- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Çok saol canım,insana umut geliyo
İnşallah olur
inşallah canım üzülme sen
bak ikimizde seneye tekrar girmeyi düşünüyoruz büyük ihtimalle zaten.
bir tane topik açarız gene YGS_LYS'yle ilgi. anlamadığımız matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji sorularında birbirimize yardımcı oluruz. ben de seneye fenden de soru çözmeyi düşünüyorum YGS'de. hani bizden başka muhakkak birileri daha olur. hepimiz birbirimize yardım ederiz.
İnşallah canım
Zaten bu yaz matematik çalışayım diyorum,ygs falan
ben de yaz tatilinde ygs sayısal konularına çalışmayı istiyorum. hani İnşallah bir üniversiteye yerleşirsem ki inşallah sen de yerleşirsin canım o zamana kadar yani okula başlayana kadar sayısal konularımı yarılamış olurum diye düşünüyorum. coğrafya ve tarih konularına zaten okuyarak çalışıyorum onlar için problem yok :)
lys matematiğe de aslında yaz tatilinde başlayalım bence canım çok konu var ikinci bölümden de. o yüzden yaz tatilinde konuları yarılarız sonra okullar açılınca da devam ederiz en azından kasım ayına kadar falan biter konular. sonra hep soru çözeriz güzel olur
Matematik-geometriyi az çok halledeyim diyorum bende
Biyoloji ve kimya yapabiliyorum Allahtan
ne güzel canım
ben en son 9. sınıfta görmüştüm canım fizik,kimya ve biyolojiyi. o yüzden yaz tatilinde iyice çalışmam lazım onlara. biyolojiyi rahatlıkla yaparım çünkü çok iyiydi biyoloji'm. kimya da iyi gibiydi ama fizik biraz zorlar beni diye düşünüyorum çünkü pek iyi değildim fizikte.
Gamzeeeeeee nerdesin canım sen ?
bir sen yoksun şu anda
Esma kuzum yemin ediyorum benden çok yaşayacaksın
Bende tam Gamzeda nın e'si bi tanemiydi iki tane miydi diye bakıyodum
Gamzeda'nınki nasıl geçti acaba diye yazacaktım
hosbulduk canım mat ve geometrıden toplam 20 soru yapabıldım,ve sınıf ortalamasına baktım kagıdı verenler hemen hemen benımkı kadar ,bence acayıp zordu belkıde lys ye calısmadım dıyede olabılır ,berbet yanı durumbayılıcaktım zaten sıcaktan cam kenarı dustu
offf canım ya bu sene yaptıkları en zor mat2 ve geo sınavıydı bence herkes çalışan yapar diyo ama Allah biliyo benim nasıl çalıştığımı bu sene gece ders çalışmaktan gözlerim mahvoldu resmen geçen sene lens kullanırdım bu sene onu bile kullanamadım göüm.neden? gece ders çalışmaktan gözüzm kuruyodu.Kızlar ya ben gerçekten salağım yapamıyorum ya da iyi-kötü bir yer çok mutlu olucam( belkide Allah emeklerimin karşılığnı bana bu şekilde verecek) diyorum..
Kızlar 2010 sınavı en basitinden karmaşık sayılar konusunu karşılaştırıyorum arada dağlar kadar fark var
Canlarımm çok iyi geçti sayılmaz .Bnce geçen seneden çok daha zorduu benim güvencem mat2ydi resmen afalladım.matematikte çok boşum var ama yaptıklarımın hepsinden eminim 1-2 soru salladım onlardada sonuca geldim işaretini karıltırdım bana en yakın geleni işaretledim
Geometri facia resmen kendimi dejavu yaşıyormuşum hissettim.Bizim okulda geo. yazılısı olurdu hep millet dökülürdü 25 aldım 0 değil 1 aldım diye sevinmiştim resmen o sınava geri döndüm canlaranalitikte bikaç bişey yaptım ya bakalım sınıfta geo'yu hiç çözmeden çıkan oldu nasıl izin verildi anlamadım.:26:
Kızlar sizinki nasıldı ara sayfaları pek okuyamadım sınavdan çıkınca ablam herkes kolaydı dedi felan dedi bana bende o anda çok umrumdaydudedim ama içim içimi yedi...
ben çalıştımda ne oldu kızlar olan benşm gözlerime oldu.Kızlar bende bakmaya korktum netime yaptıklarımdan eminim mat. ama bakmıycam lys2den sonra bakıcam.Yazıklar olsun şu ösym denen kurumun başındakilere geçen ssene şifreyi verdiler giden gitti(ki şifreyle kazanan tanıyorum) bizede böyle zorular geldi.sınavdan 2 hafta önce fen- anadolu liselerini hiçe saydılar çocukluğum gitti
Kızlar ben hakkımı kesinlike helal etmiyorum sizlerde etmeyin ösym tuvalet yasağı koyuyo ama işine gelene çok da güzel soruları sunuyo 40 derece sıcakta ayıla bayıla soruları biz çözmeye çalışırken kim bilir kimler dalgasına girdi ama bizden iyi yerlere yerleşecekkk
İnş çekilir canımm ya .Bu arada kandilin mübarek olsun şu mübarek günde girdik sınava Allahım inş. gönlümüzden geçeni yazar bizlere
resmen çok dolmuşum ben kızlar o kdar yasak arasından tuvalaet yasağını bulup yazmışım sadece
ben çalıştımda ne oldu kızlar olan benşm gözlerime oldu.Kızlar bende bakmaya korktum netime yaptıklarımdan eminim mat. ama bakmıycam lys2den sonra bakıcam.Yazıklar olsun şu ösym denen kurumun başındakilere geçen ssene şifreyi verdiler giden gitti(ki şifreyle kazanan tanıyorum) bizede böyle zorular geldi.sınavdan 2 hafta önce fen- anadolu liselerini hiçe saydılar çocukluğum gitti
Kızlar ben hakkımı kesinlike helal etmiyorum sizlerde etmeyin ösym tuvalet yasağı koyuyo ama işine gelene çok da güzel soruları sunuyo 40 derece sıcakta ayıla bayıla soruları biz çözmeye çalışırken kim bilir kimler dalgasına girdi ama bizden iyi yerlere yerleşecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?