- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Kızlar benimkide 1.5 saat uzakta ve ilkokul lys1 hiçbiride üni. çıkmamış üni daha kolay bulunuyodu ama hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar sizde sağolun sizden de Allah razı olsun. Bi daha da bu sıkıntıyı çekmeyelimde seneye hepimiz ünili olup ygs topiğinde değilde geyik bölümünde felan takılırız inş :)
Belki bakarsınız aynı üniye düşeriz
Esma abinle sıra numaralarınız yakın mı
Şansa bak ya
Gerçi ben snavdan önce tanıdık falan görmek istemiyorum ama
Lysde pek mümkün olmuyo
Hele fen sınavında
Bu arad Selçuk yakıyo
Kızlar benimkide 1.5 saat uzakta ve ilkokul lys1 hiçbiride üni. çıkmamış üni daha kolay bulunuyodu ama hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar sizde sağolun sizden de Allah razı olsun. Bi daha da bu sıkıntıyı çekmeyelimde seneye hepimiz ünili olup ygs topiğinde değilde geyik bölümünde felan takılırız inş :)
bebeiimm numaralarımız da yakın :) ben 14. sıradayım abim 19. sırada
selçuk valla yakıyor canım yaaçok ama çooo..ook seviyorum onu yok öyle bişey heraldeee yaa :78::78::78:
Canım hiç zannetmiyorum ya ben seneye yerleşsemde hazırlanacağım mecbur
Ygs-lys'ye devam
canım hazırlancajsan tekrar neden tercih yapıyosun puanın kırılcak yani biliyosun dimi
Biliyorum canım
Sağımda solumda herkes üni.ye bi şekilde yerleşiyo bu senede kalırsam kaldıramam bunu
Ailem değil ama akrabalar,komşular falan çekemem onları
Öyle düşünme canım ya ygs'de kaç yaptın bilmiyorum ama sanırım uçak mühendisliği istiyordun başka başlıkta okumuştum sanırım hiç belli olmaz bakarsın bu sene gidersinn ya da makine müh. gidersen ikiside birbirine yakın zaten notlarını yüksek tutup çok iyi bir üniye geçiş yaparsın.Yıldız teknik endüstri müh. boğaziçi endüstriye geçen tanıyorumCanım hiç zannetmiyorum ya ben seneye yerleşsemde hazırlanacağım mecbur
Ygs-lys'ye devam
Biliyorum canım
Sağımda solumda herkes üni.ye bi şekilde yerleşiyo bu senede kalırsam kaldıramam bunu
Ailem değil ama akrabalar,komşular falan çekemem onları
Var,Muslera
Şaka bi yana aslanların hepsi ayrı ayrı değerlidir
Hadi hayırlısı canım abinle size başarılar
Çok ilginç ya,acaba Kıbrısta az sayıda kişi giriyo diye mi denk düştünüz ?
Canım hiç zannetmiyorum ya ben seneye yerleşsemde hazırlanacağım mecbur
Ygs-lys'ye devam
benim iki sınavım da aynı okulda kızlar :) ama okul bize 1,5 saat uzak :/ erkenden yola çıkacağız.. bir de kızlar edebiyat sınavında abimle aynı sınıftayız
Off ya çevre faktörü çok kötü zatenn.Hatta benim konum vardı hatırlarsanBu sene kalırsam beim annemi,dayımı çok bilmiş kardeşimi kimseler susturamaz artıkkk
Off ya çevre faktörü çok kötü zatenn.Hatta benim konum vardı hatırlarsanBu sene kalırsam beim annemi,dayımı çok bilmiş kardeşimi kimseler susturamaz artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?