tekrarım ama bakalım ne yapıcam heycandan rüyalarıma giriyor senağlama kafamçokkarıştı :(

ben daha yarısını bitiremedim hayırlsıı :))

sıkıntılı bir dönemdeyim,inşallah herşey normale döner.:1no2: proğramıma göre bu hafta sonu üniteleri bitirip,son haftayı test ve tekrara ayıracaktım.biraz düzen bozuldu gibi..

iyiki daha öncesinde çalışmaya başlamışım.yoksa şuan oku oku anlamıyorum..inaşallah çok iyi geçer.çünkü ara sınav yıl sonu için can yeleği oluyor.:Saruboceq:

bendede heyecan var ama konuları yetiştiremediğim için var off çok az kaldı nasıl yetişicek bilmiyorum:çok üzgünüm:

benım de 3dersım vardaha son gune akdr ders calışıyor olacagım galıba :)

kaç almak gerkıyor acaba sınavda kacar puan yetııyor herderse göre değişiyormu puan sıstemı

bende 4 yıl önce kayıt olmustum ama nişandı düğündü girmedim hiç sınawa bu yıl ise aftan yararlandım we başladım çalışmaya hatta bu dönem sorularının kitapların yarısına kadr oldugunu bılmıyorum bıle tabı boyle bişiy warsa ? war mı kızlar ya siz bilirsiniz ben cunku 3 dersın hepsını bıtırdım we diğerleri kaldı en azından kalan zamanda dıger 4 derse önem werırım

bende 4 yıl önce kayıt olmustum ama nişandı düğündü girmedim hiç sınawa bu yıl ise aftan yararlandım we başladım çalışmaya hatta bu dönem sorularının kitapların yarısına kadr oldugunu bılmıyorum bıle tabı boyle bişiy warsa ? war mı kızlar ya siz bilirsiniz ben cunku 3 dersın hepsını bıtırdım we diğerleri kaldı en azından kalan zamanda dıger 4 derse önem werırım

evt canım konualrı yarı ya bolmuşler yarısı ilk sıbavda yarısı 2.sinavda çıkcakmış.boşur gıbı kıtap göndermişelrdiya en başta onun içinde yazıyor canım

Fütursuzca sallayacağım cevapları..
Bana bakmayın kötüden örnek olmaz :(

bnde canım amaben çok dert yaptımbunuyaacevremdekı herkes benden çokumıtlı ama benım calışmk hıç içimden gelmıyoren azında yarısını gecsem yarısınıda butunlemede verıırm

evt canım konualrı yarı ya bolmuşler yarısı ilk sıbavda yarısı 2.sinavda çıkcakmış.boşur gıbı kıtap göndermişelrdiya en başta onun içinde yazıyor canım
işte cnm bende brosur falan hıç bişiy yok yanı 4 sene once wardı attım gıttı allahtan annemde kıtaplar duruyordu cunku aftan yararlandıgım için kıtapda wermedıler bı tek ınternetten cıkarttıgım bı kagat wardı kayıt oldum we gecen gun gıttım öğrenci kartımı aldım o kdr hiç bişiy yok yanı cnm ondan pek bılmıom bişiy yanı başka bısıy warmı peki sınawda olucak yada yapmam gereken bısıy falan yardımcı olursan sewınırım cnm

ha bıde ıkıncı sınawda tum kıtap ılk sınawda yarım kıtap dedı bana bı arkadas oyle dııl mı yanı yarı yarıya mı

sınava nerde gırcegının kagıdı geldimi sınav gırıs belgesı nufus cuzdanı ogrenı belgesı lazımış sınav gırıs belgesı olmadan olmuyomuş tatlım.aöf nın sıtesınde konu anlatımıda var.ama yuklemen gerkıyor konuları

ha bıde ıkıncı sınawda tum kıtap ılk sınawda yarım kıtap dedı bana bı arkadas oyle dııl mı yanı yarı yarıya mı

orasını bılmeıyorum canımyaa 2.sınavda ilk konualrdan da çıkyor galıba elımdekı yardımcı kıtapta arasınavda 6 fınal butte 3 soru dıyo mesela 2.sınavdada ilk konualrdn çıkıyor galıba benım ordan analdıgımkadrıyla ama şimdi ilk sınavda kıtabın yarıısndan sorumlusun sadece

sınava nerde gırcegının kagıdı geldimi sınav gırıs belgesı nufus cuzdanı ogrenı belgesı lazımış sınav gırıs belgesı olmadan olmuyomuş tatlım.aöf nın sıtesınde konu anlatımıda var.ama yuklemen gerkıyor konuları
geldi cnm nerde gırcegım bı tek o bıde işte öğrencı kartım war yeter bende başka bişiy yok ha bıde kagat war bı tane de internetten cıkarttıgım kayıt bıgılerı formum war o kdr yanı başka bı belge yok cnm

Son düzenleme:
benim de 2 dersim hiç başlanmamış ir dersim de başlanmış am zor geldiği için yarım bırakılmış drumda..

netten çalışıyorum ben derslere tembellikten kitapları işe getiremedim bile..

bugun çalıştığım derse zaman kalmadığı için soru cevaplara çalışıyorum yan geçmiş yıllarda çıkan soruları cevaplarına bakarak okuyorum umarım işe yarar yoksa mahvoldum..

yıl sonu sınavına kalan unitelere nasıl çalışacağım hakkında hiçbir fikrim yok :(

beni de accayip stres bastı henüz çalışamadığım 2 dersim var çünki rabbim zihin açıklığı versin sallarsak tutusun bari senağlama

Back