Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Sağol cnm başlarda çok takmıştım ama şimdi aklıma gelirse sadece üzülüyorumm

Kızlar hadi bende kaçtım .Kendinize çok iyi bakın .iNtegral çalışıcam biraz hadi sizlerde ders çalışın sizide üzdüm zaten

Herkese günaydııınn :) Kaldı 1 haftamızz artık sadece stresimizi yenmek kalıyor :) Bende 16 haziranda Lys 5 ten gircem herkese başarılaarrr :)

canım benım sakın uzulme herkes hayatta bu tur seyller mutlaka yasıyor.ı ımtahanmı dıyelım ne dıyelım bılmıyorum benımde cok akrabadan yedıgım kazıklar mahsere bıraktım hesabımı bende

Doğru söylüyosunuz mahşehere bırakmak en doğrusu

Son düzenleme:
Canım bence hiçbir şey bilmediğin konular varsa eğer onlara çalışarak zaman kaybetme yarım yamalak bildiğin konuları halletme olanağın daha yüksek bence onları halletmelisin :)

Yok canım ya ben simetrinin fizik ve matematiğini belli konuları fotokopi çektirmiştim kardeşimden mat.çözdüm ama ben matematik vadisi diye bi kitaptan çalışmıştım belli kalıp sorunun 3-4 tane benzerini veren o yüzden sıkıldım attım fiziğine desen hiç bakmadım bile.

Kızlar siz soru çözmeye mi devam ediyosunuz ben bıraktım soru çözmeyi sadece konu çalışıyorum hatta göz atıyorum desem daha doğru olur.Bana bi hocam demişti ösym soru tarzını pek değiştirmez çıkmış sorulara ağırlık ver gerekirse yazarak çöz onları bbikaç kez diye ben yarından itibaran öyle yapıcam bide böyle deneyin isterseniz

Son düzenleme:

Canım haklısın simetriyi bende pek beğenmiyorum ama daha güvenilir bi yayın bulamadım açıkcası
Konuda çalışıyorum,soruda çözüyorum öyle bi garip garip takılıyorum
Stresten ne yaptığımı bilemiyorum sanırım :18:
Çıkmış sorular kitabı var,hiç şuana kadar bakmadım bile
Bi ara göz atarım artık

hahaha kızlar bişey farkettim sayfaya ziyaretçi olaraktan girmiştim ben sürekli online görünüyorum geçmişi silmediğdenmidir nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…