- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Bu nasıl bi sistemdir ya acayip sinirleniyorum bir öyle bir böyle o kadar çalışsan bi dert tercih yapsan bi dert insanın resmen hayalleriyle oynuyolar demicem dalga geçiyolar diyecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen umutsuzluğa kapılma canım daha puanlar gelmedi aklım çok fena karıştı ya bu okul puanı ne olcak peki
benım kafam ıyıce karıstı madem biz 2011 yılının puanlarına ve sıralamalarına gore tercıh yapacağııor.nlıyz o zaman ösym niçin sonuçlardan sonra kılavuz yayınlıyor.şuan yayınanan kılavuz 2011 kılavuzu2011 in puanlarına göre tercih yapacaz bu yılın puanlarını bizim bu yıl yaptığımız tercihler belirliycek
kızlar geçen sene üniversiteyi kazanmış biri olarak şunu söylemeliyim ki ben puanım tutmaz diye tercihlerde ilk 10 taneyi uçuk yaptım yani 1 den 10 a kadar yüksele yüksele yaptım 10.nun da tutacağını sanmıyodum ama benim 10. tercihim tuttu. geçen sene okul puanları düşmüştü. bu sene de büyük ihtimalle düşer ve kontenjanlar artmış. yani ümitsizliğe kapılmayın. üniversiteye girme şansı daha da çok arttı diyebilirim geçen senelere göre :)
Esma bir geldin pir geldin
Mahvettin bizi canım![]()
Esma bir geldin pir geldin
Mahvettin bizi canım![]()
Bikaç gün daha geç öğrenirdik en azından
Yıktın bizi,savunma kendini hiç,küstüm sana
Ağlanacak halimize gülmek desek daha iyi olur canım![]()
ama ne yapayım canım benden duymasanız da muhakkak bir yerden duyacaktınız bu puanların böyle olduğunu
![]()
ayyyy ne güldüm ya Allah iyiliğini versin valla krize girdim![]()
metalurji ve malzeme mühendisliği
Bende metalurji ve malzeme düşünüyodum
Ama paunlar ısrarla düşünemezsin diyo![]()
ya sinirlerim bozuldu halen daha gülüyorum![]()
ah ah zaten üzgünüm sen de küsüp üzme beni YAĞMURUM
![]()
Eklemeyecektin o puanları
Ya ne yapcağız biz,nereleri tercih edeceğiz,Kütahya yalan oldu canım ya![]()
benım kafam ıyıce karıstı madem biz 2011 yılının puanlarına ve sıralamalarına gore tercıh yapacağııor.nlıyz o zaman ösym niçin sonuçlardan sonra kılavuz yayınlıyor.şuan yayınanan kılavuz 2011 kılavuzu