• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav stresi (ygs)

tabula_rasa_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
32
0
0
Samsun
Merhaba kızlar.bu yıl ygsye gireceğim.ilk kez giricem.liseyifalan dışardan hallettim.şu an (belki bilirsiniz) 32gün falan kaldı.ve acayip stress yaptım.ne çalışacağımı da şaşırdım.siz bu dönemi nasıl atlattınız?lütfen tek kelime de olsa yazın.acayip morale ihtiyacım var.:/

ben sağlık okumak istiyorum.aslında bende coğrafya istiyodum ama atanma olaylarından biraz etkilendim o yüzden sağlık daha garanti diye düşündüm.

ben sınava girmeden 15 gün önce kuzenimi kaybettim ve en önemli konulardan geri kaldım.hiç bi zaman aklıma girmeyen konuları ekol hoca sayesinde hallettim.cok güzel anlatıyor sanırım her konu var eksiğin varsa böyle giderebilirsin benim arkadaslarımda öyle yaptı.onun haricinde ygs daha kolay ve mantığa dayalı biraz.sözelsen bile matematikten mantıkla hareket edip bikac puan alabilrsin.hiiic stres yapma dicem ama ben sınav yerine giderken bile arabada soru cözüyodum :) 1 hafta kala annem kitaplarımı topladı 1 hafta icinde yapmak istediğim herseyi yaptım ne istersem aldım arkadaslarımla gezdim ve gercekten stresimin bi kısmını attıım :) bbeynimde rahatladı asosyalde olmuştum.ygs gercekten kolay oluyo kasma kendini benim arkadasım stresten sorunun cevabını unutmustu.umarım iyi geçerr :)

Atanma sorunu var haklısınz ama sözelde başka bölüm de yokki:/
@rüzgar mat yapmaya çalışıyorum.ama sınavda sanki hepsni unutcam gibi geliyo:/

yok yok merak etmee sadece öyle geliyo unutcağından değil emin ol :) matte zaten ygsde cıkan belli başlı konular var onlar üzerine yoğunlas ne yapsan kar valla ya.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Atanma sorunu var haklısınz ama sözelde başka bölüm de yokki:/
@rüzgar mat yapmaya çalışıyorum.ama sınavda sanki hepsni unutcam gibi geliyo:/

evet çok doğru.sayısalı her insanın anlaması zordur.hangisine güveniyorsanız ona girin tabikide.sözelde doğru düzgün bölüm yok evet.

ahh ahh bu hepimizin sorunu.b
irde benim ikinci senem.insanın son şansı olunca daha büyük stres.
umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız :l

canım ygsyi stres yapma ygs tamamen sıru çözme yeteneğiyle alakalı gibi birşey, bence lysye yüklenmelisin, ne fark atılıyosa lysden atılıyo yani demem o ki lys mat'i fullemeye bak. tevekkül etmekte bi rahatlamadır.

Lysye mattan girmeyeceğim.sözelcyim. edebiyatım sıfır.yeni başladım.yetişir mi bilmiyorum.siz nasıl hallediyosunuz edebiyatı kızlar? Allah hepimizn yardmcısı olsun.

edebıyat konularına bende bakamadım henuz ygs den sonra bakarız artık ona dıye dusunuyorum, tabi anlımızın akıyla gecebılırsek..

ygs kolay daha çok yorum soruları var..mantıkla mat.bile yapılabilir...

ben de hazırlanıyorum aöf yazıcam ama olsun ...

tarih çalışıyorum..hiç stres yapma asıl zor olan lys..

canımm!!! herkes çok stresli emin ol!!
benim de bu yıl ikinci yılım ve hani olmazsa bir daha girmeyeceğim sınava:14:çok heycanlıyım,stresliyim,korkuyorum canım!!annemler bana biraz sakin olmaya çalış yapma böyle falan diyolar ben de rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor!! elimde deil kendiliğinden oluyor!! offffffffffff offffffffffffffff :14:
yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar:14:

arkadaşlar ösym nin sitesinde sınava gireceğimiz gün elimizde olacak belge yayınlandımı varmı bilen?.ben baktım ama yayınlanmadı diyo hala.acaba yanlış mı başvuru yaptım:((

çalışıyomusunuz kızlar.ben iyice salak oldum.nerden başlıcağımı bilmiyorum.okul biteli 2 yıl olduu.ben hala birşeyleri seçemedimmm:10:

Back