- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Canım puanı kırıldığına göregeçen sene yerleşmiş olması lazım
Bu sene olmazsa bi daha seneye dener misin ?
Uzun yıllar sonra girdiğin için
valla bılemıyorum canım sanırım hemsırelık yuksekokul ıcın ygs den tercıh yapılıyor bende oyle yapıcam zannımcatek hedefım hemsırelık olana kadardevam
sadece konu okuyorum test cozmeye vakıt kalmıyo zaten yaz geldı devamlı atraksıyon,sunnet dugun bugun oturma offf,gızlı calıstıgım ıcın kımseyede bısey dıyemıyorum senın ygs kac ve ne ıstıyorsun
Beklediğim gibi değil
Uçak müh.istiyodum ama olmayacak
Makine olur umarım
Canlar aranızda fem simetri lys konu anlatımı olan var mı ?
Yapamadığım soruları sorabilir miyim ?
Öfff kızlar ya şuan içim acıyo resmen komşunun kızı istanbul eczacılıkta okuyodu o gelmiş annesi içerde ballandıra ballandıra kızını anlatıyo dersleri çok zormuş,okulu çok güzelmiş diye yaa resmen kendime acıdım.Kör olan insana gözden bahseder mi yahuuuuu?????
Kızlarr artık ben kendime acımaya başladım yaaa en iyi bildiğim konuları yapamıyorumm
canım bende vardı simetri çok uzun olduğu için sıkıldım hiç çalışmadım ondan ama ben birgün ders videolarının peşindeyken teknofem diye bir site buldum hoca konu anlatımını simetri kitabına göre gidiyo ve ordaki soruları çözüyo ben sabredemedim senn işine yara diycem ama ne kaldıki şurda :s
hayırlısı olsun canım ınsallah olur artık olacakmı olmıcakmı derken,hasta olucam tek sehır ve tek meslek tercıh edıcem esım ebelık veya hemsırelık musade ettı ve bu sehrın dısı asla olmaz dıyor onun ıcın adrenalın 500 yanı
yok hayır ev hanımıyım canım
inşallah olur hepimizin istediği bölümler
şuan iş hayatında çalışıyo musunuz ?
Artık olursa mutlulugumu,olmazsa hüznümü ilk burada paylaşıcam canım kader artık ben yarım kalan bır ruyayı gerceklestırmek ıçın duştüm bu yola
Ay canım benim aynen çok uzun,fena kasıyo
Daha kısa adam gibi bi yayın varmıydı ki ?
Kuzenim feme gidiyo o bana şifresini falan vermişti tenofemin hatırlattığın iyi oldu ordan bakarım belki
canım insan simetriden çalışınca sonra daha kısa konu anlatımlı bir kitaba bakınca sanki eksik kalıyo bilmiyorum ama yine dönüyosun simetriye sıkılıyosun yine bilmiyorum ya bana öyle oluyo daha kısa anlatan kitap var fdd birey gibi yayınlar ama onlara bakınca sanki bişey anlamıyomuşum eksik kalıyo gibi geliyo değişik :s :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?