O oyaebrar Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 53 0 46 Gaziantep 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oyaebrar #1 slm arkadaşlar dert değil fikir sorma aslında benim ki.evliyim 2.5 aylık bebeğim var lys ye girmeyi düşünüyorum seneye.çocukla çalışılır mı?bu sene mi başlamak lazım seneye başlarsam yetişir mi?çok çok teşekkürler şimdiden.
slm arkadaşlar dert değil fikir sorma aslında benim ki.evliyim 2.5 aylık bebeğim var lys ye girmeyi düşünüyorum seneye.çocukla çalışılır mı?bu sene mi başlamak lazım seneye başlarsam yetişir mi?çok çok teşekkürler şimdiden.
ay_she Herşey değişti...Herşey.. Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 13.736 38 208 İstanbul 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oyaebrar #2 düzgün bi program yaparsan neden çalışılmasın olur bence.... ben su an çalışıyorum (meslek,iş olrk :) bebegım olunca bi süre çalışmıycam ve o arada bende tekrar öss hazırlanmayı dusunuyorum eğer nasib olursa ve vakıt olursa tabii kısmett yanı ıstersen neden olmasın gözünde de çok büyütme kitaptan öğrenebılıyorsan konu anlatımlı kıtapalrdan olmazsa cd lerden derslerı çalışabilirsin...
düzgün bi program yaparsan neden çalışılmasın olur bence.... ben su an çalışıyorum (meslek,iş olrk :) bebegım olunca bi süre çalışmıycam ve o arada bende tekrar öss hazırlanmayı dusunuyorum eğer nasib olursa ve vakıt olursa tabii kısmett yanı ıstersen neden olmasın gözünde de çok büyütme kitaptan öğrenebılıyorsan konu anlatımlı kıtapalrdan olmazsa cd lerden derslerı çalışabilirsin...