Sınav

Mugevolkan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
25
0
16
35
Arkadaşlar benim bir tanıdığım var açık öğretim okuyor üniversite ve son sınıftayım diyor ama sabahları da sınav giriyor hep benim bildiğim sabahları sınava girmek demek 1 sınıf alt dersleri duvar demek çünkü bende okudum acaba kaçıncı sınıflar sabahları sınava giriyor bilgisi olan var mı çünkü bilmeden

Arkadaşlar benim bir tanıdığım var açık öğretim okuyor üniversite ve son sınıftayım diyor ama sabahları da sınav giriyor hep benim bildiğim sabahları sınava girmek demek 1 sınıf alt dersleri duvar demek çünkü bende okudum acaba kaçıncı sınıflar sabahları sınava giriyor bilgisi olan var mı çünkü bilmeden
Zaten biraz önce açmışsınız konuyu. Yorumda geliyor. Neden tekrar açtınız ki?
İki kere konu açmak yasak.

Size ne ki başkasının sınavından ne işine yarayacak :işsiz:

Önemli bir şey ki sormuşum işin özeline girmek istemedim üstü kapalı birşekekilde sordum konu ile bilgisi olan cevap yazsın lütfen yazmak için yorum yapmayın

Önemli bir şey ki sormuşum işin özeline girmek istemedim üstü kapalı birşekekilde sordum konu ile bilgisi olan cevap yazsın lütfen yazmak için yorum yapmayın
İstediğimiz gibi yorum yapma özgürlüğümüz var farkındasın değil mi? Konuyu açan olarak her türlü yorumu kabul etmek zorundasın.

Sağolsun o zaman yardımcı oldunuz için

Back
X