Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Memurlar.net'de en geç Ağustos'ta başlayın yazıyodu :18:
Çok geç kaldık biran önce başlamalıyız
Bugün,yarın başlasak aslında

evet canım ya valla başlamamız lazım bundada bişey yapamazsak tam rezilllik yani zaten ben neye elimi atsam kurutuyorum ya hep batırıyorum o işi psikolojim nasıl bozulmuş fark ediyosun dmi

evet canım ya valla başlamamız lazım bundada bişey yapamazsak tam rezilllik yani zaten ben neye elimi atsam kurutuyorum ya hep batırıyorum o işi psikolojim nasıl bozulmuş fark ediyosun dmi

Canım sen yüksek ihtimal sizin orada kalacaksın değil mi ?
En azından ailenle beraber olacaksın,bozma psikolojini
Benim 1 tane bile İstanbul tercihim yok
Annemin dizinin dibinde hiç ayrılmamış bi tip olarak ne yapacağım onu düşünüyorum kara kara

evet canım ailemle beraber olcam ve sevdiceğimle beraber okuycaz inşşşş.

ya sende hayatın sartlarını zoruluklarını öğrenirsin canım işte hep ailen olmıycak yanında ben mesela ailemin yanında okusam başka bir ilde çalışmaya gitsem

çok zorluk çekerim en azından sen alışacaksın kendi ayaklarnn üstünde durmayı öğrenceksin hayatı öğrenceksin bu kötü değil yani

zaten bir gün ayrılcaktın ailenden değil mi üzülme hiç

Canım senin neden ısrarla sizin orayı istediğin belli oldu
Ailenin yanında sevdiceğinde var tabi

Canım senin neden ısrarla sizin orayı istediğin belli oldu
Ailenin yanında sevdiceğinde var tabi

evet canım ve batıyı yazsam bitecekti işte zaten ailemle de aram bozulacaktı hani bende hep burda öğretmenlik falan okumak istedim hukuk pdr nin olmayacağını anlayınca olsun bu bölümüde seviyorum ingilizcemi geliştirmeyi düşünüyorum hazırlıkta umarım iyi olur her sey :)

Canım sen öğretmenlik mi yazdın ?
Ben uluslararası yazdın diye biliyodum ?

uluslarası yazdım canım öğretmenlikte yazdım ama hiç umudum yok yani yüzde yüz uluslarası ilişkiler olacak sen nereleri yazdın canım hangi bölüm??

Uluslararası iyi değil mi ki canım ?
Ben istatistik ve matematik yazdım
Seneye bidaha deneyeceğim ya tm'den gireyim diyorum sınava
Uluslararası-psikoloji falan yazarım diyorum İstanbul'da %50 burslu falan

Uluslararası iyi değil mi ki canım ?
Ben istatistik ve matematik yazdım
Seneye bidaha deneyeceğim ya tm'den gireyim diyorum sınava
Uluslararası-psikoloji falan yazarım diyorum İstanbul'da %50 burslu falan

sen bilirsin canım nasıl istiyosan
uluslarasını çok araştırdım bu bölümde yabancı dilin varsa iyisin yoksa boştasın hiç bir yerde çalışamazsın
kendini yetiştirmen lazım 2 dil diyolar ama özellikle ingilizcenn çok iyi olması gerekiyo ki ingilizce dünya dili haline geldi yani
ben iktisat yada işletme yazmadım çünkü dikkat edersen çokkk mezun var o bölümlerde ve kontenjan çokk o kadar mezn yani iş sıkıntısı daha fazla diye düşünüyorum
ıstedğim bir bölüm daha ortaokuldayken babama demiştim ilerde hangi mesleği yaparsam yapayım ingilizceyi öğrencem diye
hazırlık okucam bir yıl aynı zamanda kursa gidecm inş. ilerler yani ingilizce bilmiyorum ya hayırlsı her seyin bugünde ne konuştummm

Hayırlısı canım
Uluslararasında mı hazırlık var ?
Çok mantıklı hazırlıkla beraber kursa gitmek bence
Yabancı dil yoksa kamu olmadığı sürece hiçbi işte şansı olmuyo insanın

Hayırlısı canım
Uluslararasında mı hazırlık var ?
Çok mantıklı hazırlıkla beraber kursa gitmek bence
Yabancı dil yoksa kamu olmadığı sürece hiçbi işte şansı olmuyo insanın

evet canım bazı ünilerde yok ama hazırlık işte ingilizcen olursa birde kendini geliştirirsen özel şirketlerde çalışıyosun ve bayada iyi para kazanabiliyosun
ben bizim dersane müdürüne tercih yaptırdım dediki ingilizceyi arkana alırsan iş senn ayağına gelir akrabaları varmış bu bölümde okuyan okulu bitirir bitrmez
bir şirketten teklif falan gelmiş yani böyle anlattı bilmyorum rızk işi yani belli olmuyo
görşrz canım sende kendine iyi bak

İyiyiz fena değil işte sonuçları bekliyoruz bizde Senin nasıl gidiyor neler yaptın ?
ben de büyük bi merakla sonuçları bekliyorum . ösymnin keyfine kaldık neden bu kadar uzun sürede yapıyorlar anlamıyorum sanki kendi elleriyle yapıyorlar yerleştirmeyi
ben de fena değil işte aynı tas aynı hamam .. sınavdan sonra bi boşluğa düştüm gibi evde o kadar sıkılıyorum ki kitap oku nete gir derken geçip gidiyo öyle yada böyle işte

Canım hatırlıyorum ben seni
Ama sen bizleri sonra bırakıp gittin,en iyisini yaptın aslında
Ben biraz fazla oyalandım buralarda
ben hepinizi çok iyi hatırlıyorum da bana net yasağı konmuştu tatlım değilse benim de kalktığım kalkacağım yoktu yani . bu net bağımlı yapar insanı yahu
kafa dağıtmışsındır sen de herşey bitti gitti şu anın tadını çıkar bence tatlım

hahahahah benimkinde de yok ya. 1. sınavda 19bindeydim 2.sinde 37
2. sınava saldım resmen pişman mıyım evet çok pişmanım ama geçti gitti.zaten geçen seneden bırakmıştım ya lys yi toparlamak zor oldu.
asıl çalışmayı ünide göreceğiz bakalım hayırlısıyla

Umarım gelir canım
Makine,inşaat düşünmedin mi ?
Ben matematik ve istatistik yazdım mecbur

inşaat zor olurdu canım şantiye filan .. elektrk elektronk ona göre biraz daha iyiydi. bi de alanı çok büyük. gerçi inşaat da ölmeyen meslek ama içime sinmedi merakım yok yani öyle .. makineyi de düşünmedim açıkcası elektrk elektronk biraz daha ilgiliyim onlara ..
matematiğin de önü açık diye duymuştum nasıl ?

Matematik bitmez mantığı var ama asla severek okumayacağım biliyorum
Seneye bidaha deneyeceğim şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…