Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Bu nasıl bi sistemdir ya acayip sinirleniyorum bir öyle bir böyle o kadar çalışsan bi dert tercih yapsan bi dert insanın resmen hayalleriyle oynuyolar demicem dalga geçiyolar diyecem

2011 in puanlarına göre tercih yapacaz bu yılın puanlarını bizim bu yıl yaptığımız tercihler belirliycek
benım kafam ıyıce karıstı madem biz 2011 yılının puanlarına ve sıralamalarına gore tercıh yapacağııor.nlıyz o zaman ösym niçin sonuçlardan sonra kılavuz yayınlıyor.şuan yayınanan kılavuz 2011 kılavuzu

siz ne bölümü okuyorsunuz

kızlar işte puanlar bunlar.
bu yılın puanlarını biz belirleyeceğiz demişsiniz ya zaten her yıl bir sonra ki yılın üniversite taban puanlarını biz öğrenciler belirliyoruz.
bu kılavuza bakarak tercihlerimizi yapacağız işte.
sıralamalar da belirlenmiş
puanlarımız açıklanınca bu kılavuzu kullanarak tercih yapacağız

ama ne yapayım canım benden duymasanız da muhakkak bir yerden duyacaktınız bu puanların böyle olduğunu

Bikaç gün daha geç öğrenirdik en azından
Yıktın bizi,savunma kendini hiç,küstüm sana

ayyyy ne güldüm ya Allah iyiliğini versin valla krize girdim

Ağlanacak halimize gülmek desek daha iyi olur canım

tamam işte canım böyle oluyomuş sürekli 2011 e göre tercih yapacz bir durun puanlar gelsin bir sıralamalar ona göre yüksekten başlayım yapacaz tercihlerimizi artık neresi tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…