- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
canım benim yaaAllah kötülük yapanaın da iyilik yapanın da her zaman hak ettiğini verir.. senin günahını almışlar Allah büyük diyorumo kadar.. Sen kim ne dersin desin düşünme hiç birşeyi. kendini bildikten sonra kim ne derse desin takma bitanem.
Kızlar hadi bende kaçtım .Kendinize çok iyi bakın .iNtegral çalışıcam biraz hadi sizlerde ders çalışın sizide üzdüm zaten
Herkese günaydııınn :) Kaldı 1 haftamızz artık sadece stresimizi yenmek kalıyor :) Bende 16 haziranda Lys 5 ten gircem herkese başarılaarrr :)
Sağol canım sende kendine çok iyi bak grşürüz
Esma
Canım kıskandım seni
Bak buda benim Muslera'm
Herkese günaydııınn :) Kaldı 1 haftamızz artık sadece stresimizi yenmek kalıyor :) Bende 16 haziranda Lys 5 ten gircem herkese başarılaarrr :)
iyi yaptın canımbir tanedir onlar
canım avatarın çok güzel ama gerçekten yadaha önce de vardı sende görüyordum ve çok hoşuma gitmişti nerden aldın ? :)
canım benım sakın uzulme herkes hayatta bu tur seyller mutlaka yasıyor.ı ımtahanmı dıyelım ne dıyelım bılmıyorum benımde cok akrabadan yedıgım kazıklar mahsere bıraktım hesabımı bende
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-102.html
Canım benim,bu topiğe resmi ekliyorum Kulitta yapıyo sağolsun
Sende rica edebilirsin
Kızlar siz soru çözmeye mi devam ediyosunuz ben bıraktım soru çözmeyi sadece konu çalışıyorum hatta göz atıyorum desem daha doğru olur.Bana bi hocam demişti ösym soru tarzını pek değiştirmez çıkmış sorulara ağırlık ver gerekirse yazarak çöz onları bbikaç kez diye ben yarından itibaran öyle yapıcam bide böyle deneyin isterseniz
canım valla napcam bılmem sen yıne cozmeye calısmısın kı yapamadıgın soru var benım50 yı gecmez cozduklerım sıkıntılandım ıyıce be offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?