• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav zamanı sevgili

Ceydaa3435

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
137
-58
11
Merhabalar. Bu sene haziranda yks sınavına gireceğim, sevgilim ise iki sene önce sınava girmişti onun kafası rahat. Ben hep onu düşünüyorum mesaj atıp aramak istiyorum ve dikkatim dağılıyor. Zaten derslerim kötü toparlamam gerekirken benim aklım başka yerde oluyor. Ayrılmam gerekiyor galiba en azından sınav bitinceye kadar. Onu kırmadan nasıl ayrılabilirim ne diyebilirim sizce?

Sınav zamani güzel giden bir ilişkin olsa devam etmeniz her durumdan daha iyi olurdu,çünkü ayriliğin acısı da insanı yipratiyor, ama anladığım kadarıyla bu durum sana zarar veriyor.
Derslerime odaklanamıyorum şeklinde doğruyu soylemek en mantıklısı. Ama ayrıldıktan sonra derslerine yeterince odaklanabilecek misin,bunu da dusunmelisin

Ayrılınca üzüleceksen anlamsız olur. Kendini verebilir misin hedefine odaklanabilirsen ayrıl ama bu ayrılık geçici olmaz öyle ara verelim devam edelim olayları ilişki değildir. Herkes kendi hayatına bakar.
Bence ders çalışacağın zamanlar telefonu kapat çalışacağın saatleri tamamen kendine ayır bu rutininiz olsun.
Erkekler askere gidiyor telefona bakamıyor kadınlar bekliyor öyle bir dönem gibi düşün gün içinde kendine derslerine zaman ayırmış olursun 7 24 zaten konuşmak durumunda değilsiniz

Çok saçma bir hareket olur.
Önceliklerini biliyorsun ayrılmak yerine zamanını düzenle.

Kendimden örnek vereyim. Ben lise sondayken eşim başka bir şehirde üniversite okuyordu. Sabah günaydınlaşırdık. Okulda telefon yasaktı. Okul çıkışı dershaneye giderken bir de dershane dönüşü telefondan konuşurduk mesajlaşmazdık. O da özellikle benim dikkatim dağılmasın isterdi teşvik ederdi yeri gelir ders çalışırken arardı beraber soru çözerdik. Uzak mesafe olunca onun zorluğunu da yaşıyorduk. Ha devamında ne oldu güzel bir dereceyle de üniversite sınavını kazandım.

Çok saçma bir hareket olur.
Önceliklerini biliyorsun ayrılmak yerine zamanını düzenle.

Kendimden örnek vereyim. Ben lise sondayken eşim başka bir şehirde üniversite okuyordu. Sabah günaydınlaşırdık. Okulda telefon yasaktı. Okul çıkışı dershaneye giderken bir de dershane dönüşü telefondan konuşurduk mesajlaşmazdık. O da özellikle benim dikkatim dağılmasın isterdi teşvik ederdi yeri gelir ders çalışırken arardı beraber soru çözerdik. Uzak mesafe olunca onun zorluğunu da yaşıyorduk. Ha devamında ne oldu güzel bir dereceyle de üniversite sınavını kazandım.
Zaten benimkide başka şehirde üniversite okuyor uzaktayız yani ayrıca ailemde istemiyor sevgilim olmasını onlara yakalanma korkusu da çok var offf napıcam ben ya

Zaten benimkide başka şehirde üniversite okuyor uzaktayız yani ayrıca ailemde istemiyor sevgilim olmasını onlara yakalanma korkusu da çok var offf napıcam ben ya

Yapacağınız şey çok belli minimum düzeyde görüşüp derslerine odaklanacaksın. Hayatını kurmak için çok önemli bir yaştasın. Şu karışıklığa bir de ayrılık acısı eklemek istersen sen bilirsin.

Back
X