Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Esma abinle sıra numaralarınız yakın mı
Şansa bak ya
Gerçi ben snavdan önce tanıdık falan görmek istemiyorum ama
Lysde pek mümkün olmuyo
Hele fen sınavında
Bu arad Selçuk yakıyo

Son düzenleme:
Kızlar benimkide 1.5 saat uzakta ve ilkokul lys1 hiçbiride üni. çıkmamış üni daha kolay bulunuyodu ama hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar sizde sağolun sizden de Allah razı olsun. Bi daha da bu sıkıntıyı çekmeyelimde seneye hepimiz ünili olup ygs topiğinde değilde geyik bölümünde felan takılırız inş :)
Belki bakarsınız aynı üniye düşeriz

:) :) inş. canım her şeyin hayırlısı bakalım ne olacak :)

Esma abinle sıra numaralarınız yakın mı
Şansa bak ya
Gerçi ben snavdan önce tanıdık falan görmek istemiyorum ama
Lysde pek mümkün olmuyo
Hele fen sınavında
Bu arad Selçuk yakıyo

bebeiimm numaralarımız da yakın :) ben 14. sıradayım abim 19. sırada

selçuk valla yakıyor canım yaaçok ama çooo..ook seviyorum onuyok öyle bişey heraldeee yaa
:78::78::78:

Son düzenleme:

ayy inşallah bitanem yaa inşallah

dua ıcın tesekkurr dedrım canım benım,hepımızın hakkında hayırlısı kolaylıklar dılıyorum su gıbı cevap verırız ınsallah

bebeiimm numaralarımız da yakın :) ben 14. sıradayım abim 19. sırada

selçuk valla yakıyor canım yaaçok ama çooo..ook seviyorum onuyok öyle bişey heraldeee yaa
:78::78::78:

Var,Muslera
Şaka bi yana aslanların hepsi ayrı ayrı değerlidir
Hadi hayırlısı canım abinle size başarılar
Çok ilginç ya,acaba Kıbrısta az sayıda kişi giriyo diye mi denk düştünüz ?

Canım hiç zannetmiyorum ya ben seneye yerleşsemde hazırlanacağım mecbur
Ygs-lys'ye devam

Ygs-lys'ye devam
Öyle düşünme canım ya ygs'de kaç yaptın bilmiyorum ama sanırım uçak mühendisliği istiyordun başka başlıkta okumuştum sanırım hiç belli olmaz bakarsın bu sene gidersinn ya da makine müh. gidersen ikiside birbirine yakın zaten notlarını yüksek tutup çok iyi bir üniye geçiş yaparsın.Yıldız teknik endüstri müh. boğaziçi endüstriye geçen tanıyorum

Biliyorum canım
Sağımda solumda herkes üni.ye bi şekilde yerleşiyo bu senede kalırsam kaldıramam bunu
Ailem değil ama akrabalar,komşular falan çekemem onları

Off ya çevre faktörü çok kötü zatenn.Hatta benim konum vardı hatırlarsan Bu sene kalırsam beim annemi,dayımı çok bilmiş kardeşimi kimseler susturamaz artıkkk

Merhabaa kızlar benimde bu yıl ünide ilk senemdi dpü iktisat kazanmıştım ilk yıl hazırlık varmış bu sene ingilizce öğrendim şimdi sınava giricem dilden amacım bölüm ve üniversitemi değiştirmek sırf üniversitey gitmek için bi tercih yapmayın daha sonraları sınava girer değiştiririm de demeyin olmuyor çünkü zor benim şansım vardı ki ingilizce öğrendim bu yıl ve onu değerlendiricem puanım kırılacak ama dil puanları düşük diye çok tereddütetmiyorum açıkcası rahatım ha bir de eğer üni hayatını dolu dolu geçirmek istiyorsanız küçük şehirlerde okumayın hele kütahya'ya hiç gitmeyin berbat bi yer 4 sene okuyup öğrenciliğinizi harcayarak geri dönersiniz.

Var,Muslera
Şaka bi yana aslanların hepsi ayrı ayrı değerlidir
Hadi hayırlısı canım abinle size başarılar
Çok ilginç ya,acaba Kıbrısta az sayıda kişi giriyo diye mi denk düştünüz ?

aa Muslera da bambaşka yaa :) bebek gibi bişey çok şeker
dediğin gibi tüm aslanlarımız ayrı ayrı değerli :) Hep diyorum ki iyi ki ben de aslandan bir parçayım takımımı çok seviyorum yaa
size de başarılar bitanem benim :) bu arada kıbrıs.ta az sayıda kişi giriyor sınava canım küçük yer olduğu için :) bir de şöyle bişey var burda başkent Lefkoşa ve kıbrısta da üniversite sınavlarına sadece lefkoşada giriliyor bitanem.. ösym bürosuyla beraber sınava girebileceğimiz 7-8 tane okul var :)

Ygs-lys'ye devam

aynen canım ben de öyle yapacağım.. yani bu yıl yerleşmemle üniversite sınavı derdi bitmiyor.. seneye de sınav hazırlıklarım olacak.. hatta sınav bitsin 1 ay ara verip tekrar başlayacağım çalışmaya

benim iki sınavım da aynı okulda kızlar :) ama okul bize 1,5 saat uzak :/ erkenden yola çıkacağız.. bir de kızlar edebiyat sınavında abimle aynı sınıftayız

Esma abinle iyi anlaşıyosan ohh ne güzel. Ama beim kardeşimle aynı sınıfa çıksaydı krizden krize girerdimm Biz pek anlaşamayızda hatta hiç anlaşamayızzz ama iyi anlaşan kardeşlere bayılırım kendimde görmediğim için hatta kıskanırım yahuu

Off ya çevre faktörü çok kötü zatenn.Hatta benim konum vardı hatırlarsan Bu sene kalırsam beim annemi,dayımı çok bilmiş kardeşimi kimseler susturamaz artıkkk

cabnım yaa o da çok kötü Allah.ıma şükürler olsun çevremde bana hiç olumsuz yaklaşan kimsem yok herkes yanımda ama keşke size de öyle yapmasalar

Hatırlıyorum canım,senin dayına benzer bi amca var bendede
Ben bugün Çapa tıp kazansam yine bi kulp takar
Uçak zaten hayal oldu,en azından makine olsun diyorum ama üni.de çok önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…