- Konu Sahibi esmeralda2009
-
Kızlar bu sınav giriş yerleri ne zaman belli olur?
bu sene çok çalışıp kazanıcaktım çok umutluydum ama malesef yeteri kadar çalışmadım neden kendime bunu yapıyorum bılmıyorum ama sonradan pişman olcagımı bıle bıle bos bos zamn gecırdım ama bazen de dusunuyorum yada kendıme tesellı verıyorum dıyelım bundada vardır bır hayır... çalışan kazansın....
tesekkur ederım canım tavsıyelerıne uymaya calısacagım.sınava gırdıgımde daha soruları bıle gormeden felaket senaryolarını kurmaya baslıyorum.yok anneme babama ne dıyecegım yok bı sene daha nasıl hazırlanırım ben ne yapıcam vs vs kendımı kaybedıyorum ya.egıtımde ıyıyımde gk gy sıkıntılı matematık yok o yuzden sozel kısma yuklenıyorum o da panıge sebep oluyor elım ayagım dolandı gene sımdıdendersimm kendini motive et. bak ben geçen sene çok güzel hazırlandım eğitimden 110 netin altına düşmezdim sınava girdim 73 net yaptım neden ? aşırı kaygıdan. resmen buz kesti elim ayağim temmuzun çatir sicağinda. aman kendini dinleme.. rahat ol.. hayatın sonu değil.. güzelce çaliştin ve hazırsın, artık biraz kendine zaman ayir. sevdiğin müzikleri dinle, dans et, inan, inançlı biriysen dua et bol bol.. seni ne rahatlatiyosa onu yap. beni alkol çok rahatlatır sınava içip gitmeyi düşünüyorum =)) şaka bi yana kendi iç sesini dinleme, telkin et sürekli kendini ben bu sınavı kazanmayı hak ediyorum de kendi kendimize engel oluyoruz kaygıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?