• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav stresi

singlelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
511
3
46
Antalya
her türlü sınav sitresi ,sınav bilgisi, sınava dair herseyi burada paylaşalım derim ben..sizde isterseniz tabi ki.

bu pazar sınava girdim. yoğun güvenlik önlemleri canlı canlı gördüm yani.tokalar cıkarıldı kemerler cıkarıldı.üzerimizdeki stres ikiye katlandı.bu sınavlara bambaska cözümler buluncagı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Knu içeriği nedeniyle "Sınavlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açalım.

13 martta denklik sinavim vardi. universteyi yurt disinda okumus olanlarin denklik alabilmek icin girdikleri bir sinav.
yilda bir defa ve sadece ankarada yapilan, katilanlari hem 8.30 da sinav yerinde olabilmeleri icin bir gece ankarada konaklamak zorunda birakan hemde yanina cuzdan dahil hic birsey alamayacaklari icin ve emanet sistemide olmadigi icin mutlaka iki kisi gitmek zorunda birakan bir sinav.
9 aylik anne sutu alan kizimi bir gece birakamayacagim icin sinav gunu sabahi ilk ucaga esimle bilet aldik ve ucak ankarada ki sis yuzunden inis yapamadan bir saat havada bekleyip tekrar istanbula dondu. ve bu benim bir yil kaybetmeme sebep oldu. cok kizginim osym ye.
:47:

13 martta denklik sinavim vardi. universteyi yurt disinda okumus olanlarin denklik alabilmek icin girdikleri bir sinav.
yilda bir defa ve sadece ankarada yapilan, katilanlari hem 8.30 da sinav yerinde olabilmeleri icin bir gece ankarada konaklamak zorunda birakan hemde yanina cuzdan dahil hic birsey alamayacaklari icin ve emanet sistemide olmadigi icin mutlaka iki kisi gitmek zorunda birakan bir sinav.
9 aylik anne sutu alan kizimi bir gece birakamayacagim icin sinav gunu sabahi ilk ucaga esimle bilet aldik ve ucak ankarada ki sis yuzunden inis yapamadan bir saat havada bekleyip tekrar istanbula dondu. ve bu benim bir yil kaybetmeme sebep oldu. cok kizginim osym ye.
:47:

içler acısı aslında halimiz.her acıdan sarsıyo bu sınav sistemi insanları.

aksam siyaset meydanını izledim.devlete duyulan güvensizlikten söz edildi.herkes sınav yüzünden isyanda..e tabiki haklı olarak.yok sınav iptal mi edilcek yok hakkımız mı yendi.herkeste cözümlenmeyi bekleyen bi sürü soru var.önümüzde bir sınav daha var.(LYS) ama büyük bi konsantre sorunu olucak bütün ögrencilerde.neden calısalım ki ,bosa caba gösteriyoruz,yine aynı seyler olacak mı,biz calısıcaz birileri yine hakkımıza çöreklencek.hep bunları soruyoruz kendimize hep bunlardan korkuyoruz...sadece ygs degil simdiden LYS yi bile etkiliyor...ne kadar zor şartlarda yaşıyoruz biz

bugün ygs lerin acıklanıcagını duydum.sabahtan beri ugrasıyorum bakayım diye.sonunda site acıldı ama acıklanmamış. birileri bugün acıklanacagına dair söylemde bulunmuş..sabhtan beri hop oturdum hop kalktım.agladım zırladım heyecan yaptım.bu sınavlar yüzünden hıııııg diye gitcem bi gün.

2 lys sınavından kurtuldum.. geriye bi tanesi kaldı.umarım güzel gecer..diğer 2 sindn yüzüm pek gülmedi inşş bunda güler:43:

meslek lisesine yazılmıştım. bitirdim yatay geçişle ön lisansa yazıldım bu sene oda bitti. şimdi mesleğimden nefret ediyorum! bu yüzden yeniden sınavlara gircem. küçüklüğümden beri hayalim olan mesleği yapmak istiyorum. bunun içinde iyi derecede mat ve fen yapmam lazım ama bnm temel bilgilerim sarsıntılı.
şuan hayallerimi sıraya dizdim ilk başta zayıflıycam sonra güzel bi iş bulcam ve eylül başında dershaneye yazılcam diye. bi arkla yazıştık geç olacağını söyledi ama tek başımada çalışamam ki temel bilgim sarsıntılı. ailemden hiç bi şekilde maddi yardım istemiyorum çünkü kazanamadığımda baskı altında tutuyolar yazık paralara diye. bu yüzden acil iş bulmam lazım ve bi an önce derslere başlamam lazım. yeni bi sınav farklı bi sistem ilk defa girmenin heyecanı ve stresi var içimde. nasıl ,nereden başlayacağımı bilmiyorum:5:

Siz zaten muhteşem bi karar vermişsiniz bence bu kararı vermek en güç olan bundan sonrasını düşünmeyin lütfen keşke demektense iyiki demek en güzel biliyorsunuz:34:

meslek lisesine yazılmıştım. bitirdim yatay geçişle ön lisansa yazıldım bu sene oda bitti. şimdi mesleğimden nefret ediyorum! bu yüzden yeniden sınavlara gircem. küçüklüğümden beri hayalim olan mesleği yapmak istiyorum. bunun içinde iyi derecede mat ve fen yapmam lazım ama bnm temel bilgilerim sarsıntılı.
şuan hayallerimi sıraya dizdim ilk başta zayıflıycam sonra güzel bi iş bulcam ve eylül başında dershaneye yazılcam diye. bi arkla yazıştık geç olacağını söyledi ama tek başımada çalışamam ki temel bilgim sarsıntılı. ailemden hiç bi şekilde maddi yardım istemiyorum çünkü kazanamadığımda baskı altında tutuyolar yazık paralara diye. bu yüzden acil iş bulmam lazım ve bi an önce derslere başlamam lazım. yeni bi sınav farklı bi sistem ilk defa girmenin heyecanı ve stresi var içimde. nasıl ,nereden başlayacağımı bilmiyorum:5:

SENİN İŞİNDE COK ZOR..oku et sonra mutlu olma.bende bıktım usandım sınava girmekten.usandım ne iş olursa yaparım gözüyle bakıyorum artık..eger kendinde o gücü hissediyorsan mücadele et.sınava hazırlanmak zor bi dönem ama güçlü olmanda gerek.allah yardımcın olsun.umarım gönlünce olur hersey.ama güzel bi meslegin varsa mutlu olmayı dene

cok kötü gectii:43::43:
ben bir yıl boyunca matematikten özel ders aldım.ama hiç bişe yapamadım sınavda.
dün bütün gün agladım nerdeyse.

SENİN İŞİNDE COK ZOR..oku et sonra mutlu olma.bende bıktım usandım sınava girmekten.usandım ne iş olursa yaparım gözüyle bakıyorum artık..eger kendinde o gücü hissediyorsan mücadele et.sınava hazırlanmak zor bi dönem ama güçlü olmanda gerek.allah yardımcın olsun.umarım gönlünce olur hersey.ama güzel bi meslegin varsa mutlu olmayı dene

tşk ederim :/
geçmiş olsun herşeye rağmen güzel haberlerini bekliyoruz:34:

bu arada merak ettiğim bi durum var. 2 aşamalı bi sınav. sadece ygs ye gircek olanları düşünürsek konu kısıtlamaları yapmaları lazım değil mi? yada böyle bişi var mı?

Sen yapamadıysan zorlamıştır muhakkak,ee senide zorladıysa rakiplerinide zorlamıştır,sen stres yapma sonuçlar açıklanana kadar,son sınava girdiğim sene kazanamıcam bu senede olmadı diye çıkmıştım ama o sene yerleştim darısı sana:64:

Sen yapamadıysan zorlamıştır muhakkak,ee senide zorladıysa rakiplerinide zorlamıştır,sen stres yapma sonuçlar açıklanana kadar,son sınava girdiğim sene kazanamıcam bu senede olmadı diye çıkmıştım ama o sene yerleştim darısı sana:64:

umarım öyle güzel bir süpriz olur banada.yoksa bi daha sınava hazırlancak yürek yok bende
destegin için teskkürler:55::71:

Back