• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala...

esmeralda2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
87
2
36
İstanbul
Arkadaşlar,

Hepinize kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin. En kritik zamanlardayız artık.
Burda paylaşalım, sınava 1 ay kaldı. Bu 1 ayı nasıl değerlendirmek gerekir, artık konu çalışmalımıyız.
Konu çalışmak çok sıkıcı geliyor gerçekten.

Bu 1 ayı en verimli nasıl geçirebiliriz, yorumlarınızı bekliyorum.

günde bi eğitim bi gkgy denemesi çözüyorum ben.. bi de eksiklerime yoğunlaşiyorum.. ekstradan bi kaç anayasa denemesi çözüyorum datanın.. çok gerginim.. bi de bunla baş etmeye çalişiyorum..

paniğin hiç birşeye faydası yok,kendimizi sakinleştirmemiz lazım.nasıl olacaksa artık:1: ben bu aralar çözümlü soru bankalarımı bitirmeye çalışıyorum,deneme de 3 ,4 güne bir çözüyorum,konu eksiğim varken sırf deneme çözmek olmaz bence.en baştan hızlı hızlı okuyup genel tekrar yapacağım ins.sonrada artık deneme ve soru

merhaba kızlar
bende günde bir gk-gy bi de eğitim denemesi çözüyorum,konulara da eksiğim varsa arada dönüyorum..bence konu eksiğini halletmek çok önemli ama soru üzerinden daha faydalı olur diye düşünüyorum..yani yapamadığım sorulara dönüyorum.herkese başarılar...........

sinava hazırlanmak çin koca bir yedi ayım vardı ve ben hık mık edip boşa geçirdim bunun pişmanlığını yaşıyorum bir ay kala.. Allah beni kahretsin diyorum.

bu sene çok çalışıp kazanıcaktım çok umutluydum ama malesef yeteri kadar çalışmadım neden kendime bunu yapıyorum bılmıyorum ama sonradan pişman olcagımı bıle bıle bos bos zamn gecırdım ama bazen de dusunuyorum yada kendıme tesellı verıyorum dıyelım bundada vardır bır hayır... çalışan kazansın....

kızlar ben de öğretmenim.. size şiddetle tavsiye edeceğim eserler var.

ihiyaç sen sor ben söyleyeyim ve ihtiyaç kpss ilacı 176 kart..

hem eğitim hem gygk için var.. ben aldım. artık baştan konu çalışmaya ne zaman ne derman var.. bunlar çok işime yarıyor.. bebek de var bende..ev işi falan.. boş kaldıkça kartlar elimde.. ön yüzünde soru arkada kavram...

sen sor ben söyleyeyim de tüm konular baştan sona soru ve cevabı şeklinde gidiyor..test gibi değil.kısa kısa.. mesela "ist.kim fethetti--fatih" gibi.. bu soru yok tabii de anlatmak için yazdım:1:

bu sene çok çalışıp kazanıcaktım çok umutluydum ama malesef yeteri kadar çalışmadım neden kendime bunu yapıyorum bılmıyorum ama sonradan pişman olcagımı bıle bıle bos bos zamn gecırdım ama bazen de dusunuyorum yada kendıme tesellı verıyorum dıyelım bundada vardır bır hayır... çalışan kazansın....

bende böyle yaptım ... hala yapıyorum.. :(((

ben de öğretmenim bu arada.. denemeler iyi gidiyor.. beyaz kalem ve murat çözüyorum şuan.. matta hala sıkıntı var.. ama halledecem inş.. şimdi bi denemeden kalktım 101 eb neti yaptım hey maşallah sınavda da yapaydım iyiydi.. birazdan gk gy denemesine geçecem.. sonra da vurur kafayı yatar günü bitiririm..

kızlar ben netten video dersler aldım 2012 nin çok güzel oldu..kitapta anlamadığım ne varsa anladım..yalnız bitirebilirmiyim bilmiyorum..Allah hepimize yardım etsin

kızlar stres kaygı durumunuz nasıl?zaman daraldıkca bende bı darlanıyorum sankı hıc bısey bılmıyorum hı hazır degılım gıbı hıssedıyorum.boyle gıderse sınavda dumur olup kalıcam yaaa:18::18::18::18:

dersimm kendini motive et. bak ben geçen sene çok güzel hazırlandım eğitimden 110 netin altına düşmezdim sınava girdim 73 net yaptım neden ? aşırı kaygıdan. resmen buz kesti elim ayağim temmuzun çatir sicağinda. aman kendini dinleme.. rahat ol.. hayatın sonu değil.. güzelce çaliştin ve hazırsın, artık biraz kendine zaman ayir. sevdiğin müzikleri dinle, dans et, inan, inançlı biriysen dua et bol bol.. seni ne rahatlatiyosa onu yap. beni alkol çok rahatlatır sınava içip gitmeyi düşünüyorum =)) şaka bi yana kendi iç sesini dinleme, telkin et sürekli kendini ben bu sınavı kazanmayı hak ediyorum de kendi kendimize engel oluyoruz kaygıdan..

dersimm kendini motive et. bak ben geçen sene çok güzel hazırlandım eğitimden 110 netin altına düşmezdim sınava girdim 73 net yaptım neden ? aşırı kaygıdan. resmen buz kesti elim ayağim temmuzun çatir sicağinda. aman kendini dinleme.. rahat ol.. hayatın sonu değil.. güzelce çaliştin ve hazırsın, artık biraz kendine zaman ayir. sevdiğin müzikleri dinle, dans et, inan, inançlı biriysen dua et bol bol.. seni ne rahatlatiyosa onu yap. beni alkol çok rahatlatır sınava içip gitmeyi düşünüyorum =)) şaka bi yana kendi iç sesini dinleme, telkin et sürekli kendini ben bu sınavı kazanmayı hak ediyorum de kendi kendimize engel oluyoruz kaygıdan..
tesekkur ederım canım tavsıyelerıne uymaya calısacagım.sınava gırdıgımde daha soruları bıle gormeden felaket senaryolarını kurmaya baslıyorum.yok anneme babama ne dıyecegım yok bı sene daha nasıl hazırlanırım ben ne yapıcam vs vs kendımı kaybedıyorum ya.egıtımde ıyıyımde gk gy sıkıntılı matematık yok o yuzden sozel kısma yuklenıyorum o da panıge sebep oluyor elım ayagım dolandı gene sımdıden

Back